reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

he he Agusia widze ze to nie tylko ja jestem tzw wieczna studentka.....;-):-p:zawstydzona/y::-ptez lubie klimat studencki ale wolalabym juz pracowac bo studiowac w nieskonczonosc tez mi sie nie chce...ej a w ogole ile y masz lat?bo na malolate wygladasz....:-p:-D

a co prawa jazdy to niestety ze mnie kierowcy raczej nie bedzie, raz probowalam przed laty, nie udalo sie a ostatnio na chwile maz mi dal samochod ( na szczerym polu rzecz jasna) i szybko zrezygnowal z douczania mnie......coz...:sorry:

reklama
Ze mnie kierowcy też nie będzie :no: chociaż mam prawo jazdy, zdawałam 19 lat temu :szok: - o Boże jak to brzmi, to ja aż taka stara jestem :sorry:
Boję się jeździć i nie umiem się przełamać.

skoro LILKATE sie nie odzywa , pewnie bardzo zabiegana to ja ma propozycje!

ktora jest chetna do zorganizowania wirtualnego wieczoru panienskiego dla lillkate:-D:-):tak:

Oj jak bez dzieci to musiałoby być po 23... chociaż dziś Oliwka zasnęła o 22.
A co do dnia to ja mogę i w czw i w piątek :tak:

reklama
No mi też i czw i pt odpowiada.... Chociaż nie, lepiej piątek, bo w czw- Herosi lecą;-);-) No i z tym stiptizem to super sprawa:-D:-D tylko jak Lilkate powiadomić... Przecież panieński bez panny??!!:szok::no:

Do góry