reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

oj słoneczko zniknęło za chmurami mam nadzieję że wróci.
odebrałam moje wyniki no i wszystko w nromie cukry żelazo wątroba ale tarczyca do przebadania fakt zrobiłam tylko TSH i mam 4,33 a norma do 4,2 w poniedziałek muszę dorobić 2 hormony i USG.mam nadzieję że to nic poważnego i wystarczy jakaś krótka kuracja i będzie ok.-no ale dziś poczytałam i chyba mam jednak objawy.bo każdy mówi że ja naprawdę mało jem a tyję spać nie mogę już tak w sumie od pół roku i rosną by włosy pod brodą.

reklama
karola oby obyło się bez leczenie niedoczynności tarczycy(bo to leczenie hormonami..chwile to nie trwa) ...mam nadzieje ze ft3i ft4 będzie oki ...a cholesterol też badasz?
acha KAROLA są nowe ZALECENIA i tsh każą wykonywać nad czo z rana ...inaczej endokrynolog nie uznaje i mówia ze sa fałszywe:tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:-):-)

Ja tylko na chwilke i przepraszam, ze nie odniose sie do Waszych postow, ale nie mam czasu (na razie) ich poczytac.
U nas od tygodnia remont w domu - niezbyt wielki, ale ciagnie sie i konca nie widac. Do tego te upaly nie ulatwiaja sprawy. Temperatura u nas w domu dochodzi do 29stopni.
Do tego bylam z Milenka na wyznaczonej ponad 2 miesiace temu wizycie u alergologa - miala robione testy pokarmowe. Wszystko ok. Musimy uwazac na konserwanty, barwniki, bo prawdopodobnie od nich Milena ma wysypke na skorze.Jesienia ma miec testy wziewne. No i Milenka miala robione badania krwi, kalu i moczu (tez dla alergologa) i wszystko jest ok.

Udanego dnia wszystkim.:tak::-):happy:
Pozdrawiam

Witam.
Ja po wizycie u gina,szyjka skrócona,ale nic po za tym.mogę urodzic zarówno dziś jak i za 2 tygodnie.

Hej kobiety!
Wczoraj po południu wróciliśmy do domku. Pobyt w Atenach niestety się zakończy:-(ł, a było po prostu wspaniale. Pogoda cudo iście ateńska:-) (tylko dwa popołudnia z deszczem, z czego jednego dnia nas to nas dotyczyło, bo wybraliśmy się na Litwę do Drusiennik, spędziliśmy tam cały boży dzień AQUA PARK SPA DRUSKIENNIKI, swoją drogą polecam) atrakcji tyle ile zaplanowaliśmy, aż szkoda, ze tak szybko nam te dwa tygodnie minęły. Dom okazał się taki jak w ofercie, duże podwórze, mnóstwo miejsca na sporty, niczego nam nie brakowało. Pojeździliśmy trochę po Suwalszczyźnie, niestety przez te upały było to konieczne minimum. Dobrze, że przed wyjazdem zakupiliśmy duży basen, to był strzał w dziesiątkę, 3 kroki i chlup do wody. Chłopcy na początku narzekali, że pogoda na ryby niedobra, ale wieczorami i wczesnym rankiem dawało radę połowić. Rekord należał do mojego A., szczupak 3.20 kg. Zostałam przez koleżankę zarażona north walkingiem, nawet mi się spodobało, postaram się nie zatracić chęci i zakupię sobie kije w najbliższej przyszłości. Wiki była przeszczęśliwa ciągle z dziewczynkami, które dzielnie się nią zajmowały i zbytnio nie przeganiały. Przed wyjazdem twierdziła, że będzie spała z Martą(10 latka) w pokoju, ale jak przyszło co do czego to wylądowała u nas w sypialni. Całe dnie biegała na boso, w majtasach lub w stroju kąpielowym.
a dziś, pranie na szczęście niewiele, bo my też głównie chodziliśmy w strojach:tak:

ja wszystkie wyniki robiłam nad czo dziś drobiłam FT3FT4 w środę odbieram i zrobię USG a chyba w przyszłym tyg. pojadę do gdańska do kliniki.zobaczymy co i jak.

Miśka moja mama też tam dwano temu jeździła na borowiny solanki itp.a fakt to co dobre szybko się kończy.

no i co z tym latem-mam nadzieję że wróci.miłego dnia.Rozalka co się odwlecze to nie uciecze.

no i pierwsza połowa wakacji za nami prawie(normalnych wakacji)
u nas się zapowiada siedzenie w domu troszkę dłużej..wersje są dwie albo do 15 września albo do października....a wakacje mamy od 9 czerwca...zaj.e.bies.cie:crazy:..potem w soboty do szkoły
mam nerwa wiec nie będę odpisywać (komentować) postów ....

hejka,
no połowa wakacji jak nic:-(, a w Waszym przypadku Agusia to pewnie nawet żadne pocieszenia nie pomogą, rozumiem, że z remontem się nie wyrobią, pewnie gdyby wszystko zaczęło się od razu w czerwcu byłoby ok. Aż się wierzyć nie chce, że tak późno dzieci zaczną rok szkolny, no i te soboty.... po prostu rozwalające:szok:Moim zdaniem powinni szukać jakiegoś budynku i normalnie rok szkolny zaczynać.

reklama
Witam z wieczorka z Krynicy Morskiej !:-):tak:
Widze,że Anitka w całości jeszcze .Ciekawe czy urodzi przed sobota,bo wtedy wracamy :tak:.
Agusia gdy u nas był w szkole przedłuzajacy sie remont,to przewożono nasze dzieciaki do sasiedniej szkoly popoludniami. Trwało to az prawie 2 tygodnie,było dosyc dokuczliwe,bo wracaly po ciemku,ale wytrwalismy :tak:.
U nas pogoda lipna,ale dzieciaki przeszcześliwe a moj Jacuś przekochany ;-):tak:.
Milego wieczorka :tak:.

Do góry