reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam piątkowo :-)
zjadłam wczoraj w sumie 3 pączki...
ale za to wieczorem byłam na zajęciach fitness
wszystkie żesmy się śmiały, bo nie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła

milego dnia babencje:-)
zjadłam wczoraj w sumie 3 pączki...

milego dnia babencje:-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Hejka babencje.
Ja wczoraj wciągnełam tonę faworków chyba
Dziś jakos lepiej sie czuje,ale zatoki mam zapchane jeszcze.Kubuli dzis wypędzlowałam gardło,bo cięzko sline znów przełyka,zajrzałam w gardełko a tam na migdale jakichs nalot,ale anginy nie ma,znowu po chorobie nie obkurczył mu sie migdałek i jakichs grzybek wlazł
Miejmy nadzieje,że domowe sposoby pomogą i obejdzie sie bez antybiotyku,raz już tak było w pażdzierniku bodajże.
Ale napadało sniegu znowu,szoook.;-)
Ja chcę wioooosnęęęę,buuuu.....
Ja wczoraj wciągnełam tonę faworków chyba

Dziś jakos lepiej sie czuje,ale zatoki mam zapchane jeszcze.Kubuli dzis wypędzlowałam gardło,bo cięzko sline znów przełyka,zajrzałam w gardełko a tam na migdale jakichs nalot,ale anginy nie ma,znowu po chorobie nie obkurczył mu sie migdałek i jakichs grzybek wlazł

Ale napadało sniegu znowu,szoook.;-)
agusia9915
Matka wariatka
Witam
dziś mały ma bal przebierańców i całe szczęście udało mu się wyperswadować kościotrupa z głowy...będzie piratem
mała coś ciągle siusia mi w majtki w ogóle nie trzyma (pije strasznieee dużo)

dziś mały ma bal przebierańców i całe szczęście udało mu się wyperswadować kościotrupa z głowy...będzie piratem
mała coś ciągle siusia mi w majtki w ogóle nie trzyma (pije strasznieee dużo)
ja nie zjadłam ani jednego paczka wczorajnie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła![]()

okropne to białe g... na ziemi a ja mam dziś jazdęAle napadało sniegu znowu,szoook.;-)

zdrówkaWitajcie:-):-)
U nas klapa syn rozchorował się a jutro zabawa choinkowaKaszle smarka kicha
Masakra boję się że małą zarazi
![]()
witam!u Ali tez bal przebierańców,dzieciaki przeżywałąy już podobno od tygodnia.zaprowadziłam małą,a ona nie chciała mi się od portek oderwać....tydzień temu kupiłam jej w lumpiku strój roszpunki:suknia i czapeczka z blond warkoczem za 12 zł
.niektóre dzieci wogóle przebrane nie były i widziałam,że trochę im przykro było,a przecież można coś bardzo tanim kosztem wymyślić
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Cześć:-)
A ja zjadłam 2 pączki i trochę faworków, bo jednak popołudniu usmażyłam
Odkurzyłam i pora się za obiad zabrać... dzień jak co dzień i jeszcze spać mi się chce
Miłego dnia i weekendu
A ja zjadłam 2 pączki i trochę faworków, bo jednak popołudniu usmażyłam

Odkurzyłam i pora się za obiad zabrać... dzień jak co dzień i jeszcze spać mi się chce

Miłego dnia i weekendu

reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
u mnie pączki 4 weszły 
a w ogole to witam
nie mam czasu ostatnio w ogole i chyba juz tak zostanie...jak nie praca to sprzatanie w domu , zakupy pranie itd....
jutro robimy imprezkę wiec pewnie bede siedziala do 12.oo i robiła, jedną sałatkę juz mam
sukces (przy pomocy męża
)
no to miłego wieczorku

a w ogole to witam
nie mam czasu ostatnio w ogole i chyba juz tak zostanie...jak nie praca to sprzatanie w domu , zakupy pranie itd....
jutro robimy imprezkę wiec pewnie bede siedziala do 12.oo i robiła, jedną sałatkę juz mam

no to miłego wieczorku