reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

Hubek wczoraj przebadany przez babcię: gardło czyste, osluchowo czysto, ale katar ma nadal i czasem odkaszlnie tak brzydko, wiec stwierdziliśmy, że przesiedzi do konca tygodnia w domu i do przedszkola pójdzie w poniedzialek dopiero - wole teraz go zatrzymac niz ma mi złapac cos poważnejszego na dłuzej.ŁAdnie zaczynamy sezon przedszkolny, nie ma co:baffled: Do tego mąz sie rozlozył i leży. wokół mnie tez sie cos kreci ale daje radę;-)ktos w domu musi byc na chodzie;-)

miłego dnia zycze

dzisiaj u nas nawet słonko, ale zimno jak nie wiem

reklama
Rosmerta zdrówka dla rodzinki :-) Troche szkoda Hubka, ze przez katar nie zaczyna przedszkola równo ze wszystkimi,ale zdrowie ważniejsze.

rosmerta pewnie że zdrowie to podstawa i jak dla mnie jesteś super mama bo nie tylko Hubek ważny ale i aby nikogo nie zaraził on. ja pewnie też tak będę robić.

no ja ten dzień przechodzę cieżko na maxa sprzątnieta chata teraz pierwsza kawa i 1 ogórek małosolny0 nie mogę nic przełykać.co chwilę chlipam bo iwdzę jak Szymek płacze.no koszmar.teraz zaczyna się leżakowanie.oj buuuuuuuuuuu

Karola głowa do góry, Szymek radzi sobie napewno lepiej niż mama:sorry2: napewno zajał sie zabawą i zapomniał o reszcie. Zobaczysz, że szybko polubi przedszkole, kolegów, koleżanki:tak:tylko daj mu wsparcie i bedzie ok:tak:

byłam na chwilke w domu zobaczyc te moje choruszki - Hubek już dzisiaj super, lekki katarek tylko został, zero kaszlu. Mąż tez juz lepiej, temperatury nie ma już, lezy i odpoczywa (taki to ma dobrze;-)).
Mijaja mi wreszcie te mdłości paskudne i zaczynam normalnie jeśc, tzn nie tylko bułki z zółtym serem i ketchupem:zawstydzona/y: ale za to mam ochote na rózne śmieciowe żarcie:dry: staram sie nie ulec pokusie...

Rosmerta ja miałam tak samo wszystko śmieciowe mnie kusiło ale jak kusiło robiłam sobie sama hihi wtedy wiadomo co jesz ;) no i zdrówka dla chorowitków !

Rozalka kurcze biedna mała :(

ja nie wiem co mojemu ale wyszło mu cos na buzi i drapie się skubany i wyrywała sobie włosy z głowy może tez alergie na coś siet siet siet !

Karola głowa do góry Szymek na pewno byl grzeczny pewnie już wyruszyłaś po niego do przedszkola ;)

Aha i gratki dla wszystkich przedszkolaków :D mam nadzieje że wszystkie dzieciaczki były grzeczne i dzielne :)

Szkoda że Emilka sie nie dostała :( ale chce chodzić na balet wiec szukam czegoś blisko i tanio choć połowę ma dziadek sponsorować i dokładać bo na razie to w domu tańczy właśnie balet z dziadkiem a on na kręgosłup nie wyrabia hihi ;)

Hej:-)
Ja tylko na chwilkę teraz:sorry2:

Trzymam kciuki za wszystkie dzielne Przedszkolaki i ich Mamy:tak: Niektóre to już zaprawione i zadowolone na całego, ale te które idą pierwszy raz też będą, jak nie dziś, to w najbliższym czasie na pewno:tak:

Gosiu świetna sprawa z tymi zajęciami baletu, tym bardziej jeżeli Emilkę to kręci;-) Owocnego szukania i niedrogiego rezultatu;-)

Miłego dnia:-) Zajrzę jeszcze wieczorem:tak:

Heja

Gosiu, bardzo dobry pomysl z baletem. Na pewno bedzie to duza korzysc dla Emilki - pewnie nie bedzie miala wad postawy, wesolo bedzie spedzac czas i pozna nowe dzieci. Zycze Ci zeby Dominik nie mial alergii.

Rosmerta, super ze juz przechodza Ci mdlosci. Zdrowia dla Huberta i dla meza.

Dziewczyny pomocy! Zapomniałam jak sie wystawia zestawy na allegro(duzo zdjęc, a pod kazdym podpis-opis ubranka)Próbuje i nic. wiem ze było juz o tym ze 100 razy ale mam blokade:zawstydzona/y:Pamietacie gdzie to było? Moze jakis odnosnik albo wskazówka?Wiem ze kiedyś robiłam to bez zadnego fotosika, tylko jakies kopiuj /wklej. dzieki

Co do baletu to się zobaczy jak nie on to basen bo do baletu wszędzie od 4 lat chcą przyjmować albo mi daleko jak od 3 będę dzwonić koło nas ale też pisze że od 4 roku życia zapytać nie zaszkodzi czy są wolne miejsca ;) na basen też chce chodzić a to też mi bardziej pasuje bo płacić z góry nie muszę a jak zdrowa to idę a tak przepada kasa na co mnie nie stać by tak wydawać a ona by nie chodziła teraz mieliśmy iśc w poniedz ale była przeziębiona wiec sobie odpuściłam by iść

no ale balet jej marzenie wiec zobaczymy czy się uda :)

Madzix zdjęcie ja zawsze wrzucam przez image lub fotosik i tylko wklejam ten kod np w image co pisze kod HTML

reklama
no udało mi się ją zapisać na balet w poniedz idziemy na 1 lekcję i zobaczymy czy Emilka będzie chciała uczestniczyć ;-):tak:

Do góry