reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.
ale miałam noc,najpierw nie mogłam zasnac,potem Kubaliński sie przykulał do nas i sie wiercił,a potemskurcz mnie złapał w noge,az pobudziłam wszystkich domowników:confused:
Ale słonko mnie nastraja optymistycznie.
Ide szukac jakichs potraw na sniadanie wielkanocne,chce cos smacznego,prostego...hmmm...
Idziemy do mamy,ale umówiłysmy sie ,ze kazda robi jakas potrawe (tzn.2,jedna na ciepło i jedna na zimno);-)
Mąz u ortopedy dzis....:confused:

reklama
witam

u mnie słonjeczko dopiero przeciera oczy ale jakoś marnie idzie.dziś oglądałam zdjęcia mojej kupmeli z liceum ma roczną córcię i nie dawno byłą sama 3 tyg. w tajlandi kurcze w sumi to podziwiam takie laski- ja to małęgo na 1 dzień ledno zostawiam a co dopiero gdzieś jechać.ale foty rewelacja.

no ja też od dziś zaczynam akcja Wielkanoc- jakoś paniki nie czuję choć muszę przygotować sniadanie obiad deser i kolację dla naszej 10. no ale spoko damy radę mam plan na kartce co w jaki dzień robię i na co więc powinno się udać.

Rozalka ja też robię lekkie śniadanie, bo chcę by pod koniec wszystko wymietli z lodówki bo później problem aby ktoś zjadł.
nie wiem jak u Was wszyscy na jajka ale ja postanowiłam zrobić jako nowość wielkanocną cienkie omlety jak naleśniki z jajka z różnymi dodatkami.mięsa mam już natarte od wczoraj więc wszystko w piątek ciach do piekarnika.

no nic trzeba się ruszać i w końcu ubierać, a jutro idziemy z Szymkiem na morfologię tak na wszelki wypadek ostatnią miał robioną ponad 1,5 roku temu.

miłęgo dnia do wieczora pa.

Hej Laseczki:)))

Wpadłam na chwilę przywitać się i zameldować, ze u nas wszystko dobrze:))
Maluch rośnie, ja odbiłam sobie stracone w I trymestrze 3 kg i czuję się świetnie:-D

Życzę Wam wspaniałych, rodzinnych i pogodnych Świąt:tak:

Buziaki!!!

Witam ;-)

nie wyspałam się :no:a wczoraj położyłam się 21:00 i po pół godzinie juz spałam ze zmęczenia

miałam chrześniaka od środy do dziś wiec wczoraj z Emilką wykonczyli mnie do granic możliwości :szok::baffled::sorry2: moja mama stwierdziła że ma dość na najbliższy miesiąc a ja chyba rok :-D a R dodał że ma poczekać aż Dominik podrośnie to dopiero zobaczy :-D

Matylda fajnie ze u was dobrze :) i dzięki za życzenia świąteczne tobie również wesołych świąt życzę !

Ostatnia edycja:
cześć pracusie. my po pobraniu krwi oj był płacz, ale zanin zobaczył igłę w ręku był mega dzielny.sam poszedł z panią usiadł dał rękę no i pękł.czekamy na wyniki będą we wtorek.
a w moim małym mieście korki że szok to już widzę co się dzieje w większym.my zaraz zabieramy się za robienie babeczek do koszyka i muszę wstawić sernik do pieca.a wieczorem piekę mięsa no i na tyle na dziś.

reklama
Do góry