reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wtorkowo:-)

za oknem jesień:baffled:,a tu świeta niby za progiem... nic sie nie chce,a w domu tyle do zrobienia, w pracy zapieprz, ech...

ale miłego dnia zyczę:-) i moze troche chociaz słonka:tak::tak:

reklama
Rozalka fajny ten koszyk. ja jakoś nie wpadłam na pomysł.Robiliśmy ostatnio palmę z bibuły.Szymek chyba bardziej zadowolony z naszym kurczaczków, zajączków, baranków co stoją na komodzie ustawia je w parady szeregi pary.No i nie może się doczekać jak będziemy piec na śniadanie wielkanocne bułeczki świnki.

u nas pogoda całkiej fajna choć wietrzna. Dziś było spotkanie dzieci z osiedla więc Szymek z dwiema dziewczynkami pobawiłsię w piaskownicy, powspinał na drabinkach pojeździł obowiązkowo BMW i odżył. Więc pewnie ta nostalgia to samotność.

o sprzątaniu nic nie wspominam,ale ja za porządki zabiorę się w sobotę.bo od czwartku wchodzę do kuchni.

wklejam nasze palowane bułeczki: http://mojewypieki.blox.pl/2009/03/Buleczki-swinki.html tylko zrobimy połowe świnek połowę zająców.

Ostatnia edycja:
Rosmerta chyba dziś nie było źle bardzo się poprawiła pogoda a rano faktycznie nie ciekawie było;-)

ja obleciałam na szybko okna no i dywany praliśmy a dziś duże zakupy i ledwo w auto wszystko weszło :szok:

Witam:-)

no faktycznie Gosia, potem zrobiła sie piekna wiosenka :-) w koncu umylismy te okna, bo juz nie szło na nie patrzeć po tych deszczach:dry: dzisiaj reszta sprzatania,a od jutra za jedzonko sie zabieramy:tak:
Karola super ten przepis na bułeczki, juz go kiedys gdzies widizałam w necie, ale o nim zapomniałam, chyba zrobie na pierwsze świeto na kolacje bo Teściowie przybywaja juz na kawkę i rodzeństwo męza, i dla dzieciaczków zrobie te świnki, niech sie cieszą:tak::-) mazurki tez pieke wreszcie takie, żeby Hubek mógł jeść, wyzyję się w tym roku i narobię niespodzianek dla mojego bąbla wreszcie:-):happy2:

miłego dnia wiosennego życzę wszystkim!!!:tak: do pracy!!!;-):-p:-D

Rosmerta czekałam na Ciebie bo sama sobie tu siedzę z rana i nikt nic nie napisał :-D tak myślałam że pierwsza będziesz może Rozalka niedługo się pojawi albo KArola :-D

ale zaczynają się w domu wszyscy budzić ;-)

Ostatnia edycja:
Hej.
Przy zmianie czasu jakos dłużej moje dziecie spi.
a w ogóle to niewyspana jestem,najpierw długo z mezem rozmawialismy,potem obudziłam sie o 3.00 spac nie mogłam.
Mój krasnoludek rozrabia od rana.

pojawiam się dosć późno bo jakoś tak dziwnie wyszło.

obecna -proszę zaznaczyć. u nas za oknem wygląda że fajnie więc o 11 na spacerek z godzinkęa od wczoraj mamy nowy obowiązek na stawy do dziadka przyleciały 2 łabędzie więć obiecaliśmy, że będziemy je dokarmiać chlebem dlatego po obiedzie jedziemy dać im chleba.

a ja znów poszukuję bajki: na kanale ZIG ZAP jest program ZWIERZAKOWO i w trakcie leci krótka BAJKA O lwie LEON no i Szymek je uwielbia widzieliśmy 4 odcinki naprawdę śmieszne.

jeśli któraś ma namiar jak zdobyć te filmiki to błągam o link.

miłego dnia i przygotowań do świąt- ja na zakupy mąki itp. jadę jutro mam nadzieję, że uda mi się to szybko załatwić.

reklama
Witam słonecznie :-)

no to wczoraj deszcz zmył moje pieknie umyte przez męża okna:baffled: a dzis słonko od rana i będę musiała patrzec na te okna:dry::baffled: no chyba że będe udawała, że ich nie ma:-p;-)

zmykam, bo w pracy full, a jutro chcę wziąc urlopik, zeby pomóc mamie, bo panikuje, że nie zdązy ze wszystkim:sorry2:

miłego dnia i duuuzo słońca!!!!

Do góry