reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzięki dziewczyny :-) Wiem ,ze w porównaniu z dokonaniami wielu z was te moje zgubione kg to nic, ale jeszcze walczę ze zrzuceniem kilku następnych.Bardzo chce zmienic pracę ,ale podczas rozmów odnosze wrazenie, ze to co mnie dyskawalifikuje to własnie wygląd :-(
Stąd moja motywacja.

Gosia gratuluje -cały czas idziesz jak burza z tymi kg!

reklama
Hej Dziewczyny

Gratki i dla Ciebie Gosiu.

Ja tylko na razie - Milena jest ostro chora i przez co najmniej tydzien ma byc w domu. Szkoda.

Zdrówka dla Milenki!!! oby jak najszybciej mogła wrocic do przedszkola:tak:

madzix napenwo i tobie uda sie zrzucic jeszcze więcej kg - masz dobrą motywacje, a to już sukces, a poza tym, najgorzej zacząc,a jak juz sie schudnie kilka kg to potem motywuje jesszcze bardziej:tak:

Hej dziewczyny !
Dzieki za zyczenia zdrówka:tak:.
Gosiu niefart z tym basenem :baffled:,jeszcze będzie niejedna okazja :tak:.
A z Emilki jeszcze bedzie mała baletnica :-):tak:.Ja jak mialam 5-6 lat to pól dnia spędzałam na nasladowaniu baletnic. Dobrze,że obylo sie bez kontuzji,bo robilam jakies skoki,piruety:szok::-D . Dziadkowie mieli ubaw ;-):tak:.
Madzix,gratuluje zgubionych kilosków. Ja również wzięłam sie w garśc i na razie -9 ;-):tak:. Czuje jak ubranka staja się luzniejsze ;-):tak:.Oby tylko wytrwać :happy2:.
Zdrówka dla Milenki i Hubcia :tak: .Niestety pogoda bardzo sprzyja przeziebieniom :baffled:.
Lece ogarnąć mieszkanko i dzieci ;-):tak:

Dziękuje :)

Tycia gratki :)

ja muszę się za siebie znowu zabrać bo ostatnio dużo grzeszków mam na koncie ;)

Emilka też tańczy całe dnie i właśnie ogląda na dobranoc kawałek Barbie i 12 tańczących księżniczek i idę gasić bo pora spać ;)

]Hej,
wróciłyśmy wczoraj. Lot miałyśmy opóźniony o 2 godziny i wszystko przez to w biegu, bo przecież początek roku dla wszystkich trzech. Zamiast wylądować o 5 rano, byłyśmy dopiero o 7, a do tego wszędzie wrześniowe korki i strugi deszczu, brrr. Dobrze, że mamy swojego kierowcę:-), który wszystkich porozwoził gdzie trzeba. Dzieciaki miały 30 minut na zmianę ubrań i szybkie mycie, ja znacznie więcej, więc nie było źle. Wiki spała całą podróż i wcześniej na lotnisku, więc nie była bardzo zmęczona, a my niestety. Odespałyśmy po zakończeniu troszkę, jak Wiki była w przedszkolu, bo potem przy niej to już szans by nie było. Lot na Korfu odbył się bez żadnych niespodzianek, cały pobyt na wyspie super, pogoda fantastyczna, ciepło, ale nie skwarno jak w Egipcie czy Turcji. Oprócz pobytu nad morzem, kąpieli w basenie i zwykłego leniuchowania, zwiedziłyśmy stolicę i byłyśmy na całodziennym rejsie na wyspy Paxos i Antipaxos. Bardzo się nam podobało.

Witam

no i mnie tez dorwało przeziebienie:baffled:, leci mi z nosa, ale nie poddaje sie i do pracy przyszłam, ktos w koncu musi pracować;-)mama nadzieję tylko, że Hubkowi przejdzie do poniedziałku, bo nie chciałabym, zeby to przedszkole sie juz bardziej odwlekało...

Miska super miałyscie akcjez powrotem, niemal z lotniska do szkoły:-D ale fajnie, ze wyjazd udany, zazdroszcze tego ciepełka, bo tu u nas dzis rano było ledwo 6 stopni...:baffled:

Tycia dla ciebie równiez gratki wielkie:tak::tak: ładnie sie zaparłyscie dziewczyny:tak: tylko podziwiać:-) mi to teraz juz tylko kg w górę zostały;-)

miłego dnia babencje!!!

reklama
Tycia również gratuluje bardzo ładny wyniczek...mi się jedynie udało -2kg ale i to dobre:rofl2:(ciężko mi zgubić teraz jakikolwiek kg:baffled:)
rosmerta ty dbaj o siebie i dzidzie ....nie przemęczaj się i po pracy do wyra ;-)zdrówka
Miska ale ci fajnie :-)
karolina dużo zdrówka dla Milenki (czasem pod wpływem stresu tak się dzieci pochorują)

wczoraj miałam przygody po pracy..zerwał mi się tłumik pod biedronka i stałam z dzieckiem i zakupami jak "debil":rofl2:...mąż przyjechał i odczepił tak abym do domu dojechała (no i mam tłumik :rofl2::-D w bagażniku:rofl2:)....wieczorem zmywałam naczynia i urwał mi sie kran (wylewka) na szczęście okazło sie że sie odkręcił:zawstydzona/y::rofl2::-D normalnie piątek 13;-)

Do góry