reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

Rozalka narazie nie wiemy, czy chłopiec, czy dziewczynka, ale nie wiem czy przy kolejnej wizycie sie nie skuszę, bo z jednej strony bym chciała wiedzieć a z drugiej lubie niespodzianki, więc juz sama nie wiem co zrobic:-D

ale ciastowo się zrobiło, mniam.... my mamy swoje rogale marcińskie treaz na 11 listopada - pychotka, więc nie pieke nic na weekend, tylko kupuje zapas i zmykamy nad morze:tak::-)

po pracy zjadamy obiadek, pakujemy tobołki do samochodów i ruszamy do Kołobrzegu. doczekac się już nie mogę tego szumu fal:-) a jak na złośc Hubkowi sie jakis katar przyplatał przez tą zgniłą pogodę:baffled: mam nadzieję, że lek szybko zadziała i bedziemy mogli spacerowac do woli:tak:

miłego dnia i długiego weekendu wszystkim zyczę!!!:tak::-)

reklama
no dziś pogoda boska słoneczko cieplutko i zero wiatru-w Gdańsku tak samo super pytałam mamę. no my po pobraniu krwi było ciężko bo musiały 2 razy się wkuć bo raz się tak wierzgał że przebiłą się żyłka no ale z drugiej ręki poszło sprawnie.płakał krzyczał że boli byłam spocona ja panie i Szymek.no ale mamy za sobą wyniki za 2 tyg. na śniadanie zaliczył rogaliki z dżemem hot doga bez parówki z orlenu i soczek bobovity.zarobiliśmy zakupy bo jutro mamy gości na obiedzie. no teraz powinnam zabrać się za odkurzanie i mycie podłogi bo wlazłam z butami do kuchni no i masa śladów.

dziś w lidlu fajne piżamki !!!!!!!!!!!!!!!

mój kucharz zmienił ciasto i robimy ciasto z galaretek i brzoskwini. taki torcik kolorowy.może będę mogła trochę skosztować kto wie.po obiedzie jedziemy na basen do dziadków woda już gorąca 32 stopnie.

wszystkim życzę udanego dł€giego weekendu a tym co mają wolne tylko jutro by pogoda dopisała i odpoczeli.

hej,
no i zaczyna się długi weekend, super, w końcu się może wyśpię:tak:i odpocznę. Nic nie planujemy, może kino jutro, właśnie wyczytałam, że w Multikinie bilety po 11 zł, przez cały weekend od jutra. A piżamki bardzo ładne rzeczywiście Karola, właśnie przed chwila kupiłam Wikusi:tak:

Hej! Ja też się cieszę, że przede mną aż 4 dni wolnego :rofl2: Normalnie byłabym w piątek w pracy, ale wzięłam urlop.
Chciałam się dziś wybrać do Lidla, ale nie miałam już siły po pracy... no, ale ja piżam to Oliwce nie ubieram na zimę, tylko polarowe pajace, bo w pokoju dziewczyn w nocy jest chłodno, a Oli należy do dzieci, które nie uznają spania pod kołdrą, od maleńkości się rozkopywała natychmiast po zakryciu, no i tak jej zostało do dziś. Właśnie niedawno kupiłam 3 pajace, bo stare już są przymaławe, pokażę na wątku zakupowym, nie będę tu zaśmiecać.
Karola, tylko pozazdrościć takiej pogody, u nas cały czas szaro - buro i deszczowo. Młoda od kilku dni biega do przedszkola w kaloszach.
Rosmerta, miłego wypoczynku!
Patch, przepis ciasto brzmi bardzo apetycznie. Nie wiedziałam, że do ciasta dodaje się susz herbaciany! Muszę spróbować kiedyś.

Hej dziewczyny!
Udanego wypoczynku !:tak:
Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze wolnego :sorry2::-(.Ja dzis ide na druga zmiane. Mam juz dosyc tej pracy,dni wolne moze ze 2 w miesiacu,nieraz nie .... oddycham tylko troche jak ide do szkoły,ale siedze tam zwykle do szóstej .... Powoli powinnam zabierac sie do pracy licencjackiej .... Brak czasu na wszystko i chodze ciagle spiaca bo wstaje dzien w dzien o 4.50 :-(.Jakis dołek mnie łapie :-(
Dobrze,ze sloneczko swieci :tak:

Dziewczyny, a napiszecie mi jakie jest orzeczenie w sprawie mojego pełnego przystąpienia do lutówek??

Patch myślę, że musisz spokojnie czekać jeśli będziesz miała dostać dostęp to na pewna się o tym dowiesz.Cierpliwości.

cholipa Szymek pojechał z tatą na bieg z okazji niepodległości i mówił że zmarzł a teraz zaczyna mieć katar.

karola, mi tylko chodzi o to, że chciałabym wiedzieć, czy to jest kwestia jakiś wprowadzonych przez Was zasad czy po prostu nabycia do mnie zaufania. Wydaje mi się, że coś takiego możecie mi po prostu napisać.
a zresztą... nieważne....

U nas dziś pogoda brzydka, siedzimy w domu. Zrobili w Skoczowie darmowy seans filmowy dla młodzieży Step up3 na 17.00. Zawiozłam starszaki na 16.30 i już nie dało się wejść do kina. Wróciliśmy z powrotem....

reklama
karola, mi tylko chodzi o to, że chciałabym wiedzieć, czy to jest kwestia jakiś wprowadzonych przez Was zasad czy po prostu nabycia do mnie zaufania. Wydaje mi się, że coś takiego możecie mi po prostu napisać.

Jest to kwestia zasad, które mamy ustalone przy przyjmowaniu do wątku zamkniętego, jeszcze trochę i wszystkiego się dowiesz ;-)

Do góry