reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam
u mnie też szaro buro pewnie zaraz się rozpada- szkoda tylko moich okien no ale wiedziałam, że ma padać.

Wy mnie tu chwalicie, a mój mąż gani.On jest tym a gatunku pedantycznego.Dałam mu wczoraj wieczorem szmatkę ścierkę by wytarł kurz na szafie bo ja nie sięgam nawet na krześle i co u słyszałam
- Ty sprzątasz bez sensu najpierw trzeba odkurzyć odkurzaczem a później jeszcze na mokro i znów odkurzaczem. wiesz musimy raz zrobić tak, że ja posprzątam później Ty i ktoś oceni.
spytałam no i co z tego konkursu ma być???Wkurza mnie pod tym względem.Pewnie że można lepiej posprzątać jakby Szymcio miał zajęcie a ja bym mogłą totalnie się skupić na sprzątaniu.Od lat taki mamy mini konflikt bo ja już to olewam.To że nie dam rady odsunąć każdego mebla i idelalnie 3 razy odkurzyć trudno.
no ale tak zostałwychowany w domu,że musi być błysk jak w muzeum.Ja zostałam wychowana inaczej, że musi ładnie pachnieć smacznym jedzeniem.

miłego weekendu kochane.

reklama
Oj Karola, życie z pedantycznym facetem nie jest łatwe, wiem coś o tym, mamy takiego znajomego, który nawet jak byliśmy u nich w gościach, to mył podłogę pod stołem między naszymi nogami, bo coś spadło dzieciom ze stołu. Żonę ciągle gani, choćby się nie wiem ile starała, to i tak będzie niezadowolony.

Agusia, jak się dziś czujesz :confused:

Ja dziś trochę ogarnę mieszkanie, ale okna to chyba jeszcze sobie odpuszczę, zimno na dworzu, nie chcę Oliwki przeziębić, jest ledwo po chorobie, a przecież nie zamknę jej w innym pokoju, jak będę myła okna. Przelecę jakoś w tygodniu.

ja są goście to nie sprząta naszczęscie.no ale dziśsam odkurzył dół mieszkania i pytam a co z górą
- już jestem mega spocony gorąco mi.
no i przekonał się że to mega wysiłek.

Rosmerta jakbym mogła bym dłuzej pospała ;-) ale Dominik wstaje 6:00 po nocce i wtedy się troszkę bawi nieraz 15 minut nieraz godzina zleci i idzie spać ale jak on zasypia wstaje Emilka :sorry2:za to Emilka ładnie zasypiała 20:00 zobaczymy jak dziś uśnie po zmianie czasu ale za to dziś jak się obudziłam była 7:15 :-D może po przestawieniu czasu będę wstawać o 7:00 ;-)

Rozalka już się przygotowujesz na pobudki nocne ;-)

Witam z ranka! :tak:
Dziś wolne,to chociaz moge sie rano przywitać:-):tak:.Słonko tak pięknie świeci:happy2: az życ sie chce:tak:.
Ja ostatnio wstaje o 5:sorry2:.Dziś Kondzio dał mi pospac do 8 nowego czasu:sorry2:,wiec nie jest tak zle;-):tak:.
Miłego dnia:tak:

a my dziś wstaliśmy o 10:12 nowego czasu a mały bez problemu poszedł spać o 20.ciekawe o której jutro wstanie

dobranoc kochane- pstryk-

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany zakupowo: ja sobie kupiłam dwie pary butów i spódnice, a mąż samochód nowy:-D:-D:-D;-) ale to na innym wątku;-)

zmianę czasu odczuwam dzis dopiero jak trzeba było wstać do pracy:dry: wczoraj Hubek pospał do 8 nowego czasu i poszedł spać 20.30 więc mysle ze wszystko w normie u niego bedzie:tak:

KArola współczuje męża-pedanta:sorry2: ja bym nie wyrobiła chyba, no chyba, że to on by sprzatał:-p albo sprawę bym zalatwiła krótko: jak ci sie nie podoba jak posprzatałam to do roboty:-p;-)

okna zostawilismy na ten tydzien, tylko niech sie rozpogodzi, bo w deszczu myc nie bedziemy:dry: ale przynajmniej Hubek mógł ochrzcić wczoraj swoje nowe kaloszki i miał mega-radochę:tak::-D

miłego dnia zyczę:tak:

no hej Babeczki.
Wczoraj wybralismy sie na spacerek(do mojej siory)i Kuba pedałował cała droge na rowerze,ale był szczesliwy.
Wrócilismy i jak para emerytów juz padlismy z mezem koło 21.00,he,he.
No a dzis pełna energii i zapału do pracy.
Pa kochane.
Życzę miłego,słonecznego dzionka.

witam kochana, ja jakas taka zmeczona mimo ze mam wolne, chyba przesilenie jakies czy cu, fajnie ze mialascie przyjemny weekend,milego tygodnia zycze!

reklama
hej
kasiad znacznie lepiej się czuje
Ja mam okna umyte ale balkonowego nie moge domyc niczym po proszku ferromagnetycznym ,już nie wiem czym :/

Do góry