reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
HEJKA:-D:-D:-D
Ja tylko na chwilke bo zaraz spadam na imprezę choinkowa syna.
pustki tu jakiejś:wściekła/y:a myślałam że trafię na którąś z Was to pogadamy a tu klapa:szok:
A co do odchudzania swoje perypetie z wagą napisałam w odpowiednim wątku ale chyba nikt nie przeczytał:no:
Ostatnio miałam dużo stresów i schudłam 2 kg:tak: ważę 65 jestem na dobrej drodze do sukcesu chciałabym zrzucić co najmniej 5 Chyba zrobię sobie suwaczek to trochę mnie zmobilizuje.

HEJKA:-D:-D:-D
Ja tylko na chwilke bo zaraz spadam na imprezę choinkowa syna.
pustki tu jakiejś:wściekła/y:a myślałam że trafię na którąś z Was to pogadamy a tu klapa:szok:
A co do odchudzania swoje perypetie z wagą napisałam w odpowiednim wątku ale chyba nikt nie przeczytał:no:
Ostatnio miałam dużo stresów i schudłam 2 kg:tak: ważę 65 jestem na dobrej drodze do sukcesu chciałabym zrzucić co najmniej 5 Chyba zrobię sobie suwaczek to trochę mnie zmobilizuje.

O ja czytałam,ale nie pomoge,bo sie nie odcudzam z wiadomych przyczyn;-)
Zrób sobie suwaczek,to mobilizuje bardzo.:tak:

Hejka Laseczki:-D

Wolfia, Gosia - gratuluję spadku wagi:tak:
Anek i Tobie gratuluję:-) 2 kg na dobry początek to już coś:tak: Czytałam Twój wpis, ale też się nie odchudzam, podobnie jak Rozalka.. z wiadomych powodów:-D
Za to mogę się pochwalić, że odkąd skończyły się rozmowy z toaletą mam 1 kg do przodu - znaczy się nadrabiam;-)

Co do pączków - przyznaję że nie zjadłam ani jednego:no:
Nie miałam ochoty na pączki, za to wtrąbiłam 2 eklerki, pół talerza faworków i ciastko tiramisu:sorry: To już wiem skąd ten 1 kg:-p

ANEK M ja też czytałam,ale mogę tylko trzymać kciuki za wszystkie odchudzające,bo ja osobiście nie mam z czego się odchudzać.moja rada jest taka : mniej jeść,więcej się ruszać i do tego samozaparcie i sytematyczność- wiem co mówię;)

Witam....
Ja niestety zaraz zmykam do pracy....mialam isc na 15 a niestyty ide na 12.30....siet siet....

Urodzinki uadane...JUla szczesliwa,:-)

Wolfia Gosia Anek gratuluje tych na minusie;-)

Witajcie.U mnie z Walentynkami klapa:no::no: Milunia jest chora,rano miała biegunkę.potem zwymiotowala dwa razy a teraz tylko śpi(od roku nie spala w dzień) ima wysoką gorączkę:wściekła/y:Niewiem czy to wirusówka czy początek jakiejś infekcji,chyba bez lekarza się nie obędzie:crazy::crazy:

Hej kochane!
no i po feriach:-(, wczoraj późnym wieczorkiem wróciliśmy. Wszyscy zadowoleni i wypoczęci, aż żal było wyjeżdżać. Dzisiaj pranie za praniem i szykowanie wyprawki dla Wiki do przedszkola . Dodatkowo jutro o 15 uroczyste otwarcie przedszkola połączone z balem przebierańców:tak:Walentynki zaliczyliczone, byliśmy na sushi:-), moja miłość nr 2;-)

Anek zdrówka dla małej:tak:

reklama
Nuśka fajnie,że urodzinki udane;)
Miśka zazdroszczę udanego urlopu,w pozytywnym sensie oczywiście;)
Anek zdrówka dla malutkiej,może to jakaś jednodniówka?

Do góry