reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Gosiu, gratulacje i powodzenia dla Emilki. Swietnie ze udalo sie znalezc takie zajecia.

Madzix, dopiero teraz zauwazylam Twoj suwaczek - rewelacja:szok::tak: -13 kg. Szczerze zazdroszcze i gratuluje. A jak Ci sie to udalo????

Rozalka, u Mileny w przedszkolu tez sa tance.:tak: Nawet maja zatrudnionego choreografa.

Dzięki dziewczyny myślałam o jakimś tańcu ale ona chce balet wiec co będę ją do czegoś innego zmuszać
ja już kiedyś się śmiałam że inne dzieci pląsają tańce z list przebojów a ona ma w głowie tylko balet nawet mi dziś płakała że balet przegapiła w tv:sorry2:

jutro za to śmigamy na basen bo ja też muszę się trochę poruszać i chciałabym z nią też chwilkę spędzić bo tak to ciągle mały mnie okupuje :sorry2:

Madzix gratki kg ja dziś też suwak zauważyłam ale nie byłam pewna czy to nowy czy już się chwaliłaś a ja mam sklerozę i nie pamiętam :rolleyes2:ale mimo wszystko super Ci idzie :tak:

mi bardzo powoli może dlatego ze bardzo grzeszę :zawstydzona/y:ale myślę że i tak lepiej niż jakby za szybko mi to szło bo w 5 tygodni -4kg :sorry2:ale i tak ciut ponad -22kg mam pochwalę się a co tam ;-)

Madzix, gratuluję ładnego spadku!

Gosiu, ale super z tym baletem :-)

U nas w przedszkolu oprócz rytmiki są tańce, ale chyba ludowe - dokładnie nie wiem jeszcze.

Witam:-)

dzieki za zyczenia zdrowia:-) Hubek juz lepiej sie czuł, ale wieczorem cos go wzięło, trudno, musi posiedziec do konca tygodnia w domciu, a do przedszkola ruszamy w poniedziałek:tak:

Gosia super, że udało się z tym baletem - skoro to marzenie Emilki to napewno bedzie chciała uczestniczyć:tak:
zycze by Dominika omineła alergia!!!

madzix wow:szok: wielkie gratulacje, postepy super:tak::tak:
Gosia dla ciebie również gratki, wynik masz imponujacy:tak::-)

u nas w przedszkolu tylko rytmika narazie, po pierwszym półroczu mozliwość dodtakowych zajęć dopiero - pierwsze miesiące skupiaja sie na pełnej adaptacji dzieci do przedszkola, rytmike tez maja w swoich salach, zby nie musieli sie przemieszczac i stresowac dodatkowo. Starsze dzieci chodza na rytmike potem na sale gimnastyczna.

miłego dnia wszystkim!! i Powodzenia dla przedszkolaków i ich mam:tak::tak:

reklama
madzix gratuluje ogromnie naprawdę....tak apropo gdzie ten suwaczek bo ja nic nie widzę:zawstydzona/y: weszłam aż w madzix profil bo myślałam ,ze może ukryty tam ale nie ...kto mi podpowie:rofl2:)
Tycia,rosmerta zdrówka dużo dla Was :-) i rodzinki

Do góry