reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu. I chyba jeszcze mi długo zejdzie tyle naprodukowałyście podczas mojej nieobecności Też się chyba uzależniłam od naszego forum. Trochę zagladałam podczas majów, ale zapomniałam hasła, więc tylko jako gość. Byłam całe 10 dni u rodziców i teściów, po połowie. Mąż w tym czasie pojechał do Szwecji na ryby, więc się chłopina wyspał zdala od niuni. Nawdychałyśmy się świeżego powietrza, poopalałyśmy się i generalnie całe dnie na dworze. Wiktoria spała w dzień bardzo ładnie, tak jej służyły nasze dawne zach.pomorskie kąty:-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Tycia nie wiem o co ci chodzi? Co to za konto?
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
mam pytanie. nie dotyczy to mnie tylko kolezanki w Polsce, ale moze ktoras z Was (na pewno!!!) wie:
gdy wypowiada sie umowe o prace zwykle jest 3miesieczne wypowiedzenie- mozna je jakos przeskoczyc?
i jeszcze jedno: jak sie pisze to wypowiedzenie sa zasady kiedy nalezy takie podanie zloyc? ostatniego danego miesiaca, pierwszego? 15tego?
bardzo prosze o odpowiedz!!!
gdy wypowiada sie umowe o prace zwykle jest 3miesieczne wypowiedzenie- mozna je jakos przeskoczyc?
i jeszcze jedno: jak sie pisze to wypowiedzenie sa zasady kiedy nalezy takie podanie zloyc? ostatniego danego miesiaca, pierwszego? 15tego?
bardzo prosze o odpowiedz!!!
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Miska,po prostu pytam czy bywa na Wedkarskim Centrum Wymiany Informacji.Oni tam sobie wlasnie organizuja wyprawy na rybki,np do Szwecji:-).Tycia nie wiem o co ci chodzi? Co to za konto?
Co do okresu wypowiedzenia,to zalezy od tego jak dlugo pracujesz w danym zakladzie pracy.Mysle,ze mozna skrocic ten okres,tylko trzeba sie dogadac z pracodawca...
reklama
Jak rozwiązuje sie umowę za porozumieniem stron to wtedy nie ma okresu wypowiedzenia chyba Przynajmniej ja nie musiałam czekać, od razu rozwiązałam umowe żeby podjąc nową pracę. Tylko to zalezy własnie od pracodawcy czy sie na to zgadza. Może sie nie zgodzić gdy nie ma na to miejsce zastepstwa np.