reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej!
Zostawiliśmy dzieci u dziadków (3 dni u jednych, 3 dni u drugich, a w piątek wieczorkiem już do nich dojedziemy), sami mamy tydzień miodowy:-). Szkoda tylko, że A. do pracy musi chodzić, a ja co drugi dzień jeszcze do szkoły(RP, papierzyska, a w piątek moja stażystka ma egzamin na n-la kontraktowego, więc jestem w komisji egzaminacyjnej).
Pogoda fantastyczna, ciekawe czy jak na urlop pojedziemy to choć w połowie taka będzie:sorry2:
Myślałam o zaległych porządkach, ale jakoś nie bardzo mi idzie. O niedzieli przeczytałam 2 książki i jakoś żadna inna robota mi nie wychodzi. Już tęsknię za dziewczynkami chyba:happy2:

reklama
Kasiad trzymam kciuki i tez czekam na wyniki
Miska zazdroszcze:zawstydzona/y::rofl2:

niektóre portale maja już :szok::wściekła/y::wściekła/y:no aż strach wyjechać na wakacje bez neta :-D:-D:-D:-D:-p:-p:ninja2::ninja2::ninja2:
cytuje :-D:-p
Witaj, *agusia
agusia*, nie gościłaś w naszym serwisie już 2 dni. Twoi znajomi byli jednak w tym czasie bardzo aktywni. Poniżej kilka informacji, które z pewnością Cię zainteresują.
Zapraszamy na nk.pl! :no::wściekła/y::-D:-D i reszta bzdur typu kto ile i co dodał:cool2:

Witam!:tak:
Renia,troche Ci zazdroszcze :sorry2:.We wtorek dzieciaki wyjezdzaja na kolonie :szok:,pierwszy raz :szok: i chyba się z Kondziem zatęsknimy :-:)sorry2:. Będę musiała mu jakoś czas zajmować ,bo teraz to głównie szaleje z dzieciakami :-):tak::tak:.
Kasiu,trzymam MOCNO KCIUKI ZA PAULINKE !!!
Chciałam się cichutko pochwalić, że jestem już na 3 roku :-);-):tak:

cześć i czołem
Tycia no to gratki:tak:
kasiu trzymam kciukji za Paulinkę mam nadzieje że dostanie się na wymarzone studia:tak: musialysmy chyba w tym samym czasie pisac posta kurcze szkoda a ma jakies wybrane juz alternatywne studia?
miska ja tez zazdroszcze wakacji w tym roku moge o nich zapomnieć

O kurcze,szkoda Kasiu ... :-( I co teraz? :confused:
Dziękuję bardzo ,strasznie sie cieszę i boję jednocześnie :sorry2:.
Właśnie obejrzałam debatę :dry:. Moja babcia,miłośniczka Komorowskiego załatwiła sobie pelnomocnika,żeby go wesprzeć w niedzielę ;-):tak:. Ot,taką mam babcię nietypową ;-):tak:.
Miłego wieczorku :tak:.

Kasiad szkoda Pauliny.Przykro mi,szczególnie,że taka zdolna jest.
Tycia tez oglądałam debatę,jak dla mnie za duzo "obiecanek-cacanek' z obu stron.
madzia w tym roku tez nici z wakacji u nas.Na dłużej niz jeden dzien ,nie da rady,a i tak po całym dniu na działce,czy na jakiejs wycieczce,jestem dętka.

Spakowałam w końcu torbe do szpitala,niby tylko 3 lata temu rodziłam,a normalnie zacmienie umysłu miałam,co wziac.
W sumie nie wiem ,czego sie spodziewac,czy CC,czy SN...Emocje jak przed pierwszym porodem.
W ogóle nie moge spac ostatnio.
Mąż dzis wraca z wojaży,może jutro Kubuli pokój pomaluje,to wyciągniemy łóżeczko.

dziś już zdecydowanie mało słoneczka więc śmigamy do miasta muszę kupić dodatkową walizkę o rozmiarach bagażu podręcznego bo za tydzień lecimy a nie wykupiłam bagażu tylko bierzemy podręczne na te kilka dni 4- no ale 3 torby możemy mieć razem 30kg to starczy najwyżej będziemy prać i suszyć.

nie wiem czy wy też to słyszałyście ale przyszł weekend jeszcze bardziej gorący słoneczny- bosko

dziś już zdecydowanie mało słoneczka więc śmigamy do miasta muszę kupić dodatkową walizkę o rozmiarach bagażu podręcznego bo za tydzień lecimy a nie wykupiłam bagażu tylko bierzemy podręczne na te kilka dni 4- no ale 3 torby możemy mieć razem 30kg to starczy najwyżej będziemy prać i suszyć.

nie wiem czy wy też to słyszałyście ale przyszł weekend jeszcze bardziej gorący słoneczny- bosko

Ja tam nie widze odmiany,bo u nas od kilku dni ciągle gorąco.
Zbytnie upały jakos mnie nie cieszą,nawet z Kuba kiepsko mi sie spaceruje.Jak nie jest duszno,to spoko.

reklama
Witam

ja mimo wolnego jakaś taka zabiegana, większość dnia z Hubkiem na dworze, potem wieczorkeiem podlewanie ogrodka - cała masa, bo ofgród spory, a cos ostatnio burze i deszcze wieczorne nas omijają. W dzien upały, no ale w cieniu jakos dajemy rade :-)

Kasiu strasznie mi przykro, że Paulinie sie nie udało:-( miała jakąś alternatywę? zdawała jeszcze gdzieś??

Wolfia szkoda, ze mąz nie dostał sie odrazu, no ale moze w sierpniu mu sie uda, trzymam kciuki
. No i popieram pomysł na jakiś kurs w twoim wydaniu:tak: grunt, żebyś wyszła z domu do ludzi, i spędziła trochę czasu z dala od domu i dzieciaków:-)

Tycia GRATULACJE!!!! a juz sobie wyobrażam, jak tesknić bedziesz za dzieciakami biedulko:sorry2: ale nie martw sie, szybko minie, zobaczysz, a poza tym, musisz sie niestety przyzwyczaić, że dzieciaki ci rosną i juz teraz tak bedzie niestety, no ale zawsze masz Kondzia pod ręką jeszcze:-)

Miska fajny taki tydzien bez dzieciaków, ale napewno juz tęsknisz

Karola dokąd jedziecie?? chyba mi coś umkneło...:sorry2: swoją drogą ciekawe, ze u was ostatnio pogody brak, u nas od weekendu praktycznie caly czas upalnie, aż czasem zbyt gorąco i duuuszno

ok, zmykam zerknąc na inne watki i miłego dnia zycze!!!

Do góry