reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hejka.
smerf poszedł do przedszkola,uff...w koncu.Uwielbiam moje dziecko,ale trzy dni non stop bez wychodzenia z domu,fiola mozna dostac.

reklama
hejka.
smerf poszedł do przedszkola,uff...w koncu.Uwielbiam moje dziecko,ale trzy dni non stop bez wychodzenia z domu,fiola mozna dostac.
nie jesteś odosobniona w takich odczuciach, mam to samo:-D
ale u nas dziś breja, śniegu dopadało, a tem. znacznie przyjaźniejsza, niestety dla zmechanizowanych i tych na nogach:tak:masakrycznie się porusza. Ciągnąc Wiki sankami czułam się jak obujczony osioł, spociłam sie jak mysz, a teraz siedzę i ledwo zipię:zawstydzona/y:
Od dziś zaczęłam angielski,grupa 4-os. zaraz po pracy, dwa razy w tygodniu po godzince, ale się cieszę, dawno sobie obiecywałam, ze muszę się nieco podciągnąc, a tu się trafiła taka super oferta i to jeszcze ufundowana przez naszego dyr.

pewnie nie był do końca zdrowy co.

ale dziś zimno rano i drapanie szyb brrrr ja zaraz zabieram się za pakowanie prezentów bym schowałą zanim pojadę po SZymcia.Dziś idę do przedszkola na spotkanie z psychologiem na temat konsekwencji wychowania dziecka.zobaczymy.ma prowadzić pani Renata Wolińska nigdy o niej nic nie słyszałam.

pewnie nie był do końca zdrowy co.

ale dziś zimno rano i drapanie szyb brrrr ja zaraz zabieram się za pakowanie prezentów bym schowałą zanim pojadę po SZymcia.Dziś idę do przedszkola na spotkanie z psychologiem na temat konsekwencji wychowania dziecka.zobaczymy.ma prowadzić pani Renata Wolińska nigdy o niej nic nie słyszałam.

Myslę,że był,bo przecież po katarze nie bede go tydzien trzymac w domu(od niedzieli zero kataru,kaszlu,nic,a i tak tydzien podziebiony w domu siedział).mysle,że teraz ucho.Na szczescie ja nie z tych panikujacych.z katarem normalnie wychodzimyZapodałam przeciwzapalne,nasmarowałam mascia rozgrzewająca i szaleje okropnie.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
KArola ty juz prezenty pakujesz:szok: kurcze, zorganizowana babka z ciebie:tak: ja juz wiekszośc prezentów mam, ale o pakowaniu nawet nie pomyslałam, ale moze sie i za to zabiorę, bedzie potem mniej roboty:-)

ja juz myślałam, ze mi się Hubek rozchoruje, bo w przedszkolu nie zdązył z kupką i majtki pobrudził, ale tylko jednorazowa sprawa na szczęście. Pewnie po jabłku go ruszyło, bo czasem tak ma;-)

bylismy dziś na spotkaniu z psychologiem w poradni - odnosnie zachowań Hubka w domu - fajna rozmowa, pani nas duzo uswiadomiła, uspokoiła, podpowiedziała rózne rozwiązania, powiedziała co poprawic. No i dowartosciowała nas jako rodziców, a to chyba jeden z naszych problemów:sorry2: a wiadomo z jednego wynika potem drugie i tak w kółko. No ale jest gitek ogólnie:tak: damy radę;-)

własnie się opycham rożkami w pracy:zawstydzona/y: bhp-owiec nam przynosi zawsze jak się zjawia a sie jakos powstzrymac nie potrafię:sorry2:

miłego dnia wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
no chyba że tak ale ja należę to tzw. kwok z zawałem serca jak tylko nawet raz kichnie już mam oczy jak 5 zł i go obserwuję.

no zroganizowana chyba średnio po połowę zamówiłam przez internet dopiero wczoraj teraz czekam na kuriera.zamówiłam te sanki co wkleiłam na innym wątku a co do laptopa to kupiłam tego z Myszką Miky chyba najbardziej wyraźnie mówi i klawiatura prostsza bo polskie znaki mają swój osobny klawisz a w Fisher czy Zyg zaku mają wspólny z inną literką.teraz jeszcze pilnie poszukuję pięknego wydania bajek ale takich tradycyjnych: jaś Małgosia, kot w butach, śpiąca królewna, królewna śnieżka itp.aby wszystko było w jednym piękne zdjęcia.

reklama
Hello
Witam Babencje z bunkra,kuba dalej chory,mała pokasłuje,mąż całe dnie w pracy,a ja fiksuje juz.

Do góry