Dzień dobry:-)
Mąż mi smsa wysłał, że w Dublinie leje, a nas ta chmura ominęła i u nas ładnie i słonecznie:-) Masa prania wysycha, więc prasowanie wieczorem mnie czeka
Kasiad szkoda, że nie udało się Paulinie dostać na studia
Teraz na bardziej oblegane kierunki jest tak średnio ok. 10 kandydatów na miejsce, jak nie więcej
Jak ja składałam 5 lat temu na resocjalizacje na Uniwersytet Łódzki to było 13osób na miejsce. Odkąd weszła nowa matura i możliwość składnia na nieskończoną ilość kierunków i uczelni, to wszystkie statystyki chętnych na miejsce są mocno nadmuchane, ale niestety tak to wygląda
A co innego Paulina brała jeszcze pod uwagę, bo chyba brała pod uwagę jakieś inne rozwiązanie w razie ewentualnego nie dostania się?
Miśka fajnie jest tak móc odpocząć od dzieci i zatęsknić za nimi
To jest to czego mi brakuje
Miłego wypoczynku i dużo słońca w Atenach Wam życzę;-)
Tyciu gratuluję wejścia na trzeci rok:-) Super! Niedługo będziesz kończyła, tak szybko to minie;-) Kondzio pewnie będzie tęsknił za rodzeństwem;-) A dla starszaków takie kolonie to pewnie podekscytowanie, bo to pierwszy raz, więc tym bardziej
Rozalko każdy poród jest wielką niewiadomą
Nigdy nie wiesz czego i kiedy się możesz spodziewać;-)
Rosmerta fajnie, że zaglądasz do nas mimo, że masz wolne i spędzasz czas z Hubciem
Karola może któryś z tych:
Das Arriba-Erlebnisbad in Norderstedt - der Foto Point - alle Highlights, festgehalten auf Bildern. ten jest w Norderstedt na płn. od Hamburga, albo ten w Hamburgu
MidSommerland - Bderland Hamburg
Może Ci się przyda;-)
Karolina fajnie, że wypad nad morze udany i Milenka zadowolona
Mi też się marzą wakacje... miło jest tak nic nie robić i leniuchować, przydałby się nam wypoczynek, ale z tym jeszcze nie wiemy jak będzie
Karola masz racje takie all inclusive kilka razy w roku byłoby genialnym rozwiązaniem
Miłego dnia:-)