reklama
agusia9915
Matka wariatka
zleksza pogoda do duszy rozalka co?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
zleksza pogoda do duszy rozalka co?
Zimno,brrr...gdzie ta wiosna,poszła sobie chyba.maluchom musiałam ciepłe kurteczki wczoraj wyciagnac znowu,bo zimnisko.
rozalka
a nasza Kinia znów w nocy dała koncert do 24 już nie wiem co takiemu maluszkowi zrobić by pomóc i od czego to zależy
Układ trawienny dojrzewa,jelitka musza sie przyzwyczaic.może przyjrzyj sie swojej diecie,cos moze małej nie służy.Z Hania nie mogłam np. żadnych soków,a szczególnie jabłkowego,a niby taki bezpieczny i na czele listy dla karmiących mam.Piłam tylko wode i kawe zbozowa.A teraz karmie i wsuwam wszystko jak leci i mała ma sie dobrze.
współczuje.
Jak lepiej sie poznacie,to będzie Wam obu łatwiej.
aha,czekamy na fotke...
Hanutek zaczoł raczkowac na całego,kuba ma przekichane,bo młoda za nim łazi i ciągle przeszkadza.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oj kochane naprawdę chciałabym już wkleić i pochwalić się naszą Kinią bo jest cudowna ale ciągle mam zdjęcia tylko w komórce i ten odwieczny jeszcze brak czasu- muszę jeszcze poukładać nasz czas by był czas dla każdego i dla siebie bo narazie mój czas to czas na sen.
a co do diety oj ja mam restrykcyjną serio może to źle ale już nie wiem jak jej pomóc.żadnych soków jedynie co piję to wodę żywca bez gazy oczywiście herbatki hipp dla karmiących lub na trawienie od wczoraj wypiłam pół szklanki piwa kami tradycyjne nie smakowe. tylko razowy chleb ze słonecznikiem wędliny drobiowe mięso gotowane żółty ser no i wczoraj zjadłam listek sałąty lodowej-w szpitalu dawali ją na śniadanie.
kawę zbożową inke mam ale ja lubię z mlekiem a narazie je też odstawiłam.
a co do diety oj ja mam restrykcyjną serio może to źle ale już nie wiem jak jej pomóc.żadnych soków jedynie co piję to wodę żywca bez gazy oczywiście herbatki hipp dla karmiących lub na trawienie od wczoraj wypiłam pół szklanki piwa kami tradycyjne nie smakowe. tylko razowy chleb ze słonecznikiem wędliny drobiowe mięso gotowane żółty ser no i wczoraj zjadłam listek sałąty lodowej-w szpitalu dawali ją na śniadanie.
agusia9915
Matka wariatka
karola moze za duzo tej herbatki hippa?kombinuj
a ja na L4 wysiadła mi "mównica";-)całkowicie
a ja na L4 wysiadła mi "mównica";-)całkowicie
rozalka
oj kochane naprawdę chciałabym już wkleić i pochwalić się naszą Kinią bo jest cudowna ale ciągle mam zdjęcia tylko w komórce i ten odwieczny jeszcze brak czasu- muszę jeszcze poukładać nasz czas by był czas dla każdego i dla siebie bo narazie mój czas to czas na sen.
Na sierpniówkach jedna dziewczyna nie mogła chleba razowego,a ja nie mogłam pić herbatki koperkowej.Czasem koperek działa odwrotnie niz powinien.
fotek Ci nie darujemy...czekamy cierpliwie na królewne Kinie.
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dziś spokój cisza i ładnie śpi-na razie więc chyba to nie herbatka
a no i była u mnie położna i dała mi przepis na coś słodkiego babeczki z otrębami i jest w nich tarte jabłko i suszone śliwki trzeba je jeść łyżeczką bo się sypią ale smaczne przepis na innym wątku proste szybkie i smaczne no i fajnie mieć coś innego w buzi.zobaczymy tylko reakcję małej.
a no i była u mnie położna i dała mi przepis na coś słodkiego babeczki z otrębami i jest w nich tarte jabłko i suszone śliwki trzeba je jeść łyżeczką bo się sypią ale smaczne przepis na innym wątku proste szybkie i smaczne no i fajnie mieć coś innego w buzi.zobaczymy tylko reakcję małej.