reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

się kobiety rozpisałyście;-)

no faktycznie rozpisałyśmy sie:-D:-D
a u mnie cały tydzień było ładnie a dzisiaj tak szaro ale słyszałam że w nocy gdzieś na południu spadł śnieg na same święta pogoda zwariowała:-p
agusia a ile razy w tygodniu Konrad ma piłkę:confused: tak się zastanawiam czy Patryczka nie zapisać na jakiś sport
ja się Szymkowi nie dziwię ja wczoraj tez miałam pobieraną krew i na widok strzykawki miałam minę nie tęga stara jestem ale igieł się boję

reklama
madzia kondi ma 3 razy w tygodni (ale chodzisz ile chcesz razy :))..teraz miał inaczej np sobota,poniedziałek,środa,czwartek,piątek i dopiero we wtorek następny trening ........:)

Witam :-) Ja jeszcze siedzę w pracy. Po pracy na rynek na zakupy, drobne, bo na święta wychodzimy do rodziców i do teściów.
Ja też dziś byłam na pobraniu krwi, ale ze sobą. Ja się igieł nie boję, bo od dziecka byłam często kłuta, przyzwyczaiłam się ;-)

Witam i ja;-)
Też się nie rozpiszę, bo jesteśmy w trakcie pakowania, jak tylko A. wróci z pracy ruszamy na zachód:tak:Życzenia juz stamtąd do Was napiszę, bo mam jeszcze huk roboty:baffled: Zaraz wyciągam chlebek z maszyny i zostały mi mufinki do upieczenia. Pa

Witam nocka;-):tak:.
Prace kuchenne zakonczone,jutro ogarne tylko rozgardiasz kuchenny ,pojadę po ciasta ,święconka ... A teraz juz się kładę. Dobranoc:tak:

Witam .... ja wstałam o 5:00 bo R dał mi małego do łóżka bo niby sie obudził a ja nic nie słyszałam :-Da teraz spać nie mogę ;-)

Mały dziś wykonał swój pierwszy obrót z plecków na brzuszek :-) a Emilka wczoraj spała od 15:00 do 19:00 w dzień a to u niej rzadkość by zasnąć w dzień potem poszła spać o 22:00 ale za to dużo zrobiłam bo obydwoje spali :-D

Hejka.
Gosia zuch z Dominika,takie postępy robi.
a dzieci wiedziały,ze mamusia zapracowana przed swietami.

Mnie wczoraj natchneło i całą chałuke wieczorkiem wysprzątalam,wiec dzis leń na razie.Potem małe zakupki(pieczywko i te sprawy),potem święcenie koszyczka,a po południu wieeelkie pieczenie i gotowanie.
Miłego Babencje.

Cześć
ja też od rana na nogach, przygotowujemy święcanke teraz z maluchami potem jakieś ciacho trzeba zrobić a na deser pranie dywanu w sypialni sobie zostawiłam:sorry2:

no i już prawie po świętach.oj jak to szybko zleciało.a niedziela to mega szok ryczałam co chwilę bo przy okazji moje urodziny no i mój mąż mnie mega zaskoczył wykupił nam wczasy w turcji do hotelu gdzie już raz byliśmy-wyjazd za 3 tygodnie.no szok.

później w nocy imprezowaliśmy z gronem w naszym wieku a moja mama pilnowała Szymcia.oj cudne te święta a urdziny jeszcze lepsze no ale teraz muszę znów rok czekać. wiecie co ja kocham mieć urodziny bo to zawsze jest taki magiczny cudowny dzień.

do jutra miłej nocki.pa

reklama
Święta święta i po świętach:tak:
Jutro wracamy do domu, na szczęście A. ma urlop, więc nie musieliśmy dziś jeszcze wracać:-)
Zadowoleni jesteśmy bardzo z rodzinnych świąt u teściów i moich rodziców. Dzieciaki wracają z toną słodyczy i prezentów głównie ubraniowych:tak:
Karola super prezent dla całej rodziny:tak:Za trzy tygodnie w Turcji to już trochę poopalać się będzie można, choć to dopiero początek sezonu i upałów raczej nie ma się co spodziewać, no ale zdaje sie, że ty nie jesteś entuzjastką smażenia się;-). tu masz prognozy METEOPROG.PL: Długoterminowa prognoza pogody w Antalii na 15 dni

No i 100 lat Karola
z okazji Twoich urodzin:tak::-)

Ostatnia edycja:
Do góry