reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej!
fajny taki tydzień bez dzieciaków, zaległe sprawy różne można pozałatwiać, po sklepach bez płaczów i zgrzytów(Wiki;-)) pochodzić, no i romantyczne wieczory do wczoraj mieliśmy, bo dziś nie dość, że bez dzieci to jeszcze bez męża zostałam, wyjazd służbowy, dopiero jutro koło 12 wróci i od razu jedziemy do dzieci:tak:Dziś to chodzę po domu jak śnięta, nic jakoś mi nie wychodzi i żebyście wiedziały tęsknię za dzieciakami. Przed południem byłam na kawie u koleżanki, a teraz sama, samiuteńka, no ale nic to chociaż poczytam sobie zaległosciowo:happy2:

Kasiu, szkoda, ze Paulince nie udało się dostać na wymarzone studia, no ale 9 kandydatów na 1 miejsce, toż to:szok:, jakie ma plany wobec tego?

reklama
Witam :-)

Wolfia,
mam nadzieje ze uda Ci sie zrealizowac plan tzn. pojsc na kurs. Zarowno florystyka jak i pilates wydaja mi sie bardzo ciekawe i w warunkach irlandzkich przyszlosciowe.

Kasiu, szkoda ze Paulina nie dostala sie na studia.

Tyciu, gratuluje zaliczenia kolejnego roku. To teraz zasluzylas na wakacje.

Miska,
fajny taki tydzien bez dzieciakow.

Karola,
ja tez juz zapomnialam gdzie jedziecie na wakacje. Tak czy siak udanego wyjazdu.

Rozalka
, nie dziwie Ci sie ze przezywasz emocje jak przed pierwszym porodem. Torba juz spakowana - jejciu, jak ten czas minal. To juz naprawde niedlugo.

https://www.babyboom.pl/forum/members/miska-5-15597.html
  • profile.png
  • forum.png
    Zobacz posty
  • message.png
    Prywatna Wiadomość
  • blog.png
    Odwiedź blog
  • add.png
    Dodaj jako kontakt

to nie wakacje a raczej dłuższy weekend śmigamy do Bremen -ale plan napięty dlatego już w środę lecimy a wracamy w poniedziałek.
ciągle nie znalazłam w tamej okolicy fajnego parku dinozaurów najwyżej zostanie zoo w hanowerze i haide park w hamburgu a jak starczy czasu to zoo safari no i jeden dzień na zakupy dla Szymka sportowe - bo nie wiem czemu ale w Polsce cięzko coś fajnego sportowego kupić zwłaszcza buty.raz kupiłam Szymkowi pod koniec kwietnia buty Fila za 70zł w Deichmanie ale to powinno być napisane nie FILA a CHWILA wyglądają strasznie a rok temu miał kupione w typowym sklepie sportowym reebock i wyglądał jak nowe aż wyrósł a całę lato i jesien w nich przebiegał.

Rosmerta no nas chyba ten basenik wychładza i 25 stopni to już chłodniej dla nas :sorry2:
a od 2 dni w kranie leci u mnie trochę brudna woda w muszli to jest taki osad że szok.cholerka

Witam:-)
U nas upalnie w domu mam 29,1 stopni normalnie wyrobic nie idzie:baffled:
We wtorek Jenni byla na 2 godziny w przedszkolu obylo sie bez placzu przy wchodzeniu ale przy wychodzeniu plakala bo chciala jeszcze zostac :-)
Lece nadrobic zaleglosci:zawstydzona/y:

a my od piątku byliśmy na biwaki spaliśmy w domku nad stawami i łowiliśmy ryby grilowalismy no pełen luz ściągnełam rodziców z gdańska na mega lenistwo i śniadanie na tzw. trawie było bosko.teraz już Szymek zdecydował że wrcamy do domu no i jesteśmy.zaraz pakowanie od jutra i w środę śmigamy.

oj boska pogoda boska uwielbiam takie ciepełko a nad wodą ten wiaterek.

a no i oczywiście byliśmy na wyborach- znacie już moją opinię.

Hej.
Wczoraj tak spuchłam,że musiałam sie szybciej zwinąz z imprezki u mamy.Dzis juz o niebo lepiej.
Goraco na dworze i duszno w domu,eh....

Gosia jak sie macie?jak dzieci?

ale bosko jak ja lubię taką pogodę wstaję gorąco idę spać ciepło.jedyny problem w takie dni to czy starczy nam arbuza :-) no a ja się martwiłam jak rezerwowałam bilety do Bremen czy będzie pogoda aby pojechać do zoo i wesołęgo miasteczka a widze że musimy nanieśc na listę planów jakieś baseny.choć niestety w okolicy Bremen brak jakiś fajnych basenów.
no chyba że my o czymś nie wiemy ale pojechałabym nawet do hamburga na jakieś extra ślizgawki do wody

znacie jakieś miejsca w tych okolicach ????

Hejo:-)

U nas dzis bardzo cieplo i parno. W sobote bylismy z Milenka nad morzem - wszyscy sie wyszalelismy w wodzie i Milena w pisakowym blotku. Bylo ekstra.

Karola, fajny wyjazd Wam sie zapowiada.
Rozalka, trzymaj sie. To juz koncowka.
Gosiu, powodzenia dzis.

no mam nadzieję że fajny tylko fajnych aquapraków tam brak czyżby nikt się nie pluskał w basench ?????????????????????
znalazłam jeden w bremerhaven ale bez ochów achów chyba.

reklama
Hej!
No i my po weekendzie bardzo zadowoleni wróciliśmy do domu. Też zaliczyliśmy sobotę nad morzem w Rewalu. Opalanko(ałć moje plecy i ramiona:baffled:) i kąpanko:-) A w niedzielę pakowanie dzieciaków i po obiedzie do domu:tak:A teraz stosy prania, bo w sobotę wyjazd do Aten;-)

Do góry