agusia9915
Matka wariatka
1200 jakaś promocja była;-)Agusiaa to przedsięwzięcie
Ile płacisz za kurs?
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
w tym lekarz i książki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1200 jakaś promocja była;-)Agusiaa to przedsięwzięcie
Ile płacisz za kurs?
No to zajefajniedzień świstaka;-):-) powiadacie echh
ja dla odmiany od tygodnia chodze na kurs kat.B ...jeszcze tydzień wykładów i będę w końcu jeździć..mam nadzieje ,ze szybko mi to pójdzie;-)
super promocja ja musze wreszcie moją druga połowę wysłać bo za dobrze ze mną ma1200 jakaś promocja była;-):-)
w tym lekarz i książki
no wlaśnie nie ma:-)madzia twój mąż nie ma prawka????pytam bo to mnie zaskoczyło bo jakoś nigdy nie spotkałam się z tym by żona miałą prawko a mąż nie.
sukieneczka cudo ślicznaznalazlam na ebay-u babke co sprzedaje obok w miejscowosci o okazalo sie ze to polka co sprowadza sukienki z Bielska Bialeji nie ma to jak namierzyc
Kommunionkleid Kommunionskleid Kommunion Kleid Reifrock bei eBay.de: Kommunionsbekleidung (endet 08.02.10 14:38:29 MEZ)
U nas w zaleznosci od kosciolano wlaśnie nie ma:-)
sukieneczka cudo ślicznau nas już wszystkie dzieci w albach przystępują do komuni
Irtasiu prześliczna sukieneczka