reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześć,
no dziewczyny imponujace wyniki w odchudzaniu macie brawo
Duzo zdrówka dla MIlenki
Miśka super wakacje pewnie się wracać nie chciało :)
rosmerta zdrówka teraz szczególnie musisz dużo dbać o siebie ja tez przeziębiona jestem byle maluchów nie pozarażać
agusia no to "wesoły dzionek miałaś" mi tez coś ostatnio w aucie charczy ale u mnie to chyba niestety amortyzatory

reklama
co za pogoda,masakra,a miałam robić ubraniowe zakupy,siet....
Maż odbiera kubula,a ja chciałam skoczyc po jakieś czapki jesienne i dresy...

Hej:-)
U nas za to od kilku dni bardzo ciepło i słonecznie:-) Na koniec lato nas zahaczyło:-D Jak dla mnie wszystko super, byle by nie padało, bo jakoś nie mam weny chodzić w deszcz do tego przedszkola:sorry2:

Jak tak patrzę na Wasze osiągnięcia w utracie kilogramów, to jestem pod ogromnym wrażeniem:tak: Madzix, Tyciu, Gosiu i Kasiad ogromnie gratuluję:tak::tak: Ja się muszę wziąć w garść i jakoś zabrać za siebie... madzix jaką Ty masz mądrą rzecz nad suwaczkiem: Komu się chce, zawsze znajdzie sposób, komu się nie chce zawsze znajdzie powód...
A u mnie niestety masa powodów, zamiast sposobów:sorry2: A czy Wy dziewczyny stosujecie tylko diety czy i jakieś ćwiczenia fizyczne?

Rosmerto i Tyciu dużo zdrówka dla Was:tak:

Miśka oj pewnie wracać się nie chciało z takiej "raju";-) Pochwal się jakimiś fotkami z wakacji:tak:

Szkoda, że Hubcio i Milenka rozchorowali się na starcie i nie mogą chodzić do przedszkola:-( Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zaczną na nowo swoją przygodę z przedszkolem, dużo zdrówka dla nich!:-)

Karola
głowa do góry, będzie dobrze, zobaczysz... za jakiś czas nasze Smyki będę pytały kiedy do przedszkola:tak: Kiedyś to trzeba przeżyć, a ja wolę teraz niż później:sorry2:

Miłego dnia:-)

Hej, a ja jeszcze nie zdążyłam poprać garderoby, a tu dziś znów wyjazd do rodziców, nie chce mi się jak nie wiem co. Po tych wojażach odpoczęłabym w domu. Artur jednak nie chce kolejnego weekendu spędzać w domu, ciągnie go do rodziców, tym bardziej że byliśmy ponad miesiące temu. Marzą mu się tak naprawdę rybki;-)No nic pakuję jakieś ciepłe fatałaszki, bo mi tu strasznie zimno, a podejrzewam, że na Pomorzu pogoda będzie do bani.

Witam
w końcu mały śpi wiec mogę coś skrobnąć choć Emilka mi nie daje taka marudna
ciemno się robi a miałam wyjść jeszcze z nimi na spacer wiec kiepsko to widzę

Wolfia ja tylko dieta o ile to można nazwać dietą bo w sumie ostatnio słodkie wcinałam ale co się okazuje @ przyszła może to dlatego za mną coś chodziło a pierwsza od porodu wiec i nerwowa byłam jak diabli i ciągle coś słodkiego wcinałam hihi

choć z małym to w sumie mi gimnastyki nie brakuje bo ciągle chce na ręce wyszły mu teraz górne jedynki wiec marudzi tak ze tylko z nim po domu spaceruje bo inaczej płacz

nic zmykam sprzątać bo nie wyrabiam mały ciągle na rękach chce być a ja nie mam przez to kiedy wszystko porobić

Wolfia help....!:-)
Czym Twój Oli sie teraz chetnie bawi?,szukam prezentu dla dziewuszki dwuletniej,chce cos edukacyjnego,a za chiny nie wiem co.:baffled:

Witam

Wszystkim mamom i dzieciaczkom zycze udanego tygodnia. A tym dzieciom , ktore ida do przedszkola zycze samej radosci i malo placzu. A mamom duzo sily.
My dzis nadal w domu - Milena jeszcze troche kaszle. Ciekawe czy po przerwie bedzie chciala isc do przedszkola - na razie chce, ale czas pokaze.

reklama
Do góry