A ja jakoś z większym sentymentem będę chyba wspominała obecny okres, już po narodzinach małej. Mam cały czas wrażenie, że czas za szybko ucieka a mała tak szybko rośnie. Nie chciałabym przegapic z tego ani jednej chwili.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
a ja jestem szczesliwa ze ten okres '' 9 misiecy ''juz sie skonczył;-)
za ciezko go przeszłam zeby tesknic za nim
choc nie powiem wspaniałe uczucie czuc kopniaczki nawet takie bolace
za ciezko go przeszłam zeby tesknic za nim
choc nie powiem wspaniałe uczucie czuc kopniaczki nawet takie bolace
Oliwka też sie już obudziła. Z płaczem, I ze wściekłością wszystko gryzie, co jej wpada do buzi. Nawet mojego sutka Za nic w świecie nie daje sobie zajrzec do buzi ale niedawno zaglądałam i nie było widac żadnych ząbków
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
moja Milenka już od półtora tygodnia męczy się z ząbkami. gdy masuję jej dolne dziąsełko to czuję już ząbka pod powierzchnią. Milenka ciągle się ślini i dostała przez to wysypki na buźce. często płącze (szczególnie wieczorem) i chce gryźć coś twardego najlepiej palca, bo gryzaki ja wnerwiaja. no i wieczorem cyca szarpie i nie chce jeść.
No ja właśnie też przed chwilą wzięłam Calgel na palec i wcierając go poczułam pod dziąsłami obie jedynki, jedną dużo wyrażniej.
To mówisz Karolina, że to może tal długo trwać??? Myślałam, ze jak się wyczuje ząbka to już szybko wychodzi. Już zapomniałam jak to było z moimi dzieciakami. Tzn pamiętam, ze Damian nie dawał nam spac po nocach chyba ze 2 tygodnie zanim mu ząb wyszedł, ale wyczuliśmy tego zęba dopiero jak już się przebił chyba.
To mówisz Karolina, że to może tal długo trwać??? Myślałam, ze jak się wyczuje ząbka to już szybko wychodzi. Już zapomniałam jak to było z moimi dzieciakami. Tzn pamiętam, ze Damian nie dawał nam spac po nocach chyba ze 2 tygodnie zanim mu ząb wyszedł, ale wyczuliśmy tego zęba dopiero jak już się przebił chyba.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiad, no mam nadzieje ze juz niedługo to potrwa.