reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam niedzielnie.Jak zwykle wstalismy wcześnie.Wczoraj leniwy dzień u mojej mamy,a mąz robił lóżko dla Kubula.Dziś pewnie wybierzemy sie na jakichs spacer,napadało śniegu,więc wyciągniemy sanki i na jakąs górke wyskoczymy,he,he.:tak:

reklama
Witam :-):-):-)

Wszystkim Wam zycze szczesliwego 2010 roku:tak::tak:
U nas po wielkich zmaganiach ze wszystkim, powoli jakos sie prostuje. Teraz mam mega lenia i nie chce mi sie doslownie palcem ruszyc. Milenka juz chyba przyzwyczjona do nowego miejsca, chociaz wczoraj w nocy obudzila sie i nie mogla spac (od 2giej do okolo 5 rano). Kilka razy wtedy wspominala o ''Portliszu'' - ze dziadek jej powiedzial ze juz nigdy tam nie pojedzie:-(. No ale generalnie jest duzo lepiej- Milka jest szczesliwa ze jest snieg i z zachwytem szaleje na spacerkach.
Udanego dnia wszystkim:-)

my właśnie wróciliśmy z zamkniętego placu zabaw .... ale dzieciaków :shocked2:a ja się dziwię czemu dzieci na dworze na śniegu nie ma :sorry2:

a mi się udało mojego leniwca wyciągnąć na sanki i byliśmy ponad 2 godziny i do domu nie chciał wracać bo spotkaliśmy jeszcze jego przyjaciela więć pełne szaleństwo anioł orły zawody oj wesoło było.

a teraz mój mąż w kościele a ja zaraz idę myć Szymka później akcje z oczkiem okłądy kropelki no i o 19 idę z koleżankami do knajpy na powitanie Nowego Roku i jedna z nas ma urodziny.;-)a raczej miała wczoraj.Więc tata będzie mógłsię wykazać.

Dobry wieczór.

Trochę ponadrabiałam, ale mam już na dzisiaj dosyć. Mam nadzieję, że Oliver w końcu wróci do swoich starych, dobrych nawyków jeżeli chodzi o spanie w nocy, bo niedługo padnę:sorry2: Niech te zęby szybciej i lżej wychodzą... od dwóch dni ma już górną jedynkę, w końcu się coś ruszyło dalej. Dzisiaj znowu miałam teściów w odwiedzinach. Ech jak ja bym chciała gdzieś móc pojechać, posiedzieć i o nic się nie martwić:sorry2: Dobrze, że niedługo lecę do domu, to znowu trochę odpocznę i nabiorę sił:blink: Ale za mężem to się stęsknię:-D

Miłej nocy:-) Dobranoc:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana

Matylda rozumiem ze ciezko Ci wrocic do pracy po swiatecznej przerwie.

Wolfia, to juz niedlugo odpoczniesz jak pojedziesz do domu. Gratulacje dla Olivera z okazji zabka.
Rozalka, wspolczuje rannej pobudki. I mdlosci tez.

Do góry