reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad: Tak, na pewno można :tak:
Dawno niczego nie sprzedawałam, ale z tego co pamiętam to Allegro wyśle do Ciebie maila z przypomnieniem o płatnościach. Wydaje mi się, że takie podsumowanie płatności Użytkownika robią pod koniec miesiąca. W każdym razie - nie musisz się z tym spieszyć, spokojnie możesz poczekać aż przyjdzie ten mail :happy:

reklama
O ile pamietam,jelsi ta kwota nie przekracza bodajze 10 zl,to w ogole na razie nie musisz placic.Za wystawienie przedmiotu placi sie ,a potem jeszcze jest prowaizja od sprzedazy.Allegro na maila Cie poinformuje o kwocie platnosci na koniec miesiaca.Daja na to 15 dni,wiec na pewno zdarzysz:tak:.

Heh wlasnie sobie poczytalam troszke o naszym czekaniu na porod:-Daz mnie ciarki przeszly.....chociaz i troszke sie wzruszylam...fajnie bylo chodzic w ciazy:tak::-)

Super Tycia. Moja znajoma kupiła na Allegro uzywany kojec, a jak skoczyła go używać to wystawiła go i dostała za niego dużo więcej niż sama za niego zapłaciła :tak: Ja sprzedaję coś poraz pierwszy, zobaczymy czy się uda.

Ja sprzedalam w sumie prawie 50 rzeczy.Sprzedawalam pojedynczo cala kolekcje z Teletubisiami i dlatego wyszlo sporo rzeczy.Teraz by sie te kasety przydaly...:tak:

Heh wlasnie sobie poczytalam troszke o naszym czekaniu na porod:-Daz mnie ciarki przeszly.....chociaz i troszke sie wzruszylam...fajnie bylo chodzic w ciazy:tak::-)

ja tez jak ostatnio weszlam na forum i zobaczylam ze jest juz luty 2008 to tak dziwnie mi sie na serduszku zrobilo ech fajnie bylo przez te 9 miesiecy pierwsze zdjecia maluszkow pierwsze wyczekiwane kopniaczki i i czekanie na pierwsze oznaki porodu :tak:

reklama
Do góry