reklama
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
martula23 my mieliśmy chodzić, niestety okazało to się bardzo drogie, bo cały kurs kosztuje 250 zł- tj 10 spotkań po pół godziny. Jest to fajna sprawa, ale nie zapłacę za pół godziny 25 zł!!Może jak Staś będzie troszkę większy, żeby coś z tego miał np. żeby mógł się tam pobawić z innymi pluskaczami:-). Jest też tak, że można iść sobie po prostu na płytki basen- w tym samym miejscu i wtedy dziecko do lat 3 pod warunkiem ze jest pod opieką dorosłego, ma gratis. Więc narazie będziemy ze Stasiem tak chodzić. Ale czekamy na cieplejsze dni. Mogę przesłać Ci linka z tymi pływalniami dla dzieci, tam są zdjęcia i wypowiedzi rodziców. Tak naprawdę to jest to rewelacyjna sprawa, tylko bardzo droga:-(
Ach Dziewczyny musze sie pochwalic moim szczesciem...;-) mezulek wlasnie zadzwonil z wiadomoscia ze dostal awansik, a tym sposobem dostanie wiecej kasiorki....a co sie z tym wiaze to to ze bede mogla siedziec z Julcia w domku do 2latek jej zycia nawet nie macie pojecia jak sie ogromnie ciesze...mialam byc tylko niecaly rok, bo dluzej nie dalibysmy rady finansowo <bez mojej MARNEJ pensji>....a teraz nie musze zostawiac jej w domku z tesciowa och co mi jeszcze do szczescia potrzebne...;-)
reklama