reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam zimowo-sniegowo:-)
Agusia gratki wielkie dla Kondiego no i dla dumnej mamy
miłego dnia wszystkim!!!
Agusia gratki wielkie dla Kondiego no i dla dumnej mamy
miłego dnia wszystkim!!!
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kurcze, no Agusia, wielkie gratki dla Twojego mega mózgu!!!
Ja wczoraj miałam doła... Wszystko mnie nagle przerastało, rano sobie popłakalam i poprosiłam G. żeby wziął urlop na telefon... Wziął i już mi było lepiej. Byliśmy na podwórku, odśnieżaliśmy plac, wygłupialiśmy się... Odpoczęłam trochę... I dziś jest ok. zabieram się za porządki. Jeszcze przed świętami chcemy maluchom zamienić pokój z naszą sypialnią, bo ich jest za mały. Nie mieszczą się już zabawki, a przecież teraz znów tyyyyle dostaną... no i mały stolik z krzesełkami mają za mały- jak siedzą, to kolankami blat sobie podnoszą, więc trzeba im biurko sprawić...
Ja wczoraj miałam doła... Wszystko mnie nagle przerastało, rano sobie popłakalam i poprosiłam G. żeby wziął urlop na telefon... Wziął i już mi było lepiej. Byliśmy na podwórku, odśnieżaliśmy plac, wygłupialiśmy się... Odpoczęłam trochę... I dziś jest ok. zabieram się za porządki. Jeszcze przed świętami chcemy maluchom zamienić pokój z naszą sypialnią, bo ich jest za mały. Nie mieszczą się już zabawki, a przecież teraz znów tyyyyle dostaną... no i mały stolik z krzesełkami mają za mały- jak siedzą, to kolankami blat sobie podnoszą, więc trzeba im biurko sprawić...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
i miłego zimowego dnia wam życzę
swoja droga nieźle przymroziło az strach pomyslec co bedzie dalej skoro to dopiero poczatek zimowych miesiecy. No chyba, że w lutym juz bedziemy mieli wiosne
i miłego zimowego dnia wam życzę
swoja droga nieźle przymroziło az strach pomyslec co bedzie dalej skoro to dopiero poczatek zimowych miesiecy. No chyba, że w lutym juz bedziemy mieli wiosne
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no to dzień pełen przygód. na początek Szymek spał jak nigdy do 8:30 szok wstałi mega szybko do przedszkola bo na 9 mają śniadanie i co i wsiadam do auta a akumulator padł- fakt nigdy nie był wymieniany od nowości a ma 5 lat.szczęście mąż też sobie pospał i był w domu to szybko zawiozłam Szymcia jego autem dzieci już gotowe do sniadania- wpadłam z wywalonym jęzorem że będę zaraz po obiedzie aby nie leżakował teraz spokojnie do domu.ugotowana bo bez auta jem śniadanie i oglądam w TV "Odlot" szkoda żę Szymka nie ma bo lubi tą baję.
Dla kinomaniaków- choć z tego co wiem to u nas ich brak ale może Wasze starszaki zainteresowane od piątku premiera kinowa trzeciej części Minimków-Szymek od wczoraj piszczy z radości.
oj zimno -14 u mnie w cieniu w aucie nie miałam głowy by sprawdzić ale piękne cudne słoneczko zewro wiatru tylko mróz w uszy szczypie.
Dla kinomaniaków- choć z tego co wiem to u nas ich brak ale może Wasze starszaki zainteresowane od piątku premiera kinowa trzeciej części Minimków-Szymek od wczoraj piszczy z radości.
oj zimno -14 u mnie w cieniu w aucie nie miałam głowy by sprawdzić ale piękne cudne słoneczko zewro wiatru tylko mróz w uszy szczypie.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
U nas koło 8 rano było -17, masakrycznie zimno i śniegu mnóstwo. Cieszę się, ze nie pada dziś przynajmniej, bo jutro powtórka poniedziałku, czyli śnieżyca. Po Wiki mam kawał drogi do przedszkola, dobrze, że chodniki przynajmniej już przejezdne, to dziś wróci mała sankami
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
nic nie przysypalo na razie, zimno ale bez sniegu....
AGUSIA gratki dla KONDZIA!
KAROLA moze faktycznie twoja znajoma ma racje i obgryzanie paznokci z nudow u SZYMCIA
mialam dzis wolne i spedzilam czas z kumpelami na zakupkach, jeju 6 godzin biegania po sklepach, szukania, wybierania, przymierzanian itd nawet mnie zmeczylo he he i nie tylko finansowo ale i fizycznie
AGUSIA gratki dla KONDZIA!
KAROLA moze faktycznie twoja znajoma ma racje i obgryzanie paznokci z nudow u SZYMCIA
mialam dzis wolne i spedzilam czas z kumpelami na zakupkach, jeju 6 godzin biegania po sklepach, szukania, wybierania, przymierzanian itd nawet mnie zmeczylo he he i nie tylko finansowo ale i fizycznie
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Dziękuję za Gratki:-)
jutro przed nami test trzecioklasisty(próbny);-)
dziś dowiedziałam się ze kondi będzie brał udział w zawodach sportowych(drużynowych;-))
zimno brrrrrrrrrr
jutro przed nami test trzecioklasisty(próbny);-)
dziś dowiedziałam się ze kondi będzie brał udział w zawodach sportowych(drużynowych;-))
zimno brrrrrrrrrr