reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam "stare" koleżanki i nową lutówkę :-)

Ja na jutro zamówiłam pączki, bo piec mi się nie chce :zawstydzona/y: W ogóle zrobiłam się jakaś leniwa, nic mi się nie chce, jak wracam po pracy do domu. Jedynie weekendy są bardziej urozmaicone ;-) Mam trochę zdjęć do wklejenia i nie mogę się zebrać, może w weekend mi się uda :-p Choć sobotę mam zajętą, idziemy na urodzinowy obiadek do mojego tatuśka :tak:

Dobry wieczór:-)

Ostatnio prawie pustki, a dzisiaj ruch jak nigdy prawie;-)

Ja również witam nową lutówkę ANEK M:-) Mam nadzieję, że dołączy na stałe do naszego grona:tak: Pochwal się też zdjęciami Marlenki:tak:

Miśka ale Wam super z tymi feriami - zazdroszczę:sorry: Wypoczywajcie na maxa i korzystajcie z wolności;-)

Rosmerta
ja też trzymam kciuki za dzisiejsze USG (mimo że już po fakcie)... musi być wszystko w porządku:-):tak:

Rozalko dużo zdrówka dla Ciebie:tak::tak:

Karola a Ty gdzie się podziewasz?

A ja dla odmiany kupię gotowe pączki, bo wolę wyjść z dzieciakami na plac zabaw, bo ostatnio jet naprawdę ślicznie, niż sterczeć znowu w kuchni... taka mała odmiana ostatnio:-p

w końcu wróciłam od mamy do domu.operacja poszłą ok. poszłą do szpitala w niedzielę rano operacja była w poniedziałęk rano - laparoskopia bo badanie śródoperacyjne wyszło ok- a UWAGA we wtorek o 14 wypisali mamę do domu.
Szybko co. chodzi zgięta w pół ale mówi że nie jest źle. jedyne co pamięta z operacji to mimo narkozy czułą okropne zimno.

dziś wróciliśmy wielkie pranie ale w piątek wracamy do Gdańska na weekend bo idziemy na sobotę na skromny ślub mojej kuzynki-tylko cywilny i obiadek.mama dzielnie chce iść no ale zobaczymy.

oczywiście wszystkiego dokłądnie nie przeczytałam co napisałyście sorry ale taka ilość.teraz czas spać w końcu w swoim łózeczku oj tego mi brakowało.
do jutra.

Witam

KArola dobrze, ze mam juz po wszystkim i że juz w domku - w domu najszybciej sie do siebie dochodzi:tak::-)

ja po badaniu...musze iść dalej na kontrolę:-(... troche mam stracha:zawstydzona/y:

pączki juz kupione i do pracy i do domciu - sie objem dzisiaj:-p o diecie sobie dzisiaj zapomnę, a co!:-D

miłego dnia

ja pączki już kupiłam- staliśmy jakieś 20 minut w kolejce ale najlepsze w mieście jeszcze gorące.Szymek dzielnie czekał.pojechaliśmy jeszcze po rybkę na obiadek no i do domu na śniadanie dziś pączek- więć po 1 mamy zaliczone( kupiłam 10).

spacerek zaliczony też ale zimno okropnie takie wiatr wilgotno brrrrrr.
zaraz kawka i odkurzanie bo przez ten czas jak nas nie było od piątku nasz tata nic nie zrobiłto kurzu tona.

jutro znó do Gdańska ale wracamy w niedzielę tylko pewnie czasu nie będę miała bo muszę szykować urodzinki małego a w tym roku zabieramy wszystko też do Gdańska a dziadki z BYtowa będą nocować u swojej córki w gdyni.

miłego objadania kochane na maxa a co tam.

Witam w tłusty czwartek;-)

Ładnie świeci słoneczko, więc niedługo idziemy na spacer i przy okazji do polskiego sklepu, bo zamówiliśmy pączki:tak: Wczoraj dzieciaki buszowały na placu zabaw 2 godz. i dzisiaj pewnie też pójdziemy na trochę:tak:

Karola
dobrze, że już po wszystkim i mama może dochodzić do siebie w domowym zaciszu:-) Na pewno za niedługo będzie się w pełni cieszyła dobrą formą:tak: Jak to mówią do wesela się zagoi - a to już w sobotę;-)

Rosmerta nie zamartwiaj się, to na pewno nic poważnego i kolejna kontrola jest tylko w celu potwierdzenia, że to nic złego:tak: Trzymam kciuki:happy:

Miłego dnia:-)

o! dobrze wiedziec ze dzist TLUSTY CZWARTEK, no to pedze po paczki...i witam sie serdecznie!

reklama
Do góry