reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
tu tak od 16 pada w kratkę jedno jest pewne nie muszę podlewać trawy :-) ale mam nadzieję że jutro znów wróci słoneczko.

Cześć:-)
Jak tak oglądam pogodę i widzę u Was te temperatury - to zazdroszczę:sorry2: Marzy mi się miesiąc chociaż 25*C, ale nie wiem czy to możliwe w IE:-p Ostatnio padało, a jak nie pada to wieje i tak z 17*C, więc bez rewelacji, ale można się tego było spodziewać:sorry2: Oby tylko nie padało non stop i będzie dobrze;-)

Karola super, że wyjazd udany, zakupy zrobione i miło spędziliście czas:tak:

Gosiu przynajmniej od Emilki sobie odpoczniesz trochę, jak nie możesz pospać;-) Zawsze to jakiś plus:tak: Ja to nie wiem, kiedy dzieciaki same (zn. bez rodziców) na wakacje gdzieś pojadą:sorry2:

Rozalko dobrze, że już remoncik macie za sobą i możesz spokojnie czekać na swój "koniec";-)

Rosmerta pewnie się do swojego wyjazdu teraz szykuje, bo to już za 2 dni:-) Miłego wypoczynku i pięknej pogody Wam życzę:tak:

Matyldo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak: Mam nadzieję, że czasem jeszcze do nas zaglądasz, jeżeli tak to napisz jak się czujesz i jak Twój brzuszek;-)

My nieśmiało myślimy o wakacjach, ale dopiero w październiku;-) Dzisiaj ostatecznie podejmiemy decyzję:happy2: Bardzo bym chciała, żeby się udało:tak:

Udanych wakacyjnych dni Wam życzę:tak:

Ostatnia edycja:
Witam

no faktycznie ja zabiegana, przygotowania do wyjazdu pelna para i padam juz dzisiaj na pyszczek. Zakupy zrobione, pogotowane dla Hubka zupy w słoikach juz czekają na wyjazd, pranie zrobione i wszystko wyprasowane, jutro ostateczny przegląd i selekcja no i wielkie pakowanie. A potem morza szum, plaża i opalanko na plaży :-)

Wolfia zycze by plany wakacyjne wypaliły - nalezy sie wam jakis fajny urlopik:tak: a jaki kierunek namierzacie??

pozdrówki

Wolfia zycze by plany wakacyjne wypaliły - nalezy sie wam jakis fajny urlopik:tak: a jaki kierunek namierzacie??
Zarezerwowaliśmy sobie rodzinne 6dni na Teneryfie w tym hotelu:
Booking.com: hotel Apartamentos Gema Aguamarina Golf, San Miguel de Abona, Spain - 111 Guest reviews. Book your hotel now!
Planujemy wypożyczyć auto i trochę pojeździć po wyspie, niekoniecznie leżeć plackiem na plaży cały ten czas;-) Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni:-) W sumie to się nie możemy doczekać:tak:

Dziewczyny ale wam fajnie:tak: !

ja jak uzbieram kasę :zawstydzona/y: jadę nad morze miałam kasę odłożoną ale tyle wydatków było ze się rozpłynęła tylko wpłatę już zrobiliśmy i nam szkoda by przepadła ale mam cykora jechać bo nie wiem jak z małym w razie co tu mam wszędzie blisko czy do lekarza czy gdzie indziej .... ale mam też nadzieje że będzie zdrowy i ja tylko niepotrzebnie panikuję :sorry2:

i kurka o 5:00 do 6:00 miałam mega biegunkę nie wiem czy coś zjadłam czy jelitówka znowu siet! smekta poszła w ruch i się nawadniam bo od razu 2 kg mi spadło po przeczyszczeniu wiec pewnie cała woda z organizmu ...:baffled:

A i tęsknie okropnie za Emilką tak chciałam do niej jechać mieliśmy razem być na wakacjach ale ciągle coś jak nie ja biegunka to R w pracy to znowu urzędy mówiłam by mnie dziś R zawiózł do niej po pracy do soboty bym sobie tam była ale znowu nie pojadę :wściekła/y:

WolfiA napewno będzie super Tenetyfa to piękna zielona wyspa-popływacie najecie się przesłodkich owoców i no zrelakcujecie.będzie cudnie.

reklama
Hej:-)
Karola mam nadzieję, że będzie cudnie:tak: To w końcu nasz pierwszy wypad gdziekolwiek:sorry2: No poza lotami co jakiś czas do PL i jednodniowymi wycieczkami w IE... to nie byliśmy nigdzie razem:no: Dlatego tym bardziej się cieszymy, że w końcu mamy okazję gdzieś wyjechać, nawet jeżeli to tylko tydzień:happy: Z tego co czytałam to w październiku też jest jeszcze ładnie i ciepło, więc dla nas ok, tym bardziej, że z dzieciakami łatwiej bez upałów:tak: Wcześniej myśleliśmy o Portugalii, ale ostatecznie stanęło na Teneryfie, bo cena nie była dużo większa, a i godziny lotów nam bardziej odpowiadały:tak: No i oczywiście atrakcje dla dzieciaków, bo domyślamy się, że ich zwiedzanie mało będzie fascynować, a już zwłaszcza architektury, a na Teneryfie mamy do wyboru:
AQUALAND COSTA ADEJE: El mejor espectculo de delfines de Europa
Loro Parque, Puerto de la Cruz, Tenerife
Siam Park, Parque acuático, Costa Adeje, Tenerife
JUNGLE PARK: THE ONLY JUNGLE IN EUROPE
więc myślę, że będzie gdzie z nimi pójść:tak: Żeby nam tylko te kilka dni na wszystko wystarczyło;-)

Teraz pora się wziąć za odkurzanie:sorry2: Miłego dnia:-)

Do góry