reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no to nici ze sklepów czoraj mój K. złowił karpia giganta i przytargał go do naszej wanny no i teraz od rana
szymek zaprzyjaźnia się z nowym zwierzakiem a po poł€dniu uroczyste oddanie wolności.
miłego dnia kochane pa
szymek zaprzyjaźnia się z nowym zwierzakiem a po poł€dniu uroczyste oddanie wolności.
miłego dnia kochane pa
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A jednak witam się dzisiaj schorowana
Rozłożyło mnie wczoraj po południu doszczętnie, gorączka prawie 39* i mokra noc za mną, tak się spociłam. Ledwo żyję dzisiaj, chyba jakaś grypa mnie dopadła, bo łamie mnie w stawach, boli gardło i mam gorączkę. Najgorsze, że samo się nic nie zrobi, a dzieciaki nie rozumieją, że mama chora, choć na razie są grzeczne Wstawiłam pranie, ale nie mam weny już zupełnie na nic, a jeszcze jakiś obiad wypadałoby ugotować Prasowanie od wczoraj leży i znowu mi się nazbiera Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej
Trzymam kciuki za wyjazd nad Bałtyk W tym roku rewelacyjnie się zapowiada:-)
Rozalko Twoje dni są policzone;-)
A ja się pochwalę, że nie karmię Olivera piersią już prawie 3 tygodnie i dzielnie to znosi W końcu mój organizm od jakichś 4lat może odpocząć, bo jak nie ciąża, to karmienie piersią, albo jedno i drugie
Miłego dnia:-)
Rozłożyło mnie wczoraj po południu doszczętnie, gorączka prawie 39* i mokra noc za mną, tak się spociłam. Ledwo żyję dzisiaj, chyba jakaś grypa mnie dopadła, bo łamie mnie w stawach, boli gardło i mam gorączkę. Najgorsze, że samo się nic nie zrobi, a dzieciaki nie rozumieją, że mama chora, choć na razie są grzeczne Wstawiłam pranie, ale nie mam weny już zupełnie na nic, a jeszcze jakiś obiad wypadałoby ugotować Prasowanie od wczoraj leży i znowu mi się nazbiera Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej
Karola ja też bardzo żałuje, że nie można słonka i ciepła przesyłać Jejku jak ten czas leci... już jesienne kolekcje będą wprowadzać Fajnie, że Szymciowi przypadł do gustu nowy kolega Moje dzieciaki też by pewnie cały dzień w łazience przy wannie siedziałySzkoda że nie można ci trochę tego ciepła podesłać.
Tyciu my właśnie kierujemy się opiniami i ten apartament co zarezerwowaliśmy ma naprawdę dobre noty, przystępną cenę po za 5nocy ze śniadaniem za naszą czwórkę wyszło 302e, ale nie ma w pobliżu typowo piaszczystej plaży, więc pomyśleliśmy, że poszukamy czegoś innego, ale czasem jak się czyta niektóre opinie, to nie chce się sprawdzać jak tam jest naprawdę Pewnie zostaniemy przy tym co zarezerwowaliśmy, bo i tak wypożyczymy samochód, więc dojedziemy sobie na jaką plaże tylko będziemy chcieli;-)Ewcia poszukajcie opinii o hotelu w internecie,moze cos znajdziecie akurat .
Trzymam kciuki za wyjazd nad Bałtyk W tym roku rewelacyjnie się zapowiada:-)
Rozalko Twoje dni są policzone;-)
A ja się pochwalę, że nie karmię Olivera piersią już prawie 3 tygodnie i dzielnie to znosi W końcu mój organizm od jakichś 4lat może odpocząć, bo jak nie ciąża, to karmienie piersią, albo jedno i drugie
Miłego dnia:-)
agusia9915
Matka wariatka
hej wpadam na chwile bo mam urwanie głowy z łośkami;-)
pozdrawiam wszystkich :-)poczytałam na szybciocha co u kogo
będziemy mieli dziś gości z wielkopolski;-)...rosmerta z rodzinka :-)..sarka już nie może się doczekać a jednocześnie daje mi popalić
pozdrawiam wszystkich :-)poczytałam na szybciocha co u kogo
będziemy mieli dziś gości z wielkopolski;-)...rosmerta z rodzinka :-)..sarka już nie może się doczekać a jednocześnie daje mi popalić
Oliwieczka
czesc dziewczyny!
wpadłam na chwileczke ufff tyle pracy mam ostatnio przed wyjazdem jeszcze wiecej, urop mam od poniedziałku - nareszcie troche Was poczytam jak roce z urlopiku
Musze wklepic jakies nowe zdjecia zosi bo dawno tego nie robiłam
pozdrowionka!
wpadłam na chwileczke ufff tyle pracy mam ostatnio przed wyjazdem jeszcze wiecej, urop mam od poniedziałku - nareszcie troche Was poczytam jak roce z urlopiku
Musze wklepic jakies nowe zdjecia zosi bo dawno tego nie robiłam
pozdrowionka!
Hej :-) Ja też mam teraz czasu mało, napięty grafik, a do tego jakaś bez sił jestem przez te upały. Spać chodzę codziennie prawie z Oliwką i budzę się nie wyspana
Urlop mam dopiero w sierpniu, a narazie sporo pracy, bo trzeba robić za siebie i za koleżanki urlopujące.
Oliwieczka, miłego wyjazdu.
WolfiA, zdrówka! Dziś już lepiej się czujesz?
Urlop mam dopiero w sierpniu, a narazie sporo pracy, bo trzeba robić za siebie i za koleżanki urlopujące.
Oliwieczka, miłego wyjazdu.
WolfiA, zdrówka! Dziś już lepiej się czujesz?
karola-04
no a ja dziś w nocy spać nie mogłam jakieś cięzkie powietrze było no i rano leciałam na badanie krwi.matko 4 butelki mi pobrali bo zrobiłam chyba wszystko co możliwe.
pogoda od rana cudna aż boję się weekendu bo ma być pogorszenie.
pogoda od rana cudna aż boję się weekendu bo ma być pogorszenie.
czesc
i ja mam ostatnio mało czasu i te upały mnie wykańczaja nie daje rady dobrze ze w pracy klime mamy ale w domu to bez wiatraka to chyba byśmy popadali taka duchota jest
w weekend ma byc nieciekawie a my zaplanowaliśmy sobie wycieczke w niedziele do Malborka mam nadzieje że chociaż padać nie będzie
i ja mam ostatnio mało czasu i te upały mnie wykańczaja nie daje rady dobrze ze w pracy klime mamy ale w domu to bez wiatraka to chyba byśmy popadali taka duchota jest
w weekend ma byc nieciekawie a my zaplanowaliśmy sobie wycieczke w niedziele do Malborka mam nadzieje że chociaż padać nie będzie
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Hej..właśnie leje .....siedzimy w domu...młoda korki okupuje ;-)
madzia z tym padaniem w weekend to tak nie bardzo podobno ...ma padać do niedzieli z burzami :-baffled:
Wolfia no gratki odstawieniowe
oliwieczka miłego :-)
kasiad ja tez jestem ciągle niewyspana ostatnio
rozalka dla Ciebie dziś pogoda dobra ....odpoczniesz trochę
Gosia ono fajnych gości mieliśmy :-)
karola wszystkim chyba ciężko w nocy w taki upał a wy chyba jeszcze dodatkowo pod dachem bezpośrednio ??!!
madzia z tym padaniem w weekend to tak nie bardzo podobno ...ma padać do niedzieli z burzami :-baffled:
Wolfia no gratki odstawieniowe
oliwieczka miłego :-)
kasiad ja tez jestem ciągle niewyspana ostatnio
rozalka dla Ciebie dziś pogoda dobra ....odpoczniesz trochę
Gosia ono fajnych gości mieliśmy :-)
karola wszystkim chyba ciężko w nocy w taki upał a wy chyba jeszcze dodatkowo pod dachem bezpośrednio ??!!