reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

Oliwieczka najwazniejsze, że wam się nic nie stało:tak: a wyobrażam sobie jaka zła jesteś, tymbardziej, ze samochód miał iśc na sprzedaż:dry:ale nic to, naprawicie i sprzedacie:tak:

nas czeka zakpu więksego fotelika, nawet nie zauwazyłam kiedy to moje dziecie wyrosło tak:szok: tymbardziej, ze on taki tułów ma długi, nogi krótsze, jak to chłopaki:-p no i juz wiem na co przeznaczymy pieniązki, które dostanie na urodzinki - nowy fotelik do samochodu - HUbek ucieszył się na ta propozycję;-):tak::-)

my dziś koledę mamy, Hubek cały podekscytowany:confused: zobaczymy jak sie zachowa jak przyjdzie co do czego:-p

milego dnia babencje:-)

my nas to jeszcze z pól roku pewnie używać będziemy. my kolęde mamy w czwartek oby mały był grzeczny.

a dziś już po wizycie kuzynki.dzieciaki zrobiły ciasteczka udekorowane czekoladą cukierkami płatkami migdałów chyba się podobało. chwilę bawili się sami u góry w Szymka pokoju. jak sprzątałam to zobaczyłam w naszym pokoju pękniętą po całości dolną szybę w drzwiach balkonowych ciekawe kiedy to się stało.:cool:

zaraz zabieramy się za gniecienie mielonego na kotlety- to zadanie mojego małego kucharza już nie może się doczekać.a że my sami bo nasz tata w Warszawie na konferencji to do mielonych zielona fasolka szparagowa.pychotka.

I ja witam:tak:

Gosiu po Twojej sygnaturce widzę, że mogę Ci już pogratulować:-D
Ale macie niespodziankę:-):tak: :-D
Jak się czujesz? Mam nadzieję, że miałaś lekki poród:tak:

Oliwieczka współczuję wrażeń:-(

Gosia naprawdę szybko się uwinełaś i zabrałaś do domu ze szpitala.

jeszcze raz gratuluję i opisuj jak drugi poród?

reklama
Dobry wieczór:-)

Ostatnio coś dopiero wieczorem zaglądam, bo rano mnie mama na skype nawiedza i wychodzimy na spacer później. Dobrze, że czasem ze mną pogada, to i humor mam lepszy, i więcej chęci do życia, zawsze to jest się do kogo odezwać, więc jakaś odmiana;-)

No proszę, kogo to widzimy... Gosiu witaj z powrotem;-) Ale masz teraz różowo i niebiesko w suwaczkowie:-D Ładnie się komponuje rodzeństwo:tak:

My fotelik będziemy musieli kupić Vickowi po powrocie z PL, bo dotychczasowy odziedziczy Oliver, więc chętnie poczytam o Waszych opiniach i wskazówkach:tak: Z obecnego Maxi Cosi Priori XP jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni:-)

Tak przeglądałam dzisiaj te torty i myślę, że Vickowi to chyba zrobię w kształcie autka (nawet nie trudne;-)) z kremem z mascarpone, bo bardzo go lubi:tak: Tylko nie wiem czy nie zastąpię kawowego ponczu czymś owocowym, ale jeszcze nie wiem. Dla Olivera za to myślałam o jakimś lekkim owocowym, bardziej nawet piankowym:blink: Szkoda tylko, że większość tego typu na żelatynie, a teść nie tknie:dry: Ale z drugiej strony chcemy zrobić chłopakom razem urodziny z dwoma tortami, więc najwyżej zjadłby tylko jeden:sorry2:
Jutro wkleję linki, bo mam na drugim kompie, a O. teraz gra:-p
Znalazłam też fajny pomysł na zaproszenia, więc może zrobię z Vickiem i podarujemy dziadkom, co by nie zapomnieli i się wcześniej przygotowali, w razie czego:-p I to chyba na tyle;-)

Przydałaby mi się jakaś drukarka... muszę się w końcu za jakąś rozejrzeć:tak:

Spokojnej nocy:-)

Do góry