reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam w Nowym Roku :-)

oj cięzko wrócic do pracy po przerwie, cięzko....:sorry2: no ale jakos trzeba sie zorganizować...

Sylwek udany, posiedzileismy do 4 grając w grę planszową:-D najpierw zrobilismy sobie pyyszna kolacyjkę z T. a ppotem siedlismy w czwórke do gry i zrobilismy sobie przerwe tylko na szampana i zimne ognie i spowrotem do gry:-D:cool2: dobrze, ze T zadzwoniła o 23.45 bo bysmy północ przegapili:-D:sorry2:
ale było fajnie, tylko zamiast 1 nocki w plcey to mielismy w sumie 3, bo nocowalismy u męża siostry, a wczoraj jak wrócilismy to o 21.20 juz spalismy:tak::sorry2:

miłego dzionka wszystkim zyczę:tak:

reklama
Hej!
Witajcie w nowym roku:tak::-)
oj ciężko dziś było wrócić do rzeczywistości po tylu wolnych dniach, ciężko i do tego zimno okrutnie:dry:
a święta i sylwester niezapomnane, prezenty udane, Wiki dostała tyle zabawek, że trzeba będzie pokój powiększyć, na urodziny poprosimy tylko o ubrania chyba;-)

Hej Laseczki:tak:
Pierwszy dzień w pracy po takim lenistwie to masakra:-p Dłużył się i dłużył...

Rosmerta - fajna ta gra planszowa:-) Przyda nam się na następnego sylwka, bo raczej sobie nie poszalejemy jak w tym roku:-D

Hej!
Witajcie w nowym roku:tak::-)
oj ciężko dziś było wrócić do rzeczywistości po tylu wolnych dniach, ciężko i do tego zimno okrutnie:dry:
a święta i sylwester niezapomnane, prezenty udane, Wiki dostała tyle zabawek, że trzeba będzie pokój powiększyć, na urodziny poprosimy tylko o ubrania chyba;-)

to dokładnie tak jak u nas. musze kupic jakis kosz na zabawki ;-) a pokoj moze w tym roku sie uda....
Ja tez mialam ciezki dzien pracy po wolnych dniach trudno sie wstaje rano, a zosia miala 2 tyg przerwy od wczesnego stawania i dzis byla tagednia zeby wyrobic sie na 8.30:baffled:

Witam wtorkowo:-)

oj cięzko wstawac tak raniutko, ciezko, ale pocieszam się, że do weekendu juz tylko 4 dni:-p;-)

Matylda gra dla 3-4 graczy wiec jakies towarzystwo musiscie sobie skołować:tak::-) we dwójke nie da rady grac w to

my na urodzinki to kaske poprosimy chyba, bo zabawek juz zdecydowanie nadmiar, a jakaś zjeżdżalnia z hustawką do ogrodu by sie przydała np, więc zrobimy ogólnorodzinna składkę:tak::-) zreszta znając zycie to dadza i kaske i jakieś drobiazgi do zabawy też.... no bo jak tu do dziecka z pustymi rękoma przyjść:confused::-D

miłego dzionka babencje:-)

reklama
I ja witam wtorkowo:tak:
Coś czuję, że dzisiaj będzie kolejny dzień jak ledwo wysiedzę w pracy:-p Głowa mnie boli od wczoraj, na szczęście nie migrenowo, a o 12 urywam się do ginka.

Matylda gra dla 3-4 graczy wiec jakies towarzystwo musiscie sobie skołować:tak::-) we dwójke nie da rady grac w to

Wiem, wiem:tak: Poczytałam już sobie. Sylwestra zazwyczaj spędzamy ze znajomymi, w lokalu albo na tzw. domówce, więc towarzystwo się znajdzie:tak:

Miłego dnia Babki!

Do góry