reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam piątkowo :-)
zjadłam wczoraj w sumie 3 pączki... ale za to wieczorem byłam na zajęciach fitness wszystkie żesmy się śmiały, bo nie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła
milego dnia babencje:-)
zjadłam wczoraj w sumie 3 pączki... ale za to wieczorem byłam na zajęciach fitness wszystkie żesmy się śmiały, bo nie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła
milego dnia babencje:-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Hejka babencje.
Ja wczoraj wciągnełam tonę faworków chyba
Dziś jakos lepiej sie czuje,ale zatoki mam zapchane jeszcze.Kubuli dzis wypędzlowałam gardło,bo cięzko sline znów przełyka,zajrzałam w gardełko a tam na migdale jakichs nalot,ale anginy nie ma,znowu po chorobie nie obkurczył mu sie migdałek i jakichs grzybek wlazłMiejmy nadzieje,że domowe sposoby pomogą i obejdzie sie bez antybiotyku,raz już tak było w pażdzierniku bodajże.
Ale napadało sniegu znowu,szoook.;-)
Ja chcę wioooosnęęęę,buuuu.....
Ja wczoraj wciągnełam tonę faworków chyba
Dziś jakos lepiej sie czuje,ale zatoki mam zapchane jeszcze.Kubuli dzis wypędzlowałam gardło,bo cięzko sline znów przełyka,zajrzałam w gardełko a tam na migdale jakichs nalot,ale anginy nie ma,znowu po chorobie nie obkurczył mu sie migdałek i jakichs grzybek wlazłMiejmy nadzieje,że domowe sposoby pomogą i obejdzie sie bez antybiotyku,raz już tak było w pażdzierniku bodajże.
Ale napadało sniegu znowu,szoook.;-)
agusia9915
Matka wariatka
Witam
dziś mały ma bal przebierańców i całe szczęście udało mu się wyperswadować kościotrupa z głowy...będzie piratem
mała coś ciągle siusia mi w majtki w ogóle nie trzyma (pije strasznieee dużo)
dziś mały ma bal przebierańców i całe szczęście udało mu się wyperswadować kościotrupa z głowy...będzie piratem
mała coś ciągle siusia mi w majtki w ogóle nie trzyma (pije strasznieee dużo)
ja nie zjadłam ani jednego paczka wczorajnie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła
okropne to białe g... na ziemi a ja mam dziś jazdęAle napadało sniegu znowu,szoook.;-)
zdrówkaWitajcie:-):-)
U nas klapa syn rozchorował się a jutro zabawa choinkowaKaszle smarka kicha Masakra boję się że małą zarazi
witam!u Ali tez bal przebierańców,dzieciaki przeżywałąy już podobno od tygodnia.zaprowadziłam małą,a ona nie chciała mi się od portek oderwać....tydzień temu kupiłam jej w lumpiku strój roszpunki:suknia i czapeczka z blond warkoczem za 12 zł.niektóre dzieci wogóle przebrane nie były i widziałam,że trochę im przykro było,a przecież można coś bardzo tanim kosztem wymyślić
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Cześć:-)
A ja zjadłam 2 pączki i trochę faworków, bo jednak popołudniu usmażyłam
Odkurzyłam i pora się za obiad zabrać... dzień jak co dzień i jeszcze spać mi się chce
Miłego dnia i weekendu
A ja zjadłam 2 pączki i trochę faworków, bo jednak popołudniu usmażyłam
Odkurzyłam i pora się za obiad zabrać... dzień jak co dzień i jeszcze spać mi się chce
Miłego dnia i weekendu
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
u mnie pączki 4 weszły
a w ogole to witam
nie mam czasu ostatnio w ogole i chyba juz tak zostanie...jak nie praca to sprzatanie w domu , zakupy pranie itd....
jutro robimy imprezkę wiec pewnie bede siedziala do 12.oo i robiła, jedną sałatkę juz mam sukces (przy pomocy męża )
no to miłego wieczorku
a w ogole to witam
nie mam czasu ostatnio w ogole i chyba juz tak zostanie...jak nie praca to sprzatanie w domu , zakupy pranie itd....
jutro robimy imprezkę wiec pewnie bede siedziala do 12.oo i robiła, jedną sałatkę juz mam sukces (przy pomocy męża )
no to miłego wieczorku