reklama
A ol czy przypadkiem zbyt mała ilość pikseli nie ma nic wspólnego z jakością zdjęć robionych przy dużym zoomie optycznym??
Aż takim fachowcem to ja nie jestem (moja wiedza opiera się na informacjach od syna zawodowego fotografa, on twierdził, że na "codzienny użytek" to 3-4 mega starczą) ale wydaje mi się, że jeśli aparat ma duży zoom optyczny, to i pikseli ma odpowiednio więcej
Próbowałam też pytać w sklepach, ale na 6 czy 7 sprzedawców, z którymi rozmawiałam tylko 1 osoba umiała konkretnie i rzeczowo odpowiedzieć na moje pytania.
dzięki Joasiek. To tak to bez sensu...Przecież przeważnie takie małe dziecko jest razem z matka w szpitalu.
Szkoda, bo L4 szpitalne będę mieć na 6 dni, chociaż byłam tam tylko jedną noc. teraz jestem na urlopie szpitalnym- jakby coś się działo to moge w każdej chwili do szpitala wrócić bez kolejnego przyjmowania itd. wypis dopiero bede miec we wtorek. 6 dni dłuższego macierzyńskiego to dla mnie dużo, bo wracam do pracy 15 lipca i od tego momentu do września za bardzo nie mam jeszcze zorganizowanej opieki nad Tosią:-(
Szkoda, bo L4 szpitalne będę mieć na 6 dni, chociaż byłam tam tylko jedną noc. teraz jestem na urlopie szpitalnym- jakby coś się działo to moge w każdej chwili do szpitala wrócić bez kolejnego przyjmowania itd. wypis dopiero bede miec we wtorek. 6 dni dłuższego macierzyńskiego to dla mnie dużo, bo wracam do pracy 15 lipca i od tego momentu do września za bardzo nie mam jeszcze zorganizowanej opieki nad Tosią:-(
Laila wszystkiego naj!!
a jesli chodzi o canon a 95 to jest naprawde super. tylko to juz jakis 3 letni model, a teraz napewno jest wiele fajniejszych
mi sie podoba ze kreci dlugie filmy z glosem (np. gaworzenie malej), ma obracany i zamykany obiektyw, przez co sie nie rysuje, i jest na normalne paluszki, wiec jak gdzies zabraknie na trasie to nie ma problemu z wymiana
a jesli chodzi o canon a 95 to jest naprawde super. tylko to juz jakis 3 letni model, a teraz napewno jest wiele fajniejszych
mi sie podoba ze kreci dlugie filmy z glosem (np. gaworzenie malej), ma obracany i zamykany obiektyw, przez co sie nie rysuje, i jest na normalne paluszki, wiec jak gdzies zabraknie na trasie to nie ma problemu z wymiana
reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dzięki kochana Gosiu.Patri ja z moją małą miałam ten sam problem... Balneum, Elocom...
Moja Jula tez ma pekniecia, w zgięciu nad stópką na przykład. Szyjke smarujemy na razie kremem pielegnacyjnym. Jest mala zmiana na lepsze, oliwka bambino sie nie sprawdzila.
Jeszcze raz dzieki, zdobede te specyfiki.