reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :)

Mysia ja wiem wszystko z opóźnieniem bo R tylko Emilkę wozi ;-)jeśli mi na email nie przyślą to nie raz wcale się o czymś nie dowiaduję

Emilka ostatnio tez mało chodzi jak nie katar to w największe mrozy jej nie puszczałam dziś poznań zasypany wiec też w domu została może i lepiej bo ja normalnie wracam 10 minut a dziś jechałam prawie godzinę wiec byłam spokojniejsza że Emilka w domu :sorry2:

reklama
Hello

czy u Was dziewczyny tez taka cudna zima...maz dzis ledwie dojechał do domu wieczorem..hehe, taka nasza dojazdowa droga zasypana i jak jutro rano nie wyjdzie sam z łopatą by odśnieżyć, to utknie jak nic..szkoda, ze mała chora bo byśmy jutro na saneczki poszły..kocham śnieg i mróz..taka zimę lubię, a nie pluchę...

no właśnie, u nas Julia chora, maz tez, tylko my z Filim sie dobrze trzymamy (tfu, tfu)..dziś poszedł do przedszkola po 2-u tygodniowej przerwie i mimo, ze nie obyło się bez łez a był krócej, to jutro chce być cały dzień

Witam

a ja zaliczyłam dziś 1 pączka ;-)

u nas też sporo śniegu masakra na ulicach nieźle mnie rzuca autem z rana na boki ;-)

Paczusia jeszcze zadnego nie wciaglam:-D czekam na mezusia i przy kawce zjemy....Mam kuzynke na feriach wiec troszke luzu jesli chodzi o Julaska....
A przyda sie bo znowu cos mnie po urodzinkach zorlozylo..jutro do lekarza po raz drugi....na pewno antybiotyk tym razem da buuuu....i do tego zapalenie spojowek podlapalam od JUlii:-(
Jak nie urok to......:angry:

Dziewczyny poszukuję ubrań dla dziewczynki 3-4 lub 4-5 lat i dla chłopca 2-3 lub 3-4 lata. Odrazu może dodam, że szukam czegoś w niezbyt wygórowanych cenach, ponieważ to dla dzieciaków w PL, którym zmarła niedawno mama, ojca praktycznie nie znają, bo nie jest zainteresowany i wychowują ich teraz dziadkowie. Jeżeli macie jakieś rzeczy na zbyciu, to dajcie znać:tak: Z góry dziękuje za wszelką pomoc:happy:

Wolfia ale przykra sytuacja :-( ja niestety nie mam nic na zbyciu, bo zostawiam po Hubku dla Bartoliniego

a ja w pracy, troche luzu mamy to wreszcie moge trochę poczytać;-) w domu mąż na "tacierzyńskim" z dzieciakami:tak:, jeszcze dzisiaj dojedzie kuzynka Hubka i Bartiego, to będzie miał trójeczkę do ogarnięcia (ale kuzynka ma 9 lat to więcej pomoże niż potrzebuje uwagi):-) rodzice moi wyjechali na tydzień, więc wreszcie trochę sami na gospodarstwie;-)
miłego dnia!!!!

p.s. polecam KAFETERIA - Jak być wystarczająco fajną mamą i nie zwariować - katechizm - Forum dla kobiet
ja sie uśmiałam momentami do łez:-D

Ja niestety nie mam już żadnej rzeczy w rozmiarze 4-5 lat :no: wszystkiego co za małe wyzbywam się na bieżąco.
Rosmerta, fajna stronka :-D
Nuśka jak zdrówko :confused:
A ja znów jestem chora :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dopiero co siedziałam na zwolnieniu, potem na opiece, a teraz znów zwolnienie, antybiotyk aż na 14 dni - ciężkie zapalenie krtani jak określił lekarz. Takiego kaszlu jak przy podrażnieniu krtani nie miałam nigdy, potrafiałam przez całą godzinę ciągle kaszleć, nie mogłam tego opanować, potem chwila przerwy i znów, normalnie jakiś koszmar, wszystkie mięśnie mnie bolały od kaszlu i głowa. Na szczęście od 2 dni biorę antybiotyk i kaszlę już "normalnie". No i mogę już mówić.
Oliwka pokasłuje też, więc zatrzymałam ją w domu skoro sama siedzę i wciskam w nią syropy i witaminy.

Kasiad zdrówka!!!!!

pogoda dziś pod psem u nas :baffled: wieje, pada i ziiimnoooo :wściekła/y: no nic to, wybierzemy sie do kina pewnie z dzieciakami (tzn, ja z Hubkiem i jego kuzynką, bo Barti coś pokasłuje i ma szlaban, więc tata też ;-))

miłego dnia!!!!

Rosmerta nic juz nie pisz prosze na temat tej okropnej pogody:-( Nic dosłownie sie nie chce.....szaro buro i ponuro buuu....Oj byle do wiosny:-)

Kasiad współczuje zapalenia krtani, mialam to w zeszlym roku....nic przyjemnego:no:a ten kaszel wykanczal i do tego glosu nie maialam....TAKZE ZYCZE CI SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA.

Co do mnie to tak jak mowilam dostalam niestety wtedy antybiotyk, ktory pomogl na chwilke....mam wrażenie ze znowu wraca mi ten paskudny katar....ciagle nos zapchany, chociaz gardlo mnie przestalo bolec o tyle dobrze....
Jak urodze porobie sobie jakies badania w kierunku alergii bo to jest nie mozliwe żebym byla co dwa miesiace chora:wściekła/y:

reklama
Dzięki dziewczyny, dziś lepiej się czuję, jednak antybiotyk szybko stawia na nogi, ale niestety organizm będę miała wyjałowiony, bo dopiero bo przez tydzień łykałam Augmentin, a teraz na 14 dni mam zapisany Klabax :-(
Jeszcze się nam nie udało spotkać z chrzestną Oliwki z okazji jej 5 urodzin, bo ciągle u nas choróbsko :angry:
Pogoda rzeczywiście do bani, na dworzu mokro, choć ja narazie i tak nie wychodzę nigdzie.

Do góry