reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam ;-)

Ja dziś za to mam sprzątanie w domu jak zawsze ale jak ograne to szykuję coś na wieczór i posiedzimy sobie z R przed tv w dwójkę choć właściwie w 3 a jak Emilka da radę do 0:00 to i w 4 ;-)

reklama
witam w ostatni dzien roku

wpadam na szybciutko i składam życzonka!!!

Samych dobrych chwil,
spełnienia marzeń,
szczęśliwych rozwiązań
samych sukcesów
i wielu powodu do radości
w nadchodzącym roku
wszystkim wam kochane i waszym rodzinkom.
życzę ze swoja rodzinka

Szczęśliwego Nowego Roku 2010
dla Was i dla Waszych Rodzin :tak:

szampan.gif

Dobry wieczór:-)
Ostatnio coś weny nie miałam na pisanie, ciągle coś do zrobienia, a i jeszcze trochę mnie dolegliwości @ złapały:sorry2: A że dzisiaj sama siedzę z mężem, dzieciaki śpią, to postanowiłam trochę nadrobić zaległości;-)

WolfiA u nas przyspieszony kurs na B (cała teoria i jazdy w jeden miesiąc - codziennie) kosztuje 1500zł.
Joasiek dziękuje Ci za odpowiedź:tak:

Udanych imprez Dziewczyny i miło spędzonego czasu:-)
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia:happy2::tak:

moje nogi zgubiłam na balu sylwestrowym :szok::baffled::sorry2:jeszcze ich nie czuję w domu zlądowaliśmy o 4:30 ale bylo bosko.

Witam! Chyba wszystkie odchorowujecie Sylwestra, taka tu cisza :confused:

Ja dziś mam mega lenia - przez cały dzień się snuję i poleguję - wyszłam tylko na chwilę 2 razy z psem i Oliwką i zrobiłam obiad. Resztę dnia przebąblowałam :zawstydzona/y:

reklama
A ja Witam dopiero mam chwilkę :-D

Od rana miałam 6 pralek prania wszystkie powłoki wyprałam itd bo potem nie wiem kiedy znajdę chwilę ;-)

do tego mój tata zrobił wielki regał u Emilki w pokoju więc w końcu mam miejsce na kosmetyki dla małej i na zabawki Emilki bo tego nam ciągle w pokoju brakowało wiec jak skończył to sprzątania a sprzątania miałam :tak:wymyłam wszystko poukładałam odkurzyłam uśpiłam Emilkę i się umyłam i teraz mogę na spokojnie poczytać choć tu za dużo nie ma co ;-)

Do góry