reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

a my po spacerku chociaż z E wyszłam pada ale lepsze to niz upał bo ja mam już dość mogło by być jak dziś bez deszczu ;)

Hej:-)
U nas też się zbierają chmury i czasem coś kapnie z nieba, ale nie najgorzej, szkoda tylko że chłodno i wieje:sorry2: Mnie też dzisiaj sprzątanie czeka:-p Ostatnio porządki w szafkach robiłam, ile to się szpargałów niepotrzebnych nazbierało, ale już to ogarnęłam i znowu będzie spokój na jakiś czas:tak:

Karola udanego wyjazdu i zaplanowanych zakupów, pięknej pogody i miłego zwiedzania:tak:

Miłego dnia sprzątające Mamy;-)

WolfiA dzięki ale co tam zwiedzać zbytnio nie ma co no i nie dla Szymka :)

no i cały czas pada- matko wiem niektóre z Was się cieszą ja tam wolę te upały.

witam słonecznie:-)

dzisiaj juz pięknie za oknem, i przynajmniej nie ma upału, jest w sam raz jak dla mnie:tak:
zakupy juz zrobione, teraz fura pracy w kuchni mnie czeka bo mamy dziś gości wieczorkiem (wczoraj mąż miał urodziny) - robie więc skrzydełka grillowane pikantne i roladki z grillowanego bakłażana z serem feta i mietą:-) no i jeszcze ogarnąc chatke musze wiec dzisiaj tylko chwilowo tu na bb

miłego dnia wszytskim!!!

tutaj sloneczko, cieplutko, fajowo!
wiec karolina troche sloncA TU ZATANKUJESZ1 MILEGO POBYTU W DEUTSCHLAND!
kurcze niemcy wlasnie przegrali mecz wuiec nastroj w miescie slaby,ale coz wygrywa lepszy.

no pogoda super.
Synek z tatusiem na wycieczce,a ja sama w domku(byłam tez na KTG,mała pół godziny tak sie wierciła,że nie dało rady złapać serducha,potem zasneła i w efekcie półtorej godziny siedziałam,tzn.lezałam).

Witam:-)

i zaraz zmykam, bo mały sie obudzi i zmykamy na dwór, potem zakupiki i sprzatanko

jutro jedziemy do Śremu - tesciowie maja 30 rocznicę ślubu. Bedzie imprezka;-)

miłego dnia i duuuzo słonka!!!!

reklama
Dzień dobry

ja wstałam 5:30 Emilka się tak obudziła bo zasnęła o 18:00 taka była pobudzona żę obudziła małego

kiedy ja się wyśpię do 8:00 chociaż :-D

Do góry