reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja nie mialam nigdy problemu z wklejeniem zdjecia i nawet nauczylam sie zmniejszac zdjecia przez ten program IrfanView:szok:.A uwazalam sie za beztalencie komputerowe...:-):rofl2:

Kasiad: próbowałam właśnie wystawić aukcję z tą fotką którą tu wkleiłaś i zdjęcie wyświetla się bez problemu, a więc i ze zdjęciem, i z serwerem Allegro wszystko jest w porządku :tak: Nie bardzo wiem jak Ci pomóc bo nie mam pojęcia coś tam nakombinowała że u Ciebie widać krzyżyk zamiast fotki :confused:

Kasiad może spróbuj wkleić w zakładce Kod źródłowy HTML między <galeria>...tu link z imageshack ze zdjęciem swoim ...<galeria> a link wklej ten z dołu środkowy Hotlink for Websites

Z tym że miniaturka ci sie nie wyświetli ale zdjęcia bedą na aukcji :tak:

Ja z pracą nie mam problemu, bo nie pracuje...ale bardzo bym chciała....chyba nie umiem usiedzieć na pupie, muszę ciągle coś robić:-)....a tym bardziej teraz, kiedy cały dzień zajmuję sie małym...męczy mnie to i kilka godzin chętnie bym poświeciła na rzecz pracy:tak::tak:
Może możliwości pracowania by była, ale nie wyobrażam sobie zostawić Filipa z kimś obcym, a moja mama, ani teściowa nie zwolnią sie z pracy, bym ja mogła pracować...dlatego postanowiłam wykorzystać czas w którym będę z dzieckiem i zacznę studia podyplomowe...jak już sie obronię...a do tego jeszcze daleko, bo praca nadal leży nie tknięta juz od 2,5miesiaca:angry::angry:
A co do studiów to studiuje na Wydziale Zarządzania na Uniwersytecie Łódzkim..a w sumie to już skończyłam, tyle,ze mgr jeszcze nie obroniony :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny za pomoc. Dziś spróbowałam raz jeszcze i zdjęcia wstawiły się bez żadnego problemu, choć robiłam wszystko tak samo jak poprzednio. Widocznie dwa razy trafiłam na problemy z serwerem Allegro. A już myślałam, że jestem jakiś gamoń :sorry2:

Dziewczyny, jak to jest z tymi płatnościami na Allegro za wystawienie przedmiotu? Coś tam mi doliczyli za wiecej zdjęć, za miniaturkę itp ,nawet nie zapamietałam ile, choć to groszowe sprawy. Kiedy muszę to zapłacić i skąd się mogę dowiedzieć ile i na jakie konto? A może płaci się tylko jak przedmiot zostanie sprzedany?

Kasiad: w "Moje Allegro" jest zakładka Rachunki. I tam masz w "Pokaż rachunek" wyliczone ile trzeba zapłacić prowizji. A obok zakładka "Wpłać" - tam możesz dokonać płatności online przez przelew.

reklama
Dzięki Joasiek. A czy można zapłacić hurowo za kilka aukcji np na koniec miesiąca? Bo nie zauważyłam nigdzie terminu płatności.

Do góry