reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej mamusie,mogę się do Was przyłączyć?:-)
Jestem mamą Marlenki urodzonej 18 lutego 2007 roku za kilka dni skończy 3 latka.
Mam też syna Kamila 12-letniego.Pozdrawiam.;-)
Witam :tak:

Agusia kusisz tym słodkim :sorry:ja raczej nie robie bo w tyłek pójdzie :baffled::-D

Rosmerta robisz u swojej ginekolog to usg? na polnej na nfz teraz podobno 50zł wołają :baffled: ....oby wszystko było ok :tak:

reklama
Hej mamusie,mogę się do Was przyłączyć?:-)
Jestem mamą Marlenki urodzonej 18 lutego 2007 roku za kilka dni skończy 3 latka.
Mam też syna Kamila 12-letniego.Pozdrawiam.;-)

Witam :-)

hej robita;-) jakieś faworki lub paczki na jutro :confused: bo ja ma lenia:zawstydzona/y:

ja nic nie robie, ewentualnie cos kupie

Witam:-)

no dzis juz nastrój lepszy mam:tak: popołudniu wizyta u gin (usg piersi - musze skontrolować zmianę w lewej piersi co mi wykryła 3 miesiące temu...:-(), no ale potem kawunia z kumpelka i pogaduszki:-)

Rosmerta,
zycze zeby wszystko bylo ok.

jednak zrobię faworki chociaż :zawstydzona/y:
mam nadzieje ze się wyrobie bo mam dziś wywiadówkę i piłkę ;-)
rosmerta 3mam kciuki z usg musi być dobrze:tak:
rozalka zdrówka ..nie chorować mi tu:wściekła/y:;-):-)

witamy ;-):-)napisz nam coś więcej o sobie:-)
Mam 33 lata:szok: obecnie siedzę z dziećmi w domu ale poszukuję intensywnie pracy.
Córeczka urodziła się o 21,50 siłami natury,poród trwał 4,5 godz mała 3900 waga i 59 cm.Niestety w czasie porodu zablokowała się barkami i doszło prawdopodobnie do niedotlenienia czego lekarz nie zauwazył i dali małej 10 p apgar.Dopiero w 8 m lekarze zauważyli że ma wzmożone napięcie mięśni i nie rozwija się ruchowo tak jak trzeba.Dzięki rehabilitacji metodą Bobath trwającej aż 8 m córeczka rozwija się prawidłowo a nawet lepiej niż rówieśnicy.

witam ANEK M;).widzę,że Twoja córcia ztego samego dnia,co moja Ala i godzina też podobna ,bo moja urodziła się o 21.05;)

Czesc Zabolki duze i male:-)
Z Jula w domku przesiadujemy...rany nudy jak cholerka...hihi....praktycznie juz sie ogarnelam z robota....nawet renament w szafie u Julasa zrobilam...kurcze ze wszystkich spodni mi powyrastala:sorry: no ale nie narzekam taka kolej rzeczy no nie:-D;-)

Rozalka nie wolno chorowac:wściekła/y:birz sie w garsc i juz....:-p
Rany faworki, paczki......nigdy nie robilam heh.....moze za rok sprobuje :-D:-D

Rosmerta usg wypadnie na pewno dobrze.....nie martw sie:no:

Miśka ale masz ferie....olala och pomazyc dobra rzecz;-):-)...Bawcie sie dobrze i wracajcie wypoczeci

HIHI ale sie Jula rozspiewala....zebyscie mogly to widziec i slyszec.....:-D
siedze u niej w pokoju na podlodze a ta tanczy i spiewa wkolo zabawek <wszystkie oczywiscie wysypane na dywan>

Mam 33 lata:szok: obecnie siedzę z dziećmi w domu ale poszukuję intensywnie pracy.
Córeczka urodziła się o 21,50 siłami natury,poród trwał 4,5 godz mała 3900 waga i 59 cm.Niestety w czasie porodu zablokowała się barkami i doszło prawdopodobnie do niedotlenienia czego lekarz nie zauwazył i dali małej 10 p apgar.Dopiero w 8 m lekarze zauważyli że ma wzmożone napięcie mięśni i nie rozwija się ruchowo tak jak trzeba.Dzięki rehabilitacji metodą Bobath trwającej aż 8 m córeczka rozwija się prawidłowo a nawet lepiej niż rówieśnicy.

O kurcze. Dobrze ze rehabilitacja przyniosla takie efekty i teraz mala jest zdrowa.:tak::-):happy:

reklama
O kurcze. Dobrze ze rehabilitacja przyniosla takie efekty i teraz mala jest zdrowa.:tak::-):happy:
Tak,niestety za to mamy inne problemy:wściekła/y: mała ma astmę dziecięcą,okresowo bierze sterydy:no: na szczęscie jest właściwie leczona bo na początku lekarz rodzinny leczył astmę antybiotykami:crazy: przez ponad rok przez ten czas mała wzieła podad 15 serii antybiotyków łącznie z zastrzykami i pobytem w szpitalu:szok: w końcu trafiliśmy na dobrego lekarza a raczej lekarkę oczywiście prywatnie.

Do góry