ooo,to biedna malutka.niestety natrafić na dobrego lekarza,to chyba cud w dzisiejszych czasach.moją też uszkodzili przy porodzie,miała kręć szyi.w szpitalu wypisali ją jako okaz zdrowia i dopiero ja zauważyłam,że na szyjce coś się dzieje i dzięki temu po 4,5 m-ca rehabilitacji mała całkowicie wyzdrowiała,czego i ANEK M Twojej córeczce życzę
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hej robita;-) jakieś faworki lub paczki na jutrobo ja ma lenia
![]()
nie robita

tak, robię u swojej gin to usgWitam
Rosmerta robisz u swojej ginekolog to usg? na polnej na nfz teraz podobno 50zł wołają....oby wszystko było ok
![]()

dzięki za słowa otuchy dziewczyny, narazie staram sie nie myslec o tym i nie stresowac na zapas

witam nową lutówkę

Fajnie urodzinki w ten sam dzień:-) Szykuję małej małą imprezkę,sama zamierzam zrobić tortwitam ANEK M.widzę,że Twoja córcia ztego samego dnia,co moja Ala i godzina też podobna ,bo moja urodziła się o 21.05
![]()

Napiszcie mi jeszcze ile ważąi mierzą Wasze 3-latki? Moja 18,5 kg i ma 96 cm moim zdaniem trochę za dużo waży.
agusia9915
Matka wariatka
Dzieci urodzone w lutym 2007 - Forum BabyBoomFajnie urodzinki w ten sam dzień:-) Szykuję małej małą imprezkę,sama zamierzam zrobić tortnauczę się wklejać zdjęcia to pokażę.A u Was będą imprezki?
Napiszcie mi jeszcze ile ważąi mierzą Wasze 3-latki? Moja 18,5 kg i ma 96 cm moim zdaniem trochę za dużo waży.
tu masz inne watki w których jest o imprezkach jak i wagach naszych bablów
upiekłam te faworki ale nie wiem czy dotrzymaj do jutra bo ja i młoda mamy za długie łapki
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Taki mam przepis,robie jutro od ranaRozalka nie wolno chorowacbirz sie w garsc i juz....
Rany faworki, paczki......nigdy nie robilam heh.....moze za rok sprobuje![]()
Wielkie Żarcie - Przepis - Szybkie faworki
Też bym Julci posłuchała:-)
upiekłam te faworki ale nie wiem czy dotrzymaj do jutra bo ja i młoda mamy za długie łapki![]()
Ale szybka Jesteś,ja utro cos wymodzę pewnie.;-)
agusia9915
Matka wariatka
ja daje 2szk maki 4 żółtka,ocet sól,cukier ,śmietanaTaki mam przepis,robie jutro od rana
Wielkie Żarcie - Przepis - Szybkie faworki
Też bym Julci posłuchała:-)
Ale szybka Jesteś,ja utro cos wymodzę pewnie.;-)

ale jakby któraś podrzuciła szubki i dobry na pączki to się nie obrazę;-)

agusia dzięki za link:-)nawet nie wiedziałam że tak rozkręcone jest to forumDzieci urodzone w lutym 2007 - Forum BabyBoom
tu masz inne watki w których jest o imprezkach jak i wagach naszych bablów
upiekłam te faworki ale nie wiem czy dotrzymaj do jutra bo ja i młoda mamy za długie łapki![]()

A co do tłustego czwartku to zrobimy z teściową oponki bo pączków za bardzo nie lubimy

Hej Laseczki
PILNE.......
na kogo ajecie 1% podatku......nie chce mi sie szperac bo do jutra musze miec...macie moze kogos....??
może dla ....????
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/1-dla-kubusia-na-operacje-raczki-36355/
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...j-1-swojego-podatku-dla-roberta-biedki-36638/
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/1-dla-karolinki-spadlo-24503/
reklama