reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej!
No i my po weekendzie bardzo zadowoleni wróciliśmy do domu. Też zaliczyliśmy sobotę nad morzem w Rewalu. Opalanko(ałć moje plecy i ramiona:baffled:) i kąpanko:-) A w niedzielę pakowanie dzieciaków i po obiedzie do domu:tak:A teraz stosy prania, bo w sobotę wyjazd do Aten;-)

Swietny wyjazd Wam sie szykuje. Udanych wakacji.:tak:

reklama
ach pojechałąbym sobie gdzieś chociaż na tydzień na jakieś all w ciepłe kraje luzik wszystko podane posprzątane jedyny problem to jak wygodnie się ułożyć na leżaku lub do któego basenu wskoczyć.

Dzień dobry:-)
Mąż mi smsa wysłał, że w Dublinie leje, a nas ta chmura ominęła i u nas ładnie i słonecznie:-) Masa prania wysycha, więc prasowanie wieczorem mnie czeka:dry:

Kasiad szkoda, że nie udało się Paulinie dostać na studia:sorry2: Teraz na bardziej oblegane kierunki jest tak średnio ok. 10 kandydatów na miejsce, jak nie więcej:sorry2: Jak ja składałam 5 lat temu na resocjalizacje na Uniwersytet Łódzki to było 13osób na miejsce. Odkąd weszła nowa matura i możliwość składnia na nieskończoną ilość kierunków i uczelni, to wszystkie statystyki chętnych na miejsce są mocno nadmuchane, ale niestety tak to wygląda:sorry2: A co innego Paulina brała jeszcze pod uwagę, bo chyba brała pod uwagę jakieś inne rozwiązanie w razie ewentualnego nie dostania się?

Miśka fajnie jest tak móc odpocząć od dzieci i zatęsknić za nimi:tak: To jest to czego mi brakuje:sorry2: Miłego wypoczynku i dużo słońca w Atenach Wam życzę;-)

Tyciu gratuluję wejścia na trzeci rok:-) Super! Niedługo będziesz kończyła, tak szybko to minie;-) Kondzio pewnie będzie tęsknił za rodzeństwem;-) A dla starszaków takie kolonie to pewnie podekscytowanie, bo to pierwszy raz, więc tym bardziej:tak:

Rozalko każdy poród jest wielką niewiadomą:happy2: Nigdy nie wiesz czego i kiedy się możesz spodziewać;-)

Rosmerta fajnie, że zaglądasz do nas mimo, że masz wolne i spędzasz czas z Hubciem:tak:

Karola może któryś z tych:
Das Arriba-Erlebnisbad in Norderstedt - der Foto Point - alle Highlights, festgehalten auf Bildern. ten jest w Norderstedt na płn. od Hamburga, albo ten w Hamburgu
MidSommerland - Bderland Hamburg
Może Ci się przyda;-)

Karolina fajnie, że wypad nad morze udany i Milenka zadowolona:tak:

Mi też się marzą wakacje... miło jest tak nic nie robić i leniuchować, przydałby się nam wypoczynek, ale z tym jeszcze nie wiemy jak będzie:sorry2: Karola masz racje takie all inclusive kilka razy w roku byłoby genialnym rozwiązaniem:tak:

Miłego dnia:-)

Witam wakacyjnie :-)

ech, dobrze mi tak na tych wakacyjkach z Hubkiem w domciu, niby lenistwo na calego ale ciągle cos robie i gdzies latam :-D weekendzik super udany, goscinnie, troche sie ludu przewinęło przez nasz domek;-)wczoraj za to odpoczywlaismy nad jeziorkiem, pojechalismy rowerami sobie, super wycieczka mimo, ze wracac było cięzko, bo nie dość, że pod górke to nad jeziorkeim sie rozleniwiłam, no ale dałam rade sie doczłapać;-), Hubek nawet zasnał w foteliku na rowerze:tak: wygladał komicznie:-D

Miska no tak przeciez wy do tych Aten jedziecie teraz ;-) przynajmniej macie pewnośc ze bez strajków sie obedzie:-D

zmykam poprasować, koniec lenienia sie na całego, tzreba czasem tez cos zrobic pozytecznego;-)

Zmęczona jestem tym upałem..rozłożyliśmy basen i ciągle tylko na dworzu siedzę :-)

:-D:-D my po mini wakacjach w Suchym Lesie;-):-D...powiem szczerze nawet odpoczełam po mimo sauny w aucie:cool2:

Ostatnia edycja:
Pogoda dziś ble ale chociaż miałam czas kompa odpalić a nie od razu na dwór z maluchami;-)...teraz łośki graja w warcaby i jest cisza :-) i spokój.

u mnie też pada i pada i pada pewnie cały dzień będzie padać więc jest okazja posprzątać chatę i wyprasować wszelkie mega zaległości zwłąszcza te na jutrzejszy wyjazd.
miłego dnia i zazdroszczę tym co dalej mają ciepełko i słonko.

WolfiA dzięki za linki znalazłam park dinozaurów więc chyba nie będziemy się nudzić.

witam

u nas też deszczowo, siedzimy uziemieni:baffled: no ale sa tez plusy tej pogody, przynajmniej można nadrobić zaległości w domku, no i jest okazja odpalić kompa i wejść na bb:-) Hubek lepi z ciastoliny wiec tez cisza i spokój u nas, rosól sie gotuje, miesko marynuje na obiadek, jeszcze trzeba bedzie odpalic odkurzacz...

Karola udanego wyjazdu wam zycze, oby pogoda dopisala i zeby atrakcji nie zabrakło:tak::-)

miłego dnia wszystkim mimo deszczu

rosmerta tylko my tu jesteśmy no ale na mnie już czas sprzątanie czeka a tu ciągle pada i mocniej i mocniej.

reklama
Do góry