reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
no też dobre rozwiązanie.my zaliczyliśmy cudowny spacer słoneczko świeciło Szymek szalał i biegał po śniegu.narazie odpukać czuje się ok nie kaszle i nie ma kataru.

Witam zimowo:-)

u nas posypało śniegu już na całego i mamy jak w bajce tu u nas pod lasem:tak::-) hubek szczęśliwy, zaraz wybywamy na spacerek, bo się biegania po śniegu doczekać nie może:rofl2:
okna u nas na górze zasypało - przynajmniej ich dzisiaj nie muszę myć;-):-D zresztą ja sama nie dałabym rady bo wysoko a po drabinach latać nie chce zbytnio, a mąż i tak pomaga bratu dziś w przeprowadzce więc porządki świąteczne przełożyć trzeba

Agusia gratuluję mądrego, zdolnego syna:tak: super, że oprócz piłki nożnej ma tez inne zainteresowania i jest w tym dobry:-)

miłego dnia i całego weekendu!!!

a my wieczorkiem na spotkanko z przyjaciółmi na mieście wieczorem:-)

oj u nas mega ilość śniegu dziś obowiązkowe sanki no i ciągle sypie i to jakie wielki płatki. w TVN mówili że na kasprowym 9cm śniegu a u nas już chyba z 10 takiego ubitego to minimum. szkoda że nie ma słońca tak jak wczoraj.

u nas tez było śniegu i lodu :angry::wściekła/y:;-):ninja2: dużo a w szczególności o 7.30 :rofl2::angry:

dziękuje za gratki synkowe;-):-)

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo:-)

no wczoraj obowiązkowo sanki musiały być zaliczone:tak:, mimo, ze śniegu u nas za dużo nie ma (na razie), ale HUbek nie mógł juz wytrzymać:-D

kurcze, zmęczona po tym weekendzie jestem nieziemsko:sorry:, w sobotę bylismy ze znajomkami na spotkanku, posiedzieliśmy do pierwszej, a nasze dziecko nie dość ze spalo tylko do 6 to jeszcze nocne wędrówki zaczęło sobie urządzać:baffled: i dzisiaj w nocy też... nie wiem co mu sie stało, trzy razy z nim łaziłam po domu, żeby odprowadzić do łózka, w koncu mąz musiał z nim spac, bo nie chciał sam. Kurcze, nigdy nie było z tym problemu

ja też tylko tak na chwilkę Dzień dobry bo jakoś mało czasu dziś mam.Szymek w przedszkolu od 8:30 do 12:30 postanowiłam nie dawać go na to leżakowanie bo tu tkwi problem wg. mnie 2 godziny leżenia dla dziecka które nie śpi w dzień od kiedy ma 1,5 roczku to może być męczące wkurzające.jeszcze wczoraj rozmawiałam o tym z koleżanką która jest psychologiem w podstawówce i mówi że to obgryzanie paznokci,rękawów bluzki, nocne dopytywanie się o której przyjdę czy napewno będę to może mieć wpływ to leżenie że on wtedy nic nie robi i rozmyśla i to ostatnia rzecz którą kończy pobyt w przedszkolu każdego dnia i może dlatego tak dłgo trwa jego adaptacja. zobaczymy ja i tak jestem w domu a może to pomoże mu polubić przedszkole.

no i teraz muszę zasuwać nastawić zupkę jarzynkówkę, pranie, wycieranie kurzów odkurzanie mycie podłóg i do tego naleśniki.a mam 2 godziny.

może później zawitam.miłego zimowego dnia.

reklama
hej ja na chwile i w zasadzie zeby sie pochwalić :zawstydzona/y::-p jak już zaczęłam....
mój synek przeszedł do następnego etapu (powiatowego) konkursu z matematyki;-):-)...będzie w lutym:rofl2:

Do góry