reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej! Ja jestem od wczoraj bez dziecia, Oliwka pojechała w Tomkiem na pogrzeb wujka do Gdyni, a przy okazji trochę pokąpać się w morzu. Ja nie mogłam wziąć urlopu, więc siedzę w domu praktycznie sama, bo Paulina wyjechała na działkę, Patryk pracuje na popołudniówki, a Damian siedzi niby w domu też, bo do południa chodzi na praktyki do szpitala, ale i tak siedzi cały czas poza domem. Ale dziś już wracają, właśnie są w drodze. A tak w ogóle upał mnie wykańcza - lubię ciepło ale nie takie :szok:

WolfiA, ale szykuje Wam się super wyjazd :-) Atrakcje faktycznie super :tak:
My też jedziemy na krótko bo tylko na 5 dni do Szczyrku, ale jeszcze muszę trochę na urlop poczekać, bo jedziemy dopiero 8 sierpnia. Mam nadzieję, że nie będzie już tak ciepło jak teraz :sorry2:

reklama
Witam

Wolfia super wakacje wam sie szykują, wow:-) fajne miejsce, hotel no i atrakcje dla dzieciaków, na pewno wam sie udadzą:tak:

my wyjezdzamy jutro wczesnym rankiem by jak najmniej jechac w upale no i zeby prześcignąc korki nad morze. W sumie to pobudka o 5, o 6 budzimy Hubka i jak sie zbierzemy to jedziemy. Wiekszośc spakowane, rano tylko lodóweczka do spakowania i jedzonko na droge i mozna brykać. :-) jak juz zajedziemy będę szczęśliwa;-)

miłego weekendu wam zycze i kolejnych 2 tygodni też :-) do sierpnia!

Hej! Dziś to chyba w domu tylko da radę siedzieć, bo na zewnątrz temperatura na chwilę obecną 36,4 st :szok:, a to dopiero 10ta godzina. W domu trochę chłodniej ;-) - 34,4 st. Posiłkujemy się wiatrakiem przez całą dobę.
Oli wróciła wczoraj zadowolona bardzo. Z pogrzebu niewiele rozumiała, wujek był skremowany, więc to nie był taki tradycyjny pogrzeb. W morzu się pokąpała iobawiła w piasku na plaży - czyli to co lubi najbardziej.

A Szczyrk tez bardzo lubię i zawsze chętnie tam wracam:tak:
Ja będę w Szczyrku pierwszy raz, zresztą poraz pierwszy będę w górach latem. Będziemy spali w hotelu "Orle Gniazdo". Mam tylko nadzieję, że już ten upał jednak trochę odpuści.

Ostatnia edycja:
Kasiad, Orle gniazdo to chyba najwiekszy dom wczasowy/hotel w całym Szczyrku-na pewno nie przegapicie ;-) Nigdy w nim nie spałam -jeździłam do Zagronia(połozony troszkę dalej centrum, za to blizej Skrzycznego), Klimczoka-słuzbowo ;-), lub na kwatery.Latem, tydzień w Szczyrku to moze byc troche długo, bo nie ma tam specjalnie duzo tras pieszych, ale na szczęscie są baseny no zawsze mozna podjechac troche dalej :-) Gdyby wam sie nudziło to polecam wycieczkę do Zywca i zwiedzanie muzeum piwa-naprawde super!
Muzeum Browaru

całę szczęście znów robi sie ciepło tylko wczoraj było ochłodzenie-ale Szymek nie wiem dlaczego załapał katar myślę że to ode mnie bo ja miałam katar i kaszlę jeszcze a to wszystko przez klimę w samolocie.mam nadzieję że mu szybko minie i nic się więcej nie przypląta.

Hej:-)
Trochę Wam zazdroszczę tych upałów, albo nawet tych "chłodniejszych" dni, bo u nas 18*C z przelotnymi opadami deszczu czyt. takimi, które uniemożliwiały wyjście z dzieciakami gdziekolwiek poza ogródek:sorry2: Już mi pomysłów brakowało na zajęcia dla nich, a jacy marudni byli i nie mieli apetytu, bo przecież non stop dom:baffled: Na szczęście dzisiaj wybyliśmy na 2h na plac zabaw to poszaleli i Oli po powrocie padł, Victor ogląda bajki, bo mówi, że się zmęczył, a ja mam chwilkę:tak: Powinnam pranie nastawić, ale nie wiem czy nie zacznie niedługo padać, a na suszarce mam na razie zestaw:-p Ech i takie to atrakcyjne wakacje mamy w IE... szkoda, że tu taka pogoda:-(

Dziękuje Wam za miłe słowa na temat naszego wyjazdu:tak: Jeszcze się zastanawiamy czy nie anulować tego apartamentu i nie zarezerwować innego, ale to jeszcze nic pewnego, bo jak czytam, że w niektórych hotelach karaluchy i faraonki to odechciewa mi się taniego lokum:no: Oby tylko pogoda dopisała;-)

Kasiad
jak ja bym pojechała nad polskie morze teraz, ale obawiam się, że cenowo to by nas wyszło ze 2xtyle co Teneryfa w październiku:sorry2: Bilety do PL mają astronomiczne kwoty teraz:dry: Ja w Szczyrku jeszcze nie byłam, więc nie wiem jak jest, ale życzę Wam udanego wypadu - grunt do odpocząć od codzienności i złapać trochę energii:tak:

Rosmerta
udanego urlopu:-) Ach 2 tygodnie słońca nad morzem - zazdroszczę;-)

Karola zdrówka dla Was:tak: U Was jak zwykle weekend udany:rofl2:

Pustki się coś zrobiły... wakacje nastały i tylko garstka nas zagląda:sorry2: Tak czy inaczej cieszcie się latem:-):-):-)

wolfiA no jak narazie grzech narzekać na pogodę jest lato i to całkiem w pełni.Szkoda że nie można ci trochę tego ciepła podesłać.

No mało nas mało nas do pieczenia chleba-weszłam tu rano był mój post to poszłam sobie bo sama ze sobą nie będę pisać.
jutro planuję wypad z Szymkiem do sklepów może jakieś kolekcje na jesień są bo póxniej to nie ma w czym wybierać.

reklama
Witam ;-):tak:.
Faktycznie pustawo ,niektórzy odpoczywaja a niektórzy jeszcze pracują ;-):tak:.
Ewcia poszukajcie opinii o hotelu w internecie,moze cos znajdziecie akurat :tak:.
Nie chce zapeszyc,ale moze i my wyjedziemy nad Bałtyk na 5 dni;-):tak:. Niestety to jeszcze nic pewnego . Okaze sie moze jutro.Trzymajcie kciuki ;-):tak:.
Ide jeszcze poczytac ,moge co nieco w wakacje nadrobić ;-):tak:.
Dobranoc i dziendobry dla czytających rano;-):tak::happy:.

Do góry