karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
to i ja witam po weekendzie. my spacer nad morzem zaliczyliśmy w niedzielę pogoda byłą boska zero wiatru i słoneczko naprawdę fajnie.Szymek nakarmił mewy mieliśmy pełną ogromną siatę chleba później nakarmił siebie szprotkami w rybnej no i zrobiliśmy zawody w bieganiu w drodze powrotnej do domu.W sobotę był z tatą na tym nowym placu zabaw Loopy's World 3 godziny A JA pojechałam do Carefura obejrzeć na spokojnie wszystkie gry- bo Szymek zażyczył sobie od Mikołaja gry planszowe. Kupiłam Kiki Ryki( to od moich rodziców będzie) i mini bingo ale chyba kupię jeszcze sudocu dla dzieci naprawdę fajna pomysłowa i na kilka sposobów można grać w zależności od wieku.on chce jeszcze lapropa zyg zaka bo widział go w Smyku.ale zabawek jest masa naprawdę to dobry moment aby sobie wszystko spokojnie obejrzeć.
po innych sklepach nie chodziłam więc nie wiem co w ciuchach piszczy.a od dziś dzień jak codzień. Szymek smutny poszedł do przedszkola ale na 2 dni tylko bo w środę musimy iść na pobranie krwi do zrobienia panelu pediatrycznego( to badanie na alergię) to po tym wyczynie dam mu spokój no i dłuuugi weekend.
po innych sklepach nie chodziłam więc nie wiem co w ciuchach piszczy.a od dziś dzień jak codzień. Szymek smutny poszedł do przedszkola ale na 2 dni tylko bo w środę musimy iść na pobranie krwi do zrobienia panelu pediatrycznego( to badanie na alergię) to po tym wyczynie dam mu spokój no i dłuuugi weekend.