reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ojej GOSIU zdrowka dla calej rodziny w takim razie!!!

KAROLINA fajna taka wycieczka!!! ja bym tez jeszce gdzies chciala pojechac jak juz bede na wolnym ale jeszcze przed porodem...jakies morze mi sie marzy... a tymczasem siedze w pracy no ale to juz ostatnia godzinka na dzis...

reklama
Karola, śliczną masz córeczkę, poprostu cudo :tak::-) I faktycznie do Ciebie wydaje się być podobna.

U nas odpukać Oliwka zdrowa. Ja za to przedwczoraj złamałam sobie najmniejszy palec u lewej nogi :baffled: W dodatku za tydzień idziemy na Komunię mojej chrześniaczki, więc nie ma szansy na włożenie jakichklwiek eleganckich butów :dry: Jestem w stanie ubrać tylko jakieś wygodne i luźne obuwie - i jak tu się ubrać do takich butów, żeby pasowało do okazji hmm...

DZIĘKI DZIEWCZYNY

no mała zmienia się każdego dnia kształt oczu i wielkośc ma po mnie - tak jak Szymek- kolor ma po szymku bo raczej będzie miałą niebieskie bo robią coraz jaśniejsze piszę po Szymku bo tylko on ma niebieskie ja mam brązowe a mąż zielone.
zaczyna robić minki jak Szymuś jak był malutki a dziś ma ciężki dzień i mi popłakuje zasnąć nie może jakoś tak mocno więc może jak pójdziemy odebrać Szymcia z przedszkola to zaśnie po drodze.

my w weekend w gdańsku pogoda może średnia była ale spacer w parku oliwskim zaliczony i Szymek w końcu przeszedł z pomocą oczywiście taty po kamieniach przez rzekę ale się cieszył.

do warszawy też bym pojechała tam musi być super może w wakacje się uda na jakiś weekend.a teraz modlę się aby już to ciepło zostało bo dziś cudnie słonecznie cieplutko i planujemy zrobić grilla w sobotę na dzielnicy z okazji narodzin Kingi i że Szymek stał się starszym bratem.

KASIAD wpolczuje zlamania palca...

ja dzis w pracy ale na szczescie mam od jutra do czwartku wolne- ciesze sie bardzo bo taka ladna pogoda...

Hejo

Kasiu, ale Ci sie porobilo z tym palcem. Wspolczuje. I to akurat przed Komunia.

Susu, korzystaj z wolnego i pogody.

U nas tez dzis zapowiada sie ladny dzien.
Udanego dnia wszystkim :)

u nas cudownie wspaniale przepieknie ciepło slonecznie mogłoby tak zostać ale podobno to tylko do czwartku.

Witam.
Pogoda kiepska,humor tez.Mała kaszle i ma chrypke,eh...
Życze miłego dzionka,o ile ktos tu jeszcze zaglada.Pa babeczki.

Dzięki karolinko
młoda ma zapalenie oskrzeli.no nic tylko siąsc i płakac.
Bez gorącki,świstów(które ja bym słyszała),nic nie wskazywało na zmiany na oskrzelach,bardziej podejrzewałam krtań,bo ma chrypke i dupa...Jestem załamana.
dobrze,że poszłam,bo przez weekend to by miała juz pewnie zpalenie płuc....
miłego weekendu.

reklama
o matko tak to z maluszkami jest nie powie i pokaże i choroba gotowa. no całę szczęście. te choroby zawsze zwalają z nóg. naszej kruszynce też cos sie robiło z buzi jakby taki bąbelek mięszy dziąsłami a wargą- może to z brudu wiadomo Szymek ją całuje głaszcze w poniedziałek będzie położna to pokażę najwyżej do lekarza skoczę. mam nadzieję że to nic poważnego.

to wygląda jakby było z wodą w środku hmmmm

no miłęgo weekendu choć pogoda nie ma nas rozpieszczać.

rozalka głowa do góry.

Do góry