reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Cześć
Karola no mężuś się postarał z prezentem super:tak:
ja po świętach średnio objedzona ;-)pierwszy dzień świąt rewolucje żołądkową miałam i prawie nic nie zjadłam
dzisiaj o 12 wyniki rekrutacji do przedszkola ....

Witam poświatecznie:-)

wyjatkowo wypoczełam w te świeta, przygotowania sobie tak fajnie rozlozyłysmy z mamą, ze juz od sobotniego popłudnia miałysmy wolne praktycznie:tak::-) w piatek udalo sie wszystko przygotowac, popiec, w sobotę tylko sałatke robiłam i sprzatanko na spokojnie:-)
Hubek szczęśliwy, zadowolony z prezencików i ogólnie z calej atmosfery świat:-) nawet pogoda u nas w miare dopisala:tak:
ale cięzko dziś było wstac do pracy....:sorry2:

miłego dnia babencje:tak::-)

Witam

Karola, sto lat!!! a Twoj mezus super sie spisal. :)
U nas swieta minely spokojnie. Pogode mielismy sloneczna wiec w niedziele po poludniu pojechalismy sobie na wycieczke do lasu. Szkoda ze wolne tak szybko sie konczy i P. juz pracuje. Brakuje nam takich rodzinnych chwil.

Udanego dnia dziewczyny

dzięki laski no ja też jeszcze w szoku i zaczynam poszukiwania sandałków koszulek krótkich spodenek dla Szymcia.No chyba upŁÓW nie powinno być więc możę gdzeiś sobie pojedziemy na jakąś małą wycieczkę do Side bo tam moje chłopaki nie byli tylko ja sama wpadłam po jeansy.

no ja mam taki bałagan że szok jakby stado koni przeleciało. koty to jak tygrysy prawie i pełno plam kropek na kaflach jakbyśmy rzucali się błotem sama nie wiem jak to się tak stało no ale w sumie przez 2 dni non stop 10 osób i gotowanie mycie suszenie itd.

więc zabieram się do roboty.

KArola super prezencik i wszystkiego najlepszego !

kurcze a u mnie wydarzeniem będzie wyjazd na wieś na 1 dzień:-D jestem ciekawa jak mały będzie się zachowywał w aucie i nie u siebie bo wczoraj byliśmy na wyjeździe i po godzinie mały mi dał popalić tak płakał ,ciągle na cycu chciał być i pewnie też miało znaczenie to że dopiero 2 raz u kogoś był a nie u siebie w łóżeczku :sorry2:

U mnie też mega bałagan zabieram się zaraz za sprzątanie:szok:

Witam:-)

u nas dzis lekko przymroziło z rana ale za to piekne sloneczko - odrazu lepszy humorek sie ma nawet jak sie wstaje o 6:-D:tak::-)

a tu pustawo ostatnio:-( ciekawe co u innych dziewczyn: np u Irtasi, Joasiek:confused: wyparowały juz na dobre:confused:

miłego dnia wszystkim zyczę:tak:

Hej Babeczki:-).
Ale dzis wyyspałam sie super.na dworze pochmurno,buu...moze słonko sie przebije przez chmurki.
dzis smigamy na plastyke z Kubulą,dawno nie bylismy,bo był chopry,wiec sie cieszy bardzo.
Do miłego,ide ogarnac chałupke.;-)

reklama
Witam:-):-)

Rosmerta, u nas tez rano przymrozilo :tak: tylko niestety slonca u nas brak. I nie zapowiada sie zeby sie pokazalo.
Rozalka, fajnie ze chodzicie na zajecia plastyczne. Sama chetnie zapisalabym gdzies Milenke, tylko chyba nic nie ma w naszym miescie.

Noc mialysmy nieciekawa - malo spalysmy - Milena ma goraczke, zatkany nos i mowila ze boli ja glowa. Czyzby to zatoki? A kladla sie spac z placzem i juz wtedy mowila ze boli ja glowa, a ja myslalam ze to od placzu i ze zmeczenia. :baffled:

Udanego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Do góry