reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześć
rozalka bo tak jest z tymi promocjami w lidlu albo w biedronce wyłoża pare sztuk tylko i nie ma juz nie raz przejechałam się na tym że z rana szłam a oni mówią że nia ma
co do kina to Weronika chyba z pół roku temu była pierwszy raz na 3d i faktycznie nie wysiedziała całego filmu ale u niej to nie chodzi raczej o okulary:blink: o usiedzenie większej chwili wjednym miejscu
a teraz wybieramy sie do kina 5 d krótkie seanse po 20 minut zobaczymy czy maluchom się spodoba

reklama
madzia no daj koniecznie znać jak to jest na tym 5D my też chcemy iść koniecznie może za tydzień się uda jak będziemy w gdańsku.

Szymek zazwyczaj siedzi w okularach ja mam mu na zmianę kupione takie papierowe 3D efekt może słabszy ale w przerwach od tych zbyt dużych są ok jednak on należy do bajkomaniaków więc wytrzymuje.jedynie końcówka Samiego była nudna dla niego.ale uważam że powinni puszcza bajki też bez 3D w Bytowie za to nie ma seansów 3D tylko kino to dla Szymka nie kino.uznaje tylko kinoleksy.

no widzę że szalejecie z zakupami na maxa i fajowo ja muszę kurtki poszukać na zimę zapinanej na guziki jakiejś za pupę by do auta wygodnie.

Patch no właśnie witamy- w końcu się doczekałaś co.

Witam

Agusia, jestem jestem. Tylko nie mam weny na pisanie. Zaczynam chyba lapac dola.

Patch, witaj :)

My wybieralismy sie do Krewetki w Gdansku na ,, Zolwik SAmmy'', ale jakos nie mozemy sie wybrac. Moze ktoras z Was byla na tym filmie i moze cos wiecej napisac? Tzn. czy nadaje sie dla naszych dzieciakow. CZy nie ma w nim ''strasznych'' scen?

madzia no daj koniecznie znać jak to jest na tym 5D my też chcemy iść koniecznie może za tydzień się uda jak będziemy w gdańsku.
bylismy dzisiaj na planeta zwierząt to jedyny film bez ograniczenia wiekowego i chyba najbardziej lightowy:blink: ale fajnie było cos innego:tak: dzieciaki zachwycone:tak: były podmuchy wiatru, trzęsące się fotele i chlusnięcie wodą :tak: i taki dziwny smród :sorry2: Weronika nawet się w pewnym momencie wystraszyła jak taki rekin płyna wprost na ciebie ale i rybki łapała i bańki :tak: osobiście polecam tylko szkoda że to takie krótkie bo cały film to z 15 minut trwa

witam sie dziewczyny..
wreszcie znalazłam chwilunie dosłownie na zajrzenie na watek..
mimo, ze powinnam odpoczywać, to nie mam kiedy..eah
Filip był 2 tyg zdrowy, ale większość siedział w domu, zeby wydobrzeć..no i był 3 dni w przedszkolu i znowu ma kaszel jak nie wiem co...eah, dostał 2 syropki od pani doktor i juz jest poprawa..oby tak dalej..w poniedziałek do przedszkola..

a ja po wizycie ginki, juz ponad tydzień. dostałam zwolnienie, bo mam katar i gardło trochę było zaczerwienione...a poza tym wszytko oki...ale to na innym watku
tyle, ze ja w domu nie mogę wytrzymać, roboty tyle, ze nie wiem gdzie rece wsadzić..i jak sobie odpoczywam to tylko wymyślam co robić i zaraz za robotę...no a tak poza tym to strasznie sie czuje,mam takie mdłości i ciągle ciągnie mnie na wymioty, z reguły ze 2 razy dziennie i zwymiotuje..masakra...jak patrze na te literki w kompie to tez mi niedobrze i tak mało zaglądam...a jak dzis pocztę sprawdziłam to nie wiem od czego zacząć 98 wiadomości..:szok:

no nic zmykusiem, bo kolacje musze jakąś lekka strząsnąć i dziecię spać położyć...i sam tez trochę odsapnąć..

miłego wieczorku i niedzieli

Bardzo, bardzo dziękuję!! Bardzo zależało mi na dostępie, bo chciałabym czasem popisać o problemach a zważywszy na to, że dzieciaki już duże, nie chciałabym by przypadkiem ktoś przeczytał... Jutro powinnam znaleźć czas... Jeszcze raz dziękuję.

Hej! Dziś jestem w domu sama z mężem, Oliwka pojechała do dziadków z Pauliną, no i chłopaki gdzieś wybyli.
Zamiast wziąć się za robotę, to snuję się z kąta w kąt, hehe. No ale czasem potrzebne jest człowiekowi takie błogie lenistwo ;-)

Witam z wieczorka :tak:
Ja dzis na uczlni do 18,potem prysznic i leze pod kołdrą :szok::tak:.
"Żółwika Sammego" moge polecić ,nie ma scen takich jakw "Zakochanym wilczku" .Naprawde leciutki film dla dzieciaczkow,przyjemnie sie ogladalo i jeszcze do tego w 3D :tak:.
Oliwka,kuruj sie :tak:.
Milego wieczorka :tak:

Grzegorz był jakiś czas temu z dzieciakami na jak wytresować smoka. Na samym początku Stach się bał, 3 razy szedł siku, ale potem wsiąkł z tym że na kolanach Grześka a Ewa trzymała Grześka kurczowo za rękę. Wrażeń była moc, przeżywali to jeszcze z tydzień, ciągle rysowali smoki i opowiadali o smokach. Ale ja jak zobaczyłam ten film później już nie 3d to byłam wściekła na siebie, że nie zobaczyłam go przed wysłaniem dzieci do kina. To nie był film jeszcze dla nich. Na szczęście Stach jest wprawiony w oglądaniu bajek, ale nigdy z przemocą, a tu jednak dość dużo jej było. Tak więc żółw Sammy jak najbardziej a wilczka muszę sama zobaczyć najpierw.

A G. dziś w pracy, wobec czego od 6 już ja muszę być na nogach. Wojciech sobie tą godzinę ulubił...:wściekła/y:Masakra!!

reklama
Witam po długim weekendzie:-)

było super:tak: nawet pogoda dopisała, popadało tylko w piatek troszkę, ale w sobotę bezchmurne niebo totalnie, ale sie nachodzilismy, i odpoczełam naprawde na maksa:-):tak:

Zółwika Sammy'ego Hubek tez widział,ale w domu - sciągnelismy z neta, bo on na 3D by nie usiedział w kinie i nie wiem czy by dał sobie te okulary załozyc w ogóle:sorry2:

ana 5D byms ama się przeszła, u nas jest jdno kino takie, ale seanse po 10 minut mega drogie:szok: no ale poczekamy az hubek większy to pewnie sie wybierzemy:tak:

milego dnia, wracam do pracy, cięzko sie spiąc po takiej przerwie:sorry2:

Do góry