reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

o rany, współczuje wczesnej pobudki:sorry2:

ja sie ostatnio wreszcie wysypiam, dzis np do 8,a Hubek jeszcze spi:szok: tylko jak ja potem sie przestawie na wstawanie do pracy to nie wiem:sorry2:

reklama
ja juz sie przyzwyczaiłam bo zawsze mam takie pobudki mały potem idzie 8:00 na drzemkę i mogłabym się położyć bo Emilka się zawsze bawi koło mnie ale potem i tak wstaje nie wyspana ;)

my jeszcze na wyjeździe ale fakt pogoda boska od kiedy tu jestesmy ciągle minimum 30 stopni ale zaliczeliśmy haidepark i polecam tym które tu mieszkają i myślą cigle że nasze dzieci to maluszki- no ja już wyszłam z tego mylnego myślenia.Szymek śmigał na pontonach spadał łódką do wody no masa atrakcji.

później aquapark i ślimaki do wody dla dzieci od 6 lat ale Szymek nie chciał nic innego tylko ślimakiem i to na brzuszku i to sam my mileiśmy go tylko odbierać na dole i sadzać u góry.

no i kupiliśmy fotelik Romer z isofixem bo się okazało że nasza kia ma te rozwiązanie i Szymkowi jeździ się super zapłaciłam tu za to cudo 140 euro plus folia spanch boba na fotel i takie coś na pasy by go nie uwierały też z tej bajki w gratisie. teraz szukam takiego stolika podróżnego.

wakacje suuuuuper jutro ostatni dzien a w poniedzialek do domu

Witam :tak:

E na wakacjach :tak: zrobiła pobudkę dziadkom po 5:00 :-D o 5:30 była już po śniadaniu i słyszałam jak nadaje do kuzynki :-D;-)

Karola fajnie wam :tak:
Rozalka ach śliczny ten suwaczek masz ja już się doczekać nie mogę aż urodzisz ;-)

witam :-)

Karola super, ze wyjazd udany :-) zazdroszczę tych atrakcji:blink:

my leniu****emy w Śremie u teściów, upał straszny, bo juz jakieś 35 stopni wiec na razie chłodzimy się w domku, Hubek od rana zaliczył kąpiel w basenie z kuzynka, szaleństwa na całego były:tak:

Gosia to troche sobie teraz pospisz dłużej jak Emilka na wakacjach

Hubek dziś tez nam zrobił miły poranek bo pospał do 8.30

miłego dnia wszystkim!!!

Witam poweekendowo.;-)
Pokoik Kuby wymalowany,łóżeczko czeka na małą,jeszcze drobne sprzatanie i czekam na naklejki na scianę.Ufff...moge rodzic,he,he.
No ale chyba to potrwa troche jeszcze ,bo nic sie nie zapowiada na (jak mówi mój synus) "wyklucie".
Dziś mąz w pracy ,to sie kisze w domu,bo w taki upał,to boje sie wychodzic,jedynie do osiedlowego sklepu po drobizne.
Życze miłego dzionka.

Rozalka no to się wyrobiliście ;-)

Rosmerta co do tego spania to nie wiem czy tak się wyśpię bo mały też wstaje wcześniej ...wczoraj wstał 4:50 :dry: a dziś wylądował u nas w łóżku nie wiem o której nawet ale R szedł do pracy to już spał :-Di przysnął do 8:40 obudziła go moja mama bo dzwoniła ;-) ja nadal nie wyspana nawet nie wiem kiedy go do nas przyniosłam :no::szok::-D

my już spacerku byliśmy o 9:00 i tak już słońce nieźle grzeje o tej godzinie teraz to już z małym nie wychodzę :no:

czesc
ale mamy upalne lato normalnire w domu nie wytrzymuje mimo ze wiatrak chodzi non stop
rozalka to super ze remoncik skończyliście przed "wykluciem";-)
a co do spania to ja nie ważne o której bym poszła ile bym spałam to wiecznie chodze niewyspana;-)

JA OSTATNIO TEŻ tak mam ale to chyba przez ten upał gorzej się śpi.my wczoraj szcześliwie dolecieliśmy szybko do domu na lotnisku już czekali moi rodzice z arbuzem i galertetką -zabraliśmy towar i w drogę do Bytowa.noi do nocy robiliśmy koło domu- matko co by to było jak byśmy mieli własny dom z ogrodem.no ale już jest ładnie tylko ktoś ukradł mi pistolet do podlewania kwiatów.

SZymek jeszcze drugiej babci nie widział ale dziadek wpadł wieczorem jak jeszcze bylismy na dworze i pracowaliśmy.no ale mam już wszystko wyprane no i suche oczywiście.
zazdroszczę Wam dziewczyny mieszkające w Niemcach :-D tych sklepów dla dzieci no Polska w tym temacie jest 100 lat do tyłu.nie wiem dlaczego nawet w sklepach które są tu nie ma takiego samego asortymentu.no jakbym tam mieszkałą to pewnie Szymek miałby 3 szafy :zawstydzona/y:te buty zabawki bluzeczki oj oj oj.

no nic muszę iść dolać ciepłej wody do basenu bo mały nigdy tam nie wejdzie taka zimna a od wczoraj już nalana-nie wiem czemu tak długo się nazgrzewa.
miłego dnia kochane pa

reklama
Witam

Rozalka super, że remoncik ukończony, możesz teraz spokojnie wypatrywać maleństwa:tak:

Karola fajowne mieliście wakacje

u nas nareszcie dzisiaj sie ochłodził i jesty tlyko 25 stopni teraz, wreszcie mozna jako tako przewietrzyc dom, nawet trochę popadało jakiegoś pseudo deszczu;-)

rodzice wczoraj wrócili, no ale ja mam dalej urlopik, teraz pomalu szykuje sie juz do wyjazdu, w sobotę ruszamy.

Do góry