reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Patri ale cudna ta Twoja córcia.
No i Ty tez ślicznie wyglądasz.:-)
Super pomysł na kostium karnawałowy.;-)

reklama
:-)
:zawstydzona/y::wściekła/y::-Djakby ktoś chciał wiedzieć na przyszłość to pendrive kingstona 4gb i 16gb wyprane na 40 C :zawstydzona/y:;-) przez 50 min działają:eek::laugh2::-):-):-)

super,że dziewczynkom podobało się na balu:tak:
agusia nieźle sobie wyprałaś:-D,mój mąż wyprał rok temu mp3,które mu kupiłam i to po pierwszym używaniu,a dowiedziałam się o tym dopiero niedawno.kiedy zdziwiona znalazłam to mp3 zakurzone na szafce w łazience.postanowiłam urozmaicić sobie spacer do miasta i wgrałam muzyczkę.po przyjściu pytam męża czy zapomniał o tym swoim mp3,a on na to : "to on działa"?????:cool::-Dbał się przyznać,he he:-D

Witam :-)

Agusia no to miałas kosztowne pranie:sorry:

Miska fajne to przedszkole:tak::-) ile płacicie za miesiąc??

wczoraj znowu wciagnełam pączka:zawstydzona/y: niech juz przyjda te wyniki, bo stres zaprzepasci cała moja dietę chyba:zawstydzona/y:mogłabym jeśc i jeśc i jeść....:sorry:

miłego dnia wszystkim:-)

WITAJCIE.:-):tak:
U nas dzisiaj piękne słoneczko:-D
U mnie zleciało te 2 kg i tyle waga stoi:wściekła/y:
ROSMERTA a jakie badania robiłaś? bo ja nie w temacie:no:

Brzmi nieciekawie Rosmerta... Trzymamy kciuki żeby wszystko było jak najbardziej ok. !!!

A ja na studiach mam od wczoraj ABSOLUTORIUM.
Została tylko, a może aż, praca magisterska.
Pozdrowionka i miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Rosmerta ja też tak mam jak mam stres to jem jak głupia:zawstydzona/y: zazdroszczę tym co w stresie jeść nie mogą.

dziś intensywny dzień.sprzątanie dzięki Szymkowi mega wielkie bo pomysłowy synuś bawił się ciastoliną i to na wykładzinie więc mega drapanie odkurzanie :szok:

szybki spacer z kuzynką zaraz obiadek i jedziemy na basen do dziadków testować nowe rękawki do pływania.wiem wiem jeszcze popiuł ale chyba nie damy rady bo jakoś godziny dziwne w kościele 15:30 lub 18:00 :crazy:a po basenie nie pójdę przecież do kościoła.

Do góry