reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kasiad: próbowałam właśnie wystawić aukcję z tą fotką którą tu wkleiłaś i zdjęcie wyświetla się bez problemu, a więc i ze zdjęciem, i z serwerem Allegro wszystko jest w porządku Nie bardzo wiem jak Ci pomóc bo nie mam pojęcia coś tam nakombinowała że u Ciebie widać krzyżyk zamiast fotki
Kasiad może spróbuj wkleić w zakładce Kod źródłowy HTML między <galeria>...tu link z imageshack ze zdjęciem swoim ...<galeria> a link wklej ten z dołu środkowy Hotlink for Websites
Z tym że miniaturka ci sie nie wyświetli ale zdjęcia bedą na aukcji
Z tym że miniaturka ci sie nie wyświetli ale zdjęcia bedą na aukcji
mysia23
mama dwójeczki
Ja z pracą nie mam problemu, bo nie pracuje...ale bardzo bym chciała....chyba nie umiem usiedzieć na pupie, muszę ciągle coś robić:-)....a tym bardziej teraz, kiedy cały dzień zajmuję sie małym...męczy mnie to i kilka godzin chętnie bym poświeciła na rzecz pracy
Może możliwości pracowania by była, ale nie wyobrażam sobie zostawić Filipa z kimś obcym, a moja mama, ani teściowa nie zwolnią sie z pracy, bym ja mogła pracować...dlatego postanowiłam wykorzystać czas w którym będę z dzieckiem i zacznę studia podyplomowe...jak już sie obronię...a do tego jeszcze daleko, bo praca nadal leży nie tknięta juz od 2,5miesiaca
A co do studiów to studiuje na Wydziale Zarządzania na Uniwersytecie Łódzkim..a w sumie to już skończyłam, tyle,ze mgr jeszcze nie obroniony
Może możliwości pracowania by była, ale nie wyobrażam sobie zostawić Filipa z kimś obcym, a moja mama, ani teściowa nie zwolnią sie z pracy, bym ja mogła pracować...dlatego postanowiłam wykorzystać czas w którym będę z dzieckiem i zacznę studia podyplomowe...jak już sie obronię...a do tego jeszcze daleko, bo praca nadal leży nie tknięta juz od 2,5miesiaca
A co do studiów to studiuje na Wydziale Zarządzania na Uniwersytecie Łódzkim..a w sumie to już skończyłam, tyle,ze mgr jeszcze nie obroniony
Dzięki dziewczyny za pomoc. Dziś spróbowałam raz jeszcze i zdjęcia wstawiły się bez żadnego problemu, choć robiłam wszystko tak samo jak poprzednio. Widocznie dwa razy trafiłam na problemy z serwerem Allegro. A już myślałam, że jestem jakiś gamoń
agusia9915
Matka wariatka
Ty i gamoń a to dobre
Dziewczyny, jak to jest z tymi płatnościami na Allegro za wystawienie przedmiotu? Coś tam mi doliczyli za wiecej zdjęć, za miniaturkę itp ,nawet nie zapamietałam ile, choć to groszowe sprawy. Kiedy muszę to zapłacić i skąd się mogę dowiedzieć ile i na jakie konto? A może płaci się tylko jak przedmiot zostanie sprzedany?
reklama