reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mnie wystarczy uśmiech małego z rana i spokojny dzień...:tak::tak:

A co do infacolu to daje przed każdym jedzonkiem, tak jak pisze na opakowaniu..uważam,że pomaga, bo jak dwa razy pod rząd nie dałam, chciałam sprawdzić czy to coś daje, a nawet nie pogarsza i mieliśmy kiepski dzień, bardzo kiepski:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, mam pytanko z zupełnie innej beczki...:happy::happy:
Może któraś zna sie na aparatach cyfrowych, na parametrach, itp. Chciałam kupić aparacik taki koło 1000zł, ale za bardzo sie nie orientuje co brać najbardziej pod uwagę...może coś polecicie, albo rozświetlicie mój umysł..:confused::confused:

dziekujemy za zyczenia az mi sie łezka w oku zakreciła

JOASIEK-ja mam ten sam problem tylko ze mała ma sie urodzic 15 maja
powiedziałam szwagierce ze moja siostra chce te rzeczy a ona dopiero 14 czerwca 2008 bierze slub:-p a mojej siostrze ze czesc chce sprzedac (takie firmowki)a reszte jej dam
ona nawet zaproponowała ze odemnie kupi np.karuzele jak chce sprzedac, ale powiedziałam ze jej dam :-p

pociesz sie ze te same rzeczy z lutego w małym rozmiarze siostra JACkA juz nie załozy synkowi w lipcu(kombinezon iinne ciplaki)

Dziewczyny, mam pytanko z zupełnie innej beczki...:happy::happy:
Może któraś zna sie na aparatach cyfrowych, na parametrach, itp. Chciałam kupić aparacik taki koło 1000zł, ale za bardzo sie nie orientuje co brać najbardziej pod uwagę...może coś polecicie, albo rozświetlicie mój umysł..:confused::confused:

Ja jak kupowałam swój to zwracałam uwage po pierwsze jaka firma, jaki posiada zoom optyczny, czy jest stabilizator obrazu, jaką dużą pojemność ma karta pamięci, potem czy można kręcić film aparatem, czy jest na zwykłe baterie czy na taka jak w komórce czyli akumulatorek i to na tyle co pamiętam :-)

Mysia, ja mam Canona PowerShot 610 i jestem b.zadowolona. Gosia już napisała, co jest istotne, ja jeszcze dodam:
- ruchomy monitorek - nie ma problemu, że słońce świeci i nic nie widzisz
- monitorek nie za mały (lepiej widać) i nie za duży (zżera dużo energii)
- piksele - 4mega w zupełności starcza, jeśli nie planujesz robić zdjęć w jakimś ekstra dużym formacie
- zoom optyczny - tylko on się tak naprawdę liczy (użycie cyfrowego pogarsza jakość zdjęć)

ja w domu mam aparat canon PowerShot A510....to siostry, ale on czasem mnie dobija, rożnie robi zdjęcia...no i właśnie nie ma stabilizatora - bo canony z reguły nie mają, to tego jakość na zoomie cyfrowym to lipa...

A ol czy przypadkiem zbyt mała ilość pikseli nie ma nic wspólnego z jakością zdjęć robionych przy dużym zoomie optycznym??:confused::confused:

Najlepiej iść do dobrego sklepu i się wypytać i powiedzieć na czym ci najbardziej zależy :tak: JA mam panasonic Lumix 5 mega i jestem zadowolona mi najbardziej też zależało na tym by nagrywać nim filmiki :tak: i żeby był mały:tak:

reklama
no gosia_k23 ja tez o tym aparacie myslałam, a dokładnie o DCM-TZ2, ale boje sie czy oby panoasonic to dobra firma jak na aparat:baffled:

Do góry