reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
1200 jakaś promocja była;-):tak::-)
w tym lekarz i książki
super promocja ja musze wreszcie moją druga połowę wysłać bo za dobrze ze mną ma:-p
Rosmerta dużo zdrówka dla dziadka:tak:
Mysia ja też słyszałam o tym że coś z winy kopalni i teraz będą musieli odszkodowania wypłacać
Kasiad życzę udanej imprezki urodzinowej :tak:my za 2 tyg wyprawiamy 6 lutego
Miśka spokojnej drogi i udanych podwójnych urodzin życzę

madzia twój mąż nie ma prawka????pytam bo to mnie zaskoczyło bo jakoś nigdy nie spotkałam się z tym by żona miałą prawko a mąż nie.

u nas zimnica na maxa ale przez okno wygląda tak cudownie słoneczko świeci i le tylko może.chcemy iśc na sanki ale dopiero mój mąż pojechał do firmy zobaczyć co tam się dzieje jak wróci to do znać jak wygląda sytuacja czy nie wieje zbyt mocno.

za to wczoraj wypływaliśmy się u teściów na 102 zrobiliśmy sobie full opcję bo i do sauny poszliśmy na zmianę.raz jedno z nas zostawało z Szymkiem w wodzie a mał pływał prawie 2,5 godz.( no i non stop się ruszał w wodzie bo tam dna nie ma szansy dotknąć).

spadam bo oglądamy "Potwory i spółkę"- wracamy do korzeni bo to pierwsza SZymka baja jaką widział taka długodystansowa:-D

madzia twój mąż nie ma prawka????pytam bo to mnie zaskoczyło bo jakoś nigdy nie spotkałam się z tym by żona miałą prawko a mąż nie.
no wlaśnie nie ma:-)

znalazlam na ebay-u babke co sprzedaje obok w miejscowosci o okazalo sie ze to polka co sprowadza sukienki z Bielska Bialej:tak: i nie ma to jak namierzyc:tak:
Kommunionkleid Kommunionskleid Kommunion Kleid Reifrock bei eBay.de: Kommunionsbekleidung (endet 08.02.10 14:38:29 MEZ)
sukieneczka cudo śliczna:tak: u nas już wszystkie dzieci w albach przystępują do komuni

Hej:-)

Dzisiaj O. w pracy, ale nie było tak źle i ze wszystkim się wyrobiłam do jego przyjazdu, pewnie dlatego, że Oli spał od 11:30 do 15:30:szok: Ile rzeczy wtedy można zrobić i ile jest czasu, nawet jak jest tylko Victor;-) Choć ostatnio mi coś zaczyna psocić i muszę go więcej pilnować:sorry2: Mam nadzieję, że to przejściowe:tak:

Miśka udanych i miłych podwójnych urodzin:-)

Agusia to Ty pewnie już będziesz kończyła kurs, a ja będę zaczynała:-D Fajnie, że trafiła Ci się taka promocja i trzymam kciuki, żeby kurs poszedł Ci szybko i sprawnie:tak:

Irtasiu prześliczna sukieneczka:tak::tak: Jakie teraz ładne rzeczy szyją dla takich dziewczynek, i jakie oryginalne, i dziewczęce:blink: Choć ja na swoją sprzed 16lat:shocked2: wspominam równie miło i ładnie;-)

Karolino a jak Wam w Polsce? Przyzwyczailiście się już? Zadowoleni z powrotu, a P. z pracy? Ciekawa jestem jak to jest przestawić się na nowo;-)

Kasiad to już trzecie urodziny Oliwki... ale ten czas leci:happy2:

A jakie torty robicie w tym roku?;-) Ja będę musiała pomyśleć o dwóch:-p

Miłego wieczoru:-)

reklama
No, już po imprezce. Oli baaardzo zadowolona z prezentów. Od nas rodziców i dziadków dostała rower, a od mojej babci a swojej prababci mówiącą lalkę. Oli potrafi się naprawdę cieszyć prezentami, wszystkim zawsze spontanicznie dziękuje, mówi: ale się cieszę, taki piękny prezenty dostałam! - i to tak z własnej woli, hehe aż miło takie dziecko obdarowywać. Teraz będę myśleć, gdzie trzymać ten rower, bo jest całkiem spory :baffled:
A za tydzień następna imprezka, tym razem z chrzestną Oliwki i jej rodziną.

WolfiA, ja w tym roku poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowy tort. Jakoś zupełnie nie miałam weny na pieczenie słodkości :no:

Irtasiu, przecudna ta sukienka :szok::-)

Do góry