reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
to mam pomysł powiedz babci że musisz odkurzać i że Hania nie lubi tego odgłosu ale na spacer z babcią uwielbia chodzić.
I tu jest problem,bo mama pilnuje siostrzenicy,a teściowa (wrrrr...).
ale jutro ja na spacer,a tatus odkurza chałupke,he,he.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam zimowo:-)
u nas posypało śniegu już na całego i mamy jak w bajce tu u nas pod lasem:-) hubek szczęśliwy, zaraz wybywamy na spacerek, bo się biegania po śniegu doczekać nie może
okna u nas na górze zasypało - przynajmniej ich dzisiaj nie muszę myć;-) zresztą ja sama nie dałabym rady bo wysoko a po drabinach latać nie chce zbytnio, a mąż i tak pomaga bratu dziś w przeprowadzce więc porządki świąteczne przełożyć trzeba
Agusia gratuluję mądrego, zdolnego syna super, że oprócz piłki nożnej ma tez inne zainteresowania i jest w tym dobry:-)
miłego dnia i całego weekendu!!!
a my wieczorkiem na spotkanko z przyjaciółmi na mieście wieczorem:-)
u nas posypało śniegu już na całego i mamy jak w bajce tu u nas pod lasem:-) hubek szczęśliwy, zaraz wybywamy na spacerek, bo się biegania po śniegu doczekać nie może
okna u nas na górze zasypało - przynajmniej ich dzisiaj nie muszę myć;-) zresztą ja sama nie dałabym rady bo wysoko a po drabinach latać nie chce zbytnio, a mąż i tak pomaga bratu dziś w przeprowadzce więc porządki świąteczne przełożyć trzeba
Agusia gratuluję mądrego, zdolnego syna super, że oprócz piłki nożnej ma tez inne zainteresowania i jest w tym dobry:-)
miłego dnia i całego weekendu!!!
a my wieczorkiem na spotkanko z przyjaciółmi na mieście wieczorem:-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oj u nas mega ilość śniegu dziś obowiązkowe sanki no i ciągle sypie i to jakie wielki płatki. w TVN mówili że na kasprowym 9cm śniegu a u nas już chyba z 10 takiego ubitego to minimum. szkoda że nie ma słońca tak jak wczoraj.
agusia9915
Matka wariatka
u nas tez było śniegu i lodu ;-) dużo a w szczególności o 7.30
dziękuje za gratki synkowe;-):-)
dziękuje za gratki synkowe;-):-)
Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam poweekendowo:-)
no wczoraj obowiązkowo sanki musiały być zaliczone, mimo, ze śniegu u nas za dużo nie ma (na razie), ale HUbek nie mógł juz wytrzymać
kurcze, zmęczona po tym weekendzie jestem nieziemsko, w sobotę bylismy ze znajomkami na spotkanku, posiedzieliśmy do pierwszej, a nasze dziecko nie dość ze spalo tylko do 6 to jeszcze nocne wędrówki zaczęło sobie urządzać i dzisiaj w nocy też... nie wiem co mu sie stało, trzy razy z nim łaziłam po domu, żeby odprowadzić do łózka, w koncu mąz musiał z nim spac, bo nie chciał sam. Kurcze, nigdy nie było z tym problemu
no wczoraj obowiązkowo sanki musiały być zaliczone, mimo, ze śniegu u nas za dużo nie ma (na razie), ale HUbek nie mógł juz wytrzymać
kurcze, zmęczona po tym weekendzie jestem nieziemsko, w sobotę bylismy ze znajomkami na spotkanku, posiedzieliśmy do pierwszej, a nasze dziecko nie dość ze spalo tylko do 6 to jeszcze nocne wędrówki zaczęło sobie urządzać i dzisiaj w nocy też... nie wiem co mu sie stało, trzy razy z nim łaziłam po domu, żeby odprowadzić do łózka, w koncu mąz musiał z nim spac, bo nie chciał sam. Kurcze, nigdy nie było z tym problemu
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja też tylko tak na chwilkę Dzień dobry bo jakoś mało czasu dziś mam.Szymek w przedszkolu od 8:30 do 12:30 postanowiłam nie dawać go na to leżakowanie bo tu tkwi problem wg. mnie 2 godziny leżenia dla dziecka które nie śpi w dzień od kiedy ma 1,5 roczku to może być męczące wkurzające.jeszcze wczoraj rozmawiałam o tym z koleżanką która jest psychologiem w podstawówce i mówi że to obgryzanie paznokci,rękawów bluzki, nocne dopytywanie się o której przyjdę czy napewno będę to może mieć wpływ to leżenie że on wtedy nic nie robi i rozmyśla i to ostatnia rzecz którą kończy pobyt w przedszkolu każdego dnia i może dlatego tak dłgo trwa jego adaptacja. zobaczymy ja i tak jestem w domu a może to pomoże mu polubić przedszkole.
no i teraz muszę zasuwać nastawić zupkę jarzynkówkę, pranie, wycieranie kurzów odkurzanie mycie podłóg i do tego naleśniki.a mam 2 godziny.
może później zawitam.miłego zimowego dnia.
no i teraz muszę zasuwać nastawić zupkę jarzynkówkę, pranie, wycieranie kurzów odkurzanie mycie podłóg i do tego naleśniki.a mam 2 godziny.
może później zawitam.miłego zimowego dnia.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
hej ja na chwile i w zasadzie zeby sie pochwalić jak już zaczęłam....
mój synek przeszedł do następnego etapu (powiatowego) konkursu z matematyki;-):-)...będzie w lutym
mój synek przeszedł do następnego etapu (powiatowego) konkursu z matematyki;-):-)...będzie w lutym