reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej, hej...

u nas powolutku do przodu, Filip złapał zapalenie spojówek, oczy ma jak żaba nabrzmiałe, a ja coraz bardziej narzekam na kręgosłup, ale staram się być dzielna..:tak::tak: jeszcze trochę wytrzymam

weekend minął fajniście, oprócz oczywiscie wtorku bo śnieg sypał cały dzien, do tego cały czas problemy z netem mamy..wkurza mnie to i trudno tu zajrzeć nawet na chwile, bo albo mnie wywala, albo wogóle sie nie wbijam w sieć, a jak już się uda to strony 15 min się ładuja...eah...

no karola czekam na fotki tak samo jak dziewczyny...kurcze z Filipem pamiętam to mu koperkowa herbatka szkodziła...a może ten chleb razowy, ja bym nie zaryzykowała

reklama
Witam witam

widzę, że wszędzie choróbska szaleją...my w domu znowu uziemieni, HUbek złapał świnkę i do tego zapalenie węzłów chłonnych ma... :baffled: a małemu oczko ropieje juz 3 dzień, zimnisko na dworze chyba nas gdzieś przewiało, bo ja tez od wczoraj jakaś taka chorowita:-(

całe szczęście, że chrzciny za tydzień, powinniśmy do tego czasu już sie wychorować, a tydzień później ślub męża brata i tez by było kiepsko ominąć, tym bardziej, ze Hubek taki nastawiony już na to weselisko:tak:

zdrówka wszytskim zyczę!!

Mysia teraz czekamy na ciebie aż sie rozpakujesz:tak:
mój brat z bratową co siedzą w Szkocji spodziewają się... bliźniaków:-) na razie kończy 3 miesiąc, bali sie czy utrzyma ciąże, bo starają sie juz 7 lat o dziecko, no ale wszystko wskazuje na to, ze tym razem sie uda, wszystko ok, dzieciaczki zdrowe:tak: trochę sie naczekali, ale za to podwójnie ich obdarowało;-) szczęśliwi sa ale zarazem przerażeni, jak to wszytsko ogarna tym bardziej, ze oni tam siedza i tam chcą urodzic, no zobaczymy, nie oni jedni w koncu bliźniaki mają

milego wieczorku!!!

chleb razowy podawali w szpitalu to nie jest taki mega kwaśny chleb ale z pełnego przemiału wiec dlatego go jem.wczoraj kupiłam sobie dla odmiany pieczywo Wassa zobaczymy.
mam nadzieję że się uda wkleić zdjęcie jak tak to was później zasypie.

a na złość moja komórka padłą a tam mamy zdjęci zaraz po porodzie :crazy: mam nadzieję że uda się je odzyskać.

Załączniki

• SDC17039.jpg
    SDC17039.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 42
Karola śliczności :)

A u mnie Emilka biegunka i wymiotowała cały wieczór dziś niby lepiej ...pytanie tylko od czego to ?

Witam

KArola ale ślicznotka!!! włoski naprawdę ma bombowe:tak::-)

Gosia może to jelitówka :baffled:

mąż na kawalerskim swojego barta, a ja zostałam z górą prasowania :baffled: no ale jutro jest panieński i może uda mi sie wyskoczyć choć na troche jak maluch zaśnie więc juz nie narzekam :rofl2:

miłego wieczorku i weekendu - my bez planów bo uziemieni w domu przez choróbska dzieciece

Karola jaka ona ślicznusia,ten nosek,pyzunia mała.do Ciebie widze podobieństwo.
aha,nie sugeruj sie tym,że jak cos dawali w szpitalu,to zdrowe dla mamy karmiącej.Nas karmili róznymi dziwnymi rzeczami,po których maluchy miałe bóle brzuszka.
Gosia oby to nie był wirus,tylko jakas chwilowa niedyspozycja żołądka,zdrówka dla Emi.

karola piękności masz w domu i ile włosków cudowna jest:tak: jeszcze raz gratulacje dobrą robotę wykonaliście z mężem :p

no sliczna coreczka, chyba do mamusi bedzie podobna!

ROSMERTA wspolczuje tej gory do wyprasowania!

GOSIA moze cos tylko cos Emi zaszkodzilo...

Witam :)

U nas na bank jakaś epidemia ;-) moją mamę wzięło nieźle w obroty od rana wymiotuje i biegunka całe szczeście dziś R miał wolne teraz to się martwię o Dominika bo coś smętny chodzi :baffled:

reklama
Witam w niedzielny poranek :)

Karola, Kinga jest sliczniusia. I widac ze ma duze oczka. A wloski urocze. Slodka dzidzia.

Gosiu, i jak dzis??? Emilka juz lepiej?? A Dominik? Zdrowka dla Was.

Rosmerta, zdrowia dla dzieciaczkow. Udalo Ci sie wyskoczyc na panienskie??

My zrobilismy sobie w tym tygodniu male wakacje. Maz mial sprawe do zalatwienia, wiec zabralysmy sie z nim. Najpierw bylysmy w Sandomierzu. Sliczne miasteczko. W zyciu nie wiedzialam tak urokliwego starego miasta. A w drodze powrotnej bylismy w Centrum Nauki Kopernik w W-wie. No to jest bajer. Milena byla tak podekscytowana, ze nie wiedziala od czego zaczac. A jak zobaczyla czlekoksztaltnego robota, to stanela jak zamurowana.
Obiecalismy jej ze niedlugo ojedziemy jeszcze raz, bo nie udalo nam sie wszystkiego wyprobowac.

Udanej niedzieli wszystkim

Do góry