reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

to i ja witam po weekendzie. my spacer nad morzem zaliczyliśmy w niedzielę pogoda byłą boska zero wiatru i słoneczko naprawdę fajnie.Szymek nakarmił mewy mieliśmy pełną ogromną siatę chleba później nakarmił siebie szprotkami w rybnej no i zrobiliśmy zawody w bieganiu w drodze powrotnej do domu.W sobotę był z tatą na tym nowym placu zabaw Loopy's World 3 godziny A JA pojechałam do Carefura obejrzeć na spokojnie wszystkie gry- bo Szymek zażyczył sobie od Mikołaja gry planszowe. Kupiłam Kiki Ryki( to od moich rodziców będzie) i mini bingo ale chyba kupię jeszcze sudocu dla dzieci naprawdę fajna pomysłowa i na kilka sposobów można grać w zależności od wieku.on chce jeszcze lapropa zyg zaka bo widział go w Smyku.ale zabawek jest masa naprawdę to dobry moment aby sobie wszystko spokojnie obejrzeć.

po innych sklepach nie chodziłam więc nie wiem co w ciuchach piszczy.a od dziś dzień jak codzień. Szymek smutny poszedł do przedszkola ale na 2 dni tylko bo w środę musimy iść na pobranie krwi do zrobienia panelu pediatrycznego( to badanie na alergię) to po tym wyczynie dam mu spokój no i dłuuugi weekend.

reklama
hej,
moje dziecko nie mogło sie doczekać dzis przedszkola od 6 rano, ciekawa jestem czemu ja nie byłam równie ucieszona z powrotu do pracy:baffled:
Rosmerta na ferie Krynica Zdrój po raz drugi:tak:, miało być dalej, ale poczekamy, może za rok.

oj góry w planach to fajnie moje chłopaki też coś jęczą o górach zimą ale ja jakoś średnio wolę cieplejsze klimaty lecz pewnie 2 do 1 to nie mam szans.

Witam

Miska to fajne plany:tak:
my ferie stacjonarnie bo ja to sie juz toczyć pewnie bede;-):-D dlatego jedziemy sobie teraz chociaz na kilka dni odpocząc poza domem:tak: mam nadzieje tylko, ze pogoda sie poprawi:sorry: i bedziemy mogli sobie pospacerowac spokojnie

miłego dnai wszystkim zycze i zmykam pracowac, bo pracy full na koniec roku jak zwykle,a na poczatku nowego pewnie przestój bedzie

Hejka

fajne macie plany na ferie. my chyba tez pomyslimy o naszych ukochanych gorach - moze Szczawnica, albo Slowacja. Tylko ciezko bedzie dojechac z Mileny choroba lokomocyjna, chyba ze w nocy.

Udanego dnia dziewczyny. U nas listopad na calego - jak szlysmy z Milena do przedszkola, to ona pytala sie czy to juz noc sie zaczyna ;) taka szarowa

witam.
Ach ferie,tez bym w góry pojechała,bo je uwielbiam.nam pozostaje odpoczynek w domku.
Sprzatam ,sprzatam,a konca nie widac...masakra...
Mała spi jak aniołek,a ja szukam przepisu na jakies fajowe ciacho,bo mam apetyt na cos słodkiego(a waga stoi,he,he).chyba 3 bit ostatecznie zrobie.Powiem Wam,ze to wielka radosc jak moge jesc prawie wszystko,kiedy karmie Hanutka,bo raczej nie ma alergii(no chyba,ze z jajami przesadzę,nie moge majonezu...),a kubula tez wsuwa juz wszystko na co ma ochote.

Rosmerta jak otworzyłam BB,to mi wpadło w oko,ze masz połowe ciazy,wow,jak ten czas leci,teraz pewnie byłoby juz widac,kogo tam nosisz pod serduszkiem,babeczke,czy chłopczyka.Wiecie juz?

ja dopiero teraz się witam- była sąsiadka i tak kawkowałyśmy 2 godziny. teraz już muszę się zbierać bo po SZymcia do przedszkola.jeszcze nic nie wie że jutro ma wolne ale poranek będzie mega płaczliwy bo idziemy na pobranie krwi w zamian czeka go wolne od przedszkola i będziemy piec ciacho-jogurtowe z brzoskwiniami ( taki gotowiec z paczki).ciekawe jak dziś było w przedszkolu.

miłęgo dnia i do wieczora.

Witam wieczorową porą,
no listopad na całego, dziś przyszłam po Wiki do przedszkola koło 16, a jak wracałyśmy to też już szaro było, kurcze i wieczór zaraz i taki krótki jakiś. Lecę do roboty jakiej, bo roboty dla trzech mnie czeka, a ciasta też mi się marza, może jutro coś po pracy wymyslę:tak:

reklama
Do góry