reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WolfiA poprostu leże i płaczę z rozpaczy.zobaczyłam pierwszy liknk z tortami są boskie ja nawet nie znam żadnej cukierni która by takie cuda zrobiła no boskie.

stronę z pomysłami wiadomo dodałam do ulubionych.
co do tortu mi jakoś ten malinowy zdecydowanie przypasował bo ten ambasador jakoś średnio.

no ja jeszcze pomysłu nie mam ale myślałam o jakiejśc stacji stacyjkowo bo mam świeczki pociągi no chyba że znajdę coś innego ale napewno w tym roku nie chcę robić masy z pianek bo nikomu to nie podeszło.

reklama
Karola te torty robi dziewczyna z Warszawy i można u niej zamówić;-) Podobno ma taniej niż w cukierniach:szok::-D
Mi osobiście ten tort ambasador też jakoś nie leży:sorry2: Ten malinowy napewno zrobię, tylko nie wiem czy na 1. urodziny Olivera;-) Tort z ciuchcią był u nas w tamtym roku:-p W weekend pochodzę sobie po sklepach to może coś mnie najdzie:-D

Witam:-)

Wolfia ta stronka z cudnymi tortami po prostu boska:szok::tak::tak::-) ma dziewczyna talent normalnie do robienia takich cudenek:tak::-)
Karola Sowa robi rózne ciekawe troty dla dzieci Cukiernia Adam Sowa moze gdzies koło was jest jakas cukiernia co ma wyroby od Sowy i mozesz zamówić:confused::-) mi sie najbarzdiej podoba ten tort ser zółty z myszkami;-):-)

Wolfia ten torcik malinowy wygląda pysznie:tak::-) sama chętnie bym go zrobiła, ale niestety...:sorry2: moze za kilka lat bedę mogła wymyslać, narazie musze sie dostosowac do ograniczeń produktowych;-)ale co tam , dobre i to:-) wczoraj przetestowałam na Hubku mleko ryżowe - nie dośc , ze mu bardzo smakowało, to jeszcze nie wysypało go, a więc moge ugotować z niego budyń z wanilia i zrobić masę na tort:tak::-) ozodby juz przyszły - teraz tylko doczekac sie nie moge soboty, zeby sie przekonac czy cos mi z tego wyjdzie w ogóle:-D

milego dnia kobitki:-)

Ale super ten samochód Wolfia,chyba taki zrobię,a zamiast buziek w tych okienkach kupie i wstawie z żelek lizaki z serii Myszka Miki,widziałam,w Auchan.:tak:

w Bomi też są takie lizaki w kształcie róznych postaci z disneya. A co do Sowy no jakoś mi tam nic zbytnio nie smakuje poza rogalikami z powidłami babuni i ciastem drożdzowym. no i chyba zamówię lukier plastyczny i pewnie zrobię coś sama lekkiego.

mało oryginalnie ale twz, śmietanowca z owocami.ananasy, brzoskwinie to ulubione owoce Szymka zaraz po malinach no i oglądał ze mną te tory i wybrał NEMO dlatego czeka mnie lepienie rybek ale mam jeszcze czas.

zabieram się za sprzątanie bo dziś kolęda a koty znów wyszły bo wczoraj nic nie robiłam.

WolfiA ale dziewucha ma zdolności no z Warszawy to ciężka sprawa.

Witam!:tak:
U mnie tez dzis kolędaale ksiądz gdziesz przepadł;-).Jacus na niego wygląda:tak:.A ja siedze w ciepelku:tak:.
Mało sie odzywam,bo sesja:baffled:...

reklama
Do góry