reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, trochę intensywny,ale to dobrze, bo przynajmniej nie mailam zbytnio czssu na głupie mysli:sorry::-p

Anek zdrówka dla córeczki! oby to nic poważnego:-(

Miska suepr, ze wyjazd udany:tak: teraz cięzko wam pewnie bedzie wrócic do rzeczywistosci

Gratki dla wszystkich zrzucajacych kolejne kg!!:tak::-) oby tak dalej!!! ja stoje w mijescu ciagle, zablokowałam sie chyba:eek:

miłego dnia wszystkim:-)

reklama
witam
u nas weekend intensywny obiad ślubny całkiem fajny w super pałacyku za redą.niedziela to szukanie prezentu dla Szymcia więc jakoś walentynek nie było.teraz mam 3 dni luzu i zabieram się za szykowanie urodzin małego.

tylko jakoś pogoda średnia bo słoneczko uryszyłoby moje pupsko.

Witam:-)

Weekend miłego lenistwa... już dawno tak nie odpoczęłam, mimo że Oli w nocy dawał czadu ze względu na zęby i do tego gorączka, na szczęście tylko dwie noce takie kiepskie, a dzisiejsza już w normie:tak:

Karola dobrze, że weekend udany i mile spędzony na uroczystości ślubnej:-)

Rosmerta przynajmniej nie miałaś czasu myśleć;-) I tak wszystko będzie dobrze - zobaczysz:happy:

ANEK dużo zdrówka dla Marlenki:tak::tak: Fajnie, że dołączyłaś do naszego grona i piszesz na innych wątkach również:-)
Powiało świeżością na naszym forum, bo i bibinka powróciła;-)

Miśka niestety wszystko co dobre, szybko się kończy:sorry: Ale codzienna rzeczywistość wcale nie musi być gorsza, bo przecież walentynkowy wypad na sushi należał do udanych;-):tak:

Jeszcze raz dziękuje za gratulacje:zawstydzona/y::tak:

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Hej.
Zgubiałam gdzieś hasło a mój komp mnie nie chciał zalogowac automatycznie, i mam zaległości znowu...
Moje ozdoby choinkowe z masy solnej:

Załączniki

• dziela4.JPG
    dziela4.JPG
    35,4 KB · Wyświetleń: 24
  • dziela.JPG
    dziela.JPG
    24,7 KB · Wyświetleń: 24
  • dziela2.JPG
    dziela2.JPG
    28,4 KB · Wyświetleń: 25
  • dziela5.JPG
    dziela5.JPG
    14,5 KB · Wyświetleń: 45
Julci bal karnawałowy - dzieciaki przeżywały horror, zestresownae, popłakane, tyle ocych gęb, fleszy, głośno, nie ma się gdzie ruszyć! Dobrze, że już po wszystkim trochę się rozruszała:

Załączniki

• mP1160808.jpg
    mP1160808.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 40
  • mP1160794.jpg
    mP1160794.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 38
No i urodzinowa impreza 13 lutego sie odbyła i 13 osób gościliśmy. ;)

Załączniki

• AP1160956.jpg
    AP1160956.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 37
  • AP1160967.jpg
    AP1160967.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 42
  • P1160953.jpg
    P1160953.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 41
  • AP1160993.jpg
    AP1160993.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Super zdjęcia Patri, mała chyba sporo urosła:tak:
Wiki też dziś miała bal, no i jednocześnie pierwszy raz była w przedszkolu. Moje dziecko w ogóle nie było niczym wystraszone, wszystko jej się podobało, a obcy ludzie, a właściwie tabuny obcych:-D w niczym jej nie przeszkadzali (przedszkole od dziś ruszyło, podobno najnowocześniejsze na Mazowszu i nie tylko, więc były przemówienia, prasa i telewizja)
Po prostu zuch dziewczyna i tyle:tak:
Tylko ja teraz ledwo żyję, 4 kursy sankami przez ledwo odśnieżone chodniki:confused2::crazy:, dały mi w kość, do przedszkola mamy spory kawałek, ok 1,5 km. Bal był po południu, nie chciałam jej zostawiać tak długo, więc po obiadku przyszłam po nią, a ona, że jeszcze na leżaczku nie spała i nie idzie do domu:szok:. Dobrze, że przyszło jeszcze kilkoro rodziców i moje argumenty jakoś ją przekonały. Cieszę się, że tak dobrze minął nam pierwszy dzień w przedszkolu i oby kolejne były takie optymistyczne. Dobrze, że rano A. ja zawozi, bo ja bym sie tam rozkleiła, a tak pewnie bez moich załzawionych oczu i jej jest łatwiej:tak:

Witam :-)

Patri super zdjęcia - Julka jaka szczęsliwa:-) nie ma nic pieknijeszego niz usmiechniete dziecko:tak:

MIska fajnie, ze pierwszy dzien wprzedskzolu bez płaczu i histerii, oby tak dalej było i obyło sie bez stresu dla Wiki:tak:
kurcze, co to za przedszkole ze z taka pompa otwierane:eek: zapodaj jakiegos linka Miska:tak:

ja po badaniu, czekam na wyniki, maja przyjsc wciagu 7 dni i znowu czekanie, ech....:sorry:

miłego dnia :-)

reklama
ROSMERTA BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!

MISKA no to super ze WIKI taka odwazna i ze jej sie podoba w przedszkolu

PATRI zdjecia cudne a JULCIA duza panienka !!!i pieknie wygladala na balu

u nas w przedszkolu dzis bal, Lusia jest biedroneczka, ciekawe czy bedzie jej sie podobac...

Do góry