reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

dziewczyny, wiele sie mówi o pleśniawkach. ale jak właściwie rozpoznać czy to są plesniawki czy nalot po mleku???

reklama
Bodajze radni chca wprowadzic podatek od deszczowki w bydgoszczy.Chyba mialby zalezec od powierzchni dachu:-D.ludzie sie podobno buntuja,bo nie od nich zalezy czy deszcz pada czy nie:-D.A Ty nic nie wiesz?:-D

co do ciazy...wspominam ja z sentymentem...:tak:

bylam dzis na Uniwerku pierwszy raz po porodzie. i bylo bardzo milo, profesorowie przedluzyli mi terminy pisania prac....jedna powiedziala ze mam na to tyle czasu ile chce...ale mowiac to raczej mnie rozleniwia...:-p

Lailusia w ogole nie bala sie kolegow i kolezanek studentow, wrecz przeciwnie, im wiecej ich sie schodzilo, tym bardziej byla zadowolona....hi hi..chyba lubi byc w centrum uwagi, ciekawe po kim...;-):-p:happy:

ale wszyscy mowia ze ten semestr jeszcze trudniejszy niz poprzedni wiec nie wiem jak to bedzie po dziekance...juz o tym pisalam..no ale poki co wezme dziekanke jeszcze na jeden semestr a potem bede myslec...

Susumali na pewno dasz sobie radę jak wrócisz po dziekance:tak: A Lailusia już zadba o to, żeby Twoi znajomi ze studiów Ci w tym pomogli;-) W końcu robiła furorę dziś na uniwerku - dobrze wróży dla niej takie miejsce;-) A tym bardziej, że dobrze się tam czuła - miejmy nadzieję, że jej się nie zmieni;-)

reklama
Susumali - Dasz rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja urodziłam Konrada na 2 roku studiów PEDAGOGIKA RESOCJALIZACYJNA tuz przed sesja . Konradek urodził sie w piatek a ja juz w nastepny piatek miałam egzaminy:tak:Ze szwami na pewnej czesci ciała zdawałam egzamin na twardym krzesle :-D:sorry: to nie było miłe uczucie.
Nawet profesor zwrucił mi uwage zeby sie nie wiercic :angry: juz prawie mu odpowiedziałm ,ze moze sprobowalby sam sie nie wiercic ze szwami ,ale sie zamknełam:zawstydzona/y:
skonczyłam studia bez zadnej dziekanki (to nie jest zadna aluzja do kogokolwiek to jest mój zyciorys:-p:-p:-p:-p)Zdecydowałam ze chce zrobic mgr
w POMORSKIEJ AKADEMI PEDAGOGICZNEJ W SłUPSKU kier. PEDAGOGIKA
zeby tego było mało przed sama obrona zostałam sam z dzieckiem bo maz wyjechał na LITWE
i tez zdałam na 5
mało mi chyba było wrazen bo po studiach rozpoczełam staż w swietlicy socjoterapełtycznej i .............. studia podyplomowe SOCJOTERAPIE
zdecydowałam sie na nie z dnia na dzien
od 2lat nic nie robie i jest mi bardzo dziwnie ......lubiłam ten klimat studencki:tak::cool::nerd:
ale jeszcze nie powiedzałam stop mam zamiar zrobic cos z Zarzadzania Zasobami Ludzkimi tylko najpierw dokoncze prawo jazdy ktore przerwałm w czasie ciazy ze wzgledu na stan zdrowia
zostało mi 9 godzin do wyjezdzenia:sorry:

Do góry